Dupa ce Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Judas Priest, Nelly Furtado si Iron Maiden au confirmat concertele la Bucuresti in 2008, in ultimele zile mai multe agentii importante au finalizat negocierile cu alti artisti internationali de top, pe care ii vom vedea in aceasta vara in Romania. Whitesnake si Def Leppard vor include Romania in „turneul-mamut“ prin care cele doua trupe isi aniverseaza 30 de ani de cariera, iar Bon Jovi va trece si pe la noi in turneul sau mondial „Lost Highway Tour“, lansat pentru promovarea albumului „Lost Highway“.

Planuit initial ca un turneu „greatest hits“, circuitul a devenit unul de promovare al noului album, avand in vedere succesul fara precedent pe care acesta l-a avut in intreaga lume de la lansarea sa in 2007. In luna iunie, anul trecut, albumul era pe primul loc in topuri in mai multe tari, printre care si Statele Unite. Plecata in turneu inca din 2007, cu vocalul Jon Bon Jovi, Richie Sambora - vocal si chitara, la clapa si backing vocal - David Brian, iar Tico Torres - percutie, trupa a sustinut deja concerte in Statele Unite, Canada, Japonia si Marea Britanie, urmand sa lanseze segmentul european al acestui circuit pe 22 mai in Gelsenkirchen, Germania.

Pana la sfarsitul lunii iunie, trupa va canta in Portugalia, Spania, Austria, Belgia sau Olanda. Primele 22 de spectacole din cadrul acestui turneu au adus incasari de 44 de milioane de dolari, plasand turneul pe primul loc in topul celor mai profitabile din anul 2007. La inceputul lunii iulie, trupa Bon Jovi ajunge la Bucuresti, insa nu va canta in cadrul festivalului B’Estfest, care se va desfasura in perioada 4-6 iulie, ci va fi vorba de un concert separat. Organizatorii, Emag!c Entertainment, sunt in negocieri avansate cu managementul artistului si vor comunica detaliile imediat dupa finalizarea discutiilor.

Contactati telefonic, reprezentantii Emag!c au refuzat sa faca vreun comentariu. O alta trupa pe care o vom vedea in vara la Bucuresti sunt Cypress Hill, primul grup hip-hop latino care a reusit sa cucereasca lumea. Cypress Hill va lansa anul acesta, dupa trei ani de pauza, un nou album, la care lucreaza impreuna cu Mike Shinoda de la Linkin Park. Pe 13 februarie, trupa si-a inceput turneul in Australia, la Sydney. Reprezentantii Events, compania aflata in negocieri avansate cu managementul Cypress Hill, a refuzat, de asemenea, sa dea alte detalii cu privire la acest concert.

Integral in EvZ.