Oana Zavoranu, Gina Pistol, Simona Patruleasa, plasate pe net drept candidate la maritis in Occident. Fotografiile Oanei Zavoranu, Andei Adam, Ginei Pistol si Simonei Patruleasa au fost postate pe diverse site-uri matrimoniale in calitate de candidate la maritis in Occident. Imaginea acestora a fost folosita de unsprezece clujeni – dintre care sase au fost deja arestati – care au pus la cale o “afacere” matrimoniala, cu neveste false. In acest mod au reusit sa fraiereasca peste 70 de persoane din SUA, Canada, Australia, Hong Kong, Anglia si Belgia. Profitul obtinut pana cand procurorii si politistii de la Crima Organizata au reusit sa-i dibuiasca a fost de 130.000 de dolari americani. Ancheta facuta de autoritatile romane a beneficiat de sprijinul FBI, scrie Gandul.

Memoriile lui James Bond. Ajuns la venerabila varsta de 80 de ani, actorul britanic Roger Moore, care l-a interpretat de sapte ori pe cel mai cunoscut spion al lumii, dezvaluie detalii inedite din viata sa ca James Bond, in cartea de memorii „My World Is My Bond“. Volumul va fi lansat pe 4 noiembrie, cu doua zile inaintea debutului in salile de cinema a noului film din seria Bond, „Quantum of Solace“, relateaza Evenimentul Zilei.

Rihanna si-a concediat contabila. Rihanna si-a concediat contabila dupa ce si-a dat seama ca mai are in cont numai 20.000 de dolari. Patricia Williams, cea care s-a ocupat pana de curand de finantele cantaretei, spune ca este acuzata pe nedrept de furt. "Nu este vina mea ca mai are pe numele ei doar 20.000 de dolari. Am lucrat pentru mari actori sau muzicieni si pentru corporatii importante. De ce as fura de la ea? I-am aratat tot timpul actele si am incercat sa ii explic cum stau lucrurile, dar ea nu m-a ascultat, relateaza Curentul.

Bomba! - Andreea Raicu s-a despartit de Tudor Chirila? Vedeta de la Prima TV si Tudor Chirila au format multa vreme un cuplu controversat. In ciuda reticentei oamenilor, ei si-au vazut mai departe de viata si chiar planuiau sa se casatoreasca. Cei doi au petrecut de curand o mini vacanta romantica la Paris, pentru a se bucura de mai multa intimitate. Insa, surpriza! Se pare ca cei doi au avut o discutie aprinsa pe malul Senei, discutie in urma careia au pus capat relatiei. Cel putin asa reiese din postul de pe blogul personal al Andreei. „Sambata seara. Vreme intunecata. Paris. Doi tineri indragostiti stau pe o banca langa Sena. Discuta aprins. Tac. Liniste. Doar apusul soarelui iti mai atrage atentia. Dupa putin timp cei doi se ridica si pleaca. Fiecare in alta directie”. Se pare ca pana aici a durat relatia celor doua vedete. Sau poate ca, in viitorul apropiat vom asista la o impacare. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce va iesi, informeaza Atac.

Alocatie lunara de 1.800 de euro pentru copiii Pitt-Jolie. Cuplul hollywoodian Angelina Jolie-Brad Pitt, mutat de citeva luni in sudul Frantei, are dreptul la o alocatie lunara de 1.800 de euro din partea statului francez, ajutor financiar pentru cresterea celor sase copii ai lor, informeaza 7Plus.

David si Victoria Beckham au fentat moartea. Proverbul "graba strica treaba" se poate aplica si cuplului David si Victoria Beckham. Vineri, vizitindu-si casa de vacanta din Bargemon, de linga Riviera Franceza, cei doi au scapat ca prin minune dintr-un teribil accident de masina. Dupa ce au plecat de la resedinta, sotii Beckham se grabeau spre aeroport pentru ca David sa poata incheia Jocurile Olimpice de la Beijing. Aflat la volanul BMW-ului personal, fotbalistul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, lovindu-se violent de parapet si avariind serios masina, pe partea pasagerului. Din fericire, niciun alt vehicul nu se mai afla prin preajma, cei doi scapind doar cu o sperietura sora cu moartea, scrie 7Plus.

Asa ar fi aratat Michael Jackson daca nu se opera. Starul Michael Jackson va implini, la sfarsitul acestei saptamani, onorabila varsta de 50 de ani. Cu aceasta ocazie, cotidianul german Bild a ilustrat felul in care cel supranumit 'regele muzicii pop' ar fi putut arata la aceasta varsta. Vedeta s-a supus de-a lungul timpului la aproape 50 de operatii estetice. Acum, Michael are tenul palid, iar toata fata i-a fost modificata de catre chirurgi, scrie Libertatea.

Gemenele Indiggo, din nou circ in SUA! Popularitatea rivalelor din Anglia, Cheeky Girls, le-a inversunat la maximum pe gemenele Mihaela si Gabriela Modorcea (24 de ani), care dau din coate pentru a cuceri America. Recent, ele au fost admise in semifinala concursului “America’s Got Talent”, iar atitudinea pe care au afisat-o la auzul vestii este de-a dreptul hilara. La auzul vestii ca mai au doar un pas pana la glorie si bani, Gabriela si Mihaela s-au exteriorizat intr-o maniera care i-a lasat cu gura cascata pe membrii juriului: s-au asezat in genunchi, au urlat, au plans, s-au schimonisit si au rostit, printre lacrimi, “God Bless America!”, scrie Click.

Topul celebritatilor excentrice: nebunii de la Hollywood. Michael Jackson se simte copil la 49 de ani. Courtney Love e impacata cu sine numai cand e drogata. Christina Aguilera e mama doar deghizata in prostituata. David Blaine e fericit doar cand moare de foame. Nick Nolte isi face siesta plimbandu-se pe strada in pijamale. Revista americana “Celebrity Club” a realizat in premiera un top al celebritatilor excentrice si ciudateniile care le-au consacrat. In mod incontestabil, in fruntea listei a fost postat starul pop Michael Jackson care a socat recent SUA cu ultimul interviu acordat in care are “comportamentul” unui copil de 10 ani, chiar daca maine-poimaine implineste 50, afirma Click.