Ramona Gabor a scapat de sub controlul Monicai! Dupa ce a fost pregatita luni la rand de versatii Moni si Iri, Ramona Gabor a reusit in sfarsit sa-si ia zborul din cuib. De putin timp, tanara a inceput sa-si faca aparitia la evenimentele mondene fara a fi insotita de sora ei mai mare, pana acum nelipsita din ecuatie, scrie Cancan. Mai mult, cel care incearca acum sa o cucereasca pe sora mai mica a Monicai Columbeanu este Silviu Vaduva, fostul iubit al Mioarei Mantale, alaturi de care a iesit la mai multe evenimente mondene. Afaceristul nu o scapa din priviri pe Ramona si face tot ce-i sta in putinta pentru a-i fi pe plac, sustine Click.

Victoria Beckham a uitat sa se spele in urechi. De obicei are un look pus la punct chiar si in cele mai mici detalii, dar acum doua seri Victoria Beckham a sarit unul dintre cei mai importanti pasi ai igienei personale. Aflata in Manchester pentru lansarea noului ei parfum, Posh Spice a iesit in oras pentru a cina cu prietenii, carora le-a taiat brusc pofta de mincare: cintareata a uitat sa se spele in urechi. Pielea ii lucea din cauza grasimii, iar in interiorul urechii se puteau vedea pete de murdarie, noteaza 7Plus.

Naomi ia cu asalt concursurile muzicale europene. Florin Moldovan, mult mai cunoscut sub numele Naomi, este decis sa renunte la lupta pentru recunoasterea drepturilor homosexualilor si sa se axeze pe cariera muzicala, sustine Gardianul. Dupa ce prestatia de la Festivalul Mamaia i-a surprins placut pe multi, Naomi spune ca asta va face de acum inainte: va canta. Pentru ca in Romania este luat peste picior din cauza orientarii sexuale, dupa cum afirma, el isi va incerca norocul in strainatate. Si-a facut deja planul sa se inscrie la concursul care l-a facut faimos pe Costel Busuioc, “Hijos de Babel”, dar si la “Germania cauta o vedeta”.

Raduleasca si-a inchiriat avion sa ajunga la mare. Mihaela Radulescu si-a intrerupt vacanta in Franta pentru a lua parte la Formula 1 GT, competitie de ambarcatiuni de mare viteza, care are loc in aceste zile la Mamaia. Vedeta Antenei 1 a aterizat joi seara, pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, cu un avion privat, inchiriat de la compania aeriana a bunului sau prieten, Ion Tiriac, scrie Libertatea.

Alexandra Dinu, obligata sa-si schimbe prenumele! Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, a devenit din ce in ce mai cunoscuta in Italia, motiv pentru care macaronarii o considera deja una de-a lor. Regizorii italieni cu care colaboreaza frumoasa blonda au fortat insa nota si au sfatuit-o sa renunte la prenumele romanesc si sa-l transforme intr-unul usor de pronuntat pentru ei. Asa se face ca Alexandra, cu “x”, ar fi trebuit sa devina Alessandra, cu dublu “s”. Fosta doamna Mutu s-a tinut insa tare pe pozitii si nu a vrut sa-si nege originile romanesti, desi, pentru o fata aflata la inceputul unei cariere in Europa, acest refuz ar putea fi privit ca un act de curaj nebunesc, considera Click.

Rihanna... din tei. Rihanna, cantareata din Barbados care a cucerit lumea cu frumusetea sa si cu hituri ca „Umbrella“ sau „Unfaithful“, canta celebrul refren „Mayiahi“, din piesa „Dragostea din tei“, a trupei O-Zone, intr-o melodie pe care o interpreteaza in duet cu rapperul american T.I., noteaza EvZ. Piesa se numeste „Live Your Life“ si contine un fragment din hitul artistilor basarabeni.

Loredana de la Trident, playback cu bikinii la vedere. Moda show-urilor picante de scena ia amploare. Joi seara a venit randul Loredanei de la Trident sa arate ce poate.Imbracata intr-o rochie extrem de scurta si vaporoasa, Lori si-a lasat publicul mut. La orice miscare, cat de mica, posteriorul blondei se dezgolea in totalitate, fara ca acesteia sa-i pese. Ba mai mult, parea ca o face intentionat. Si de parca un fund dezgolit nu ar fi fost de ajuns intr-o singura seara, pe scena a urcat si Anna Lesko alaturi de cele doua dansatoare ale ei. Ca de obicei, cele trei s-au dedat la scene erotice pentru ca, la finalul recitalului, rusoaica sa incheie prezentandu-si posteriorul, relateaza Cancan.

Ea le-a umilit pe dive! Concursul Miss Romania, editia de acum 14 ani, care a avut loc la Teatrul National Bucuresti, s-a bucurat de o 'distributie' cu totul si cu totul speciala: Andreea Marin, Simona Patruleasa si Iulia Fratila, trei dintre frumusetile ce aveau sa fie peste ani in linia intai a show-bizului romanesc. In mod surprinzator, trofeul nu a fost castigat de nici una dintre ele, primul loc revenindu-i actualului europarlamentar PD-L, Roberta Anastase, dezvaluie Libertatea, care prezinta, in exclusivitate, imagini si detalii picante despre cel mai renumit concurs de frumusete din Romania, editia 1994.