Indemnul producatorului de filme porno Zoltan Nagy: „Romani, faceti sex adevarat, simplu, casnic, nesiliconat” (Click).

Augustin Viziru despre telenovela "Regina": “Sunt sigur ca va fi un succes, mai mare decat “Inima de tigan” pentru ca joc eu aici!” (Gardianul).

Cristina Spatar catre Mirco Maschio: "Eu ti-am fost foarte mult timp fidela, cand toata lumea imi zicea "Da-l dracului!" Toate prietenele mele mi-au zis ca nu statea niciuna langa tine, daca nu erau... si nu erau tinute in brate si nu aveau bani. Eu am trait cu minimum de cheltuiala si am asteptat cat am putut. (...) Imi pare rau ca n-am fost bandita, cum m-a invatat toata lumea. Nu-i nimic, lasa ca vand inelul asta, ca sa am o perioada bani, sa mananc, pana gasesc pe altcineva. (...) Daca sunt acuzata ca-s curva pe nedrept, macar sa ma... Am 34 de ani. Am nevoie sa fac dragoste". (Cancan).

Tracy Reiman, vicepresedinte al PETA: “Vacile ar trebui sa-si foloseasca laptele pentru a-si hrani puii, nu pentru oameni. Mi se pare nedrept sa se intample asa!” (Gardianul).

Robert Downey Jr.: "Pe vremea cand ma masturbam, acesta mi se parea cel mai bun lucru din viata mea si credeam ca atinsesem satisfactia suprema. Asa ma simteam si cand consumam droguri, pentru ca s-a intamplat in aceeasi perioada." (Cancan).