Scandalul dintre Monica Columbeanu si managerul Antonello de Gennaro pare sa se transforme intr-o telenovela cu iz dambovitean de toata frumusetea. Daca, initial, sotia lui Irinel a fost acuzata ca nu si-a platit datoriile fata de el, respectiv suma de 18.000 de euro, acum Gennaro arunca o noua serie de informatii incitante.

Potrivit spuselor lui, Monica l-ar fi sunat saptamana trecuta si i-ar fi spus ca doreste, in continuare, sa lucreze impreuna: “Nu m-ai mai invitat in Italia. Stii foarte bine ca nu imi place sa stau in Romania, unde toti oamenii sunt plictisitori si frustrati. Vreau sa ma mut in Italia”, i-ar fi spus Monica, la telefon.

Insa “bomba” vine chiar de la Monica, cea care, voalat, il acuza pe Gennaro de hartuire sexuala, acesta afisand un comportament mult prea familiar fata de ea. Astfel, pe langa faptul ca a sfatuit-o, de mai multe ori, sa-i ascunda lui Irinel anumite intamplari banale petrecute in Italia, impresarul i-a oferit acesteia drept cadou si un telefon mobil.

“Chiar daca nu-mi place sa-mi amestec viata profesionala cu cea personala, i-am povestit cat de importanta este familia pentru mine. A trebuit sa-i fac clara aceasta situatie, deoarece Antonello este genul de barbat caruia ii place sa atinga pe maini si sa ia in brate personale de sex feminin, chiar daca ele opun rezistenta. A trebuit sa-i explic ca nu suport sa fiu luata de maini sau in brate de altcineva decat de membrii familiei mele”, a declarat Monica. Si seria dezvaluirilor nu se opreste aici. Monica sustine ca managerul i-a impus sa-i faca legatura cu familia prezidentiala, prin intermediul Elenei Basescu, pe care sotia lui Irinel o apreciaza foarte mult.

Integral in Click.