Keo o insala grav pe Andreea Balan. Cu o vechime de doi ani si-un pic, una dintre cele mai solide relatii din showbiz da semne de zdruncinare. Vineri noapte, cand, cel mai probabil, Andreea Balan avea un concert in tara, iubitul ei isi facea de cap, in companii straine, la Clubul Piano din Capitala, scrie Atac.

Bryan Adams, hartuit de posibili romani. Bryan Adams a depus o plangere la sediul politiei din Londra impotriva a doua persoane, mama si fiu, care il hartuiesc de mai multe saptamani si despre care presa britanica spune ca sunt de origine romana.Se pare ca cei doi au probleme psihice. Initial, ei l-au vazut pe rocker-ul canadian intr-un restaurant si s-au dus sa-i ceara un autograf. Ulterior, cei doi au aparut si in fata casei lui Adams, din Chelsea, vestul Londrei, si de atunci il urmaresc permanent, scrie Libertatea.

Beyonce a uitat sa se rada la subrat. Beyonce demonstreaza ca si vedetele o mai dau in bara. Diva a aparut la premiera filmului Cadillac, unde are un rol important, nerasa la subrat. Cu o tinuta absolut impecabila si la bratul sotului Jay Z, mare a fost surprinderea paparazzi-lor atunci cand au remarcat ca Beyonce uitase de parul de la subsuoara, scrie Romantica.

Dani, de ce ti-ai pus penisul pe blugi? Surpriza, sambata seara, la Festivalul DaKino! Dani Otil, iubitul cu 11 ani mai tanar al Mihaelei Radulescu, a lasat pe toata lumea fara suflare , facandu-si aparitia la acest eveniment cultural imbracat intr-o pereche de jeansi din care, in zona slitului, iesea in relief un penis care nu era al lui. Lungimea acestuia era una care i-ar fi facut cu ochiul oricarei femei, scrie Click.

Sean Penn e incantat sa joace scene gay. Apucaturile actorului Sean Penn au devenit de la o vreme cam ciudate, el cerand un scenariu cu mai multe scene gay in filmul "Milk", la care lucreaza. Filmul se centreaza pe viata lui Harvey Bernard Milk, primul reprezentant al comunitatii homosexuale, ales oficial pentru a ocupa un fotoliu politic in California. Daca scenariul initial continea doar o singura scena cu un sarut intre Penn si partenerul sau de film, James Franco, la insistentele lui Sean, regizorul Gus Van Sant a mai adaugat o serie de scene mai "picante", scrie Curentul.

Keira Knightley si Sienna Miller spun ca sunt impreuna. Actritele britanice Keira Knightley si Sienna Miller au declarat recent jurnalistilor sositi la un eveniment in Londra ca formeaza un cuplu. Cele doua sunt bune prietene inca de cand au lucrat impreuna la realizarea productiei "The Edge of Love". Iar cand au aflat ca amandoua urmau sa ajunga la Premiile Filmului Independent Britanic, festivitate care a avut loc duminica trecuta, s-au decis sa isi tina companie reciproc. Keira a glumit cu reporterii aflati la fata locului, insistand asupra faptului ca au aparut impreuna pentru ca au vrut sa isi oficializeze relatia. Mai mult, in timp ce vorbea cu presa, actrita o tinea pe Sienna de mana, scrie Libertatea.

Dive sexy desi au picioare de barbat. Jennifer Lopez a recunoscut in timpul emisiunii “Larry King Show” ca nu este foarte mandra de faptul ca poarta la pantofi marimea 38,5, dar ca in timp s-a obisnuit cu acest mic detaliu. In cazul Monicai Bellucci, insa, lucrurile sunt un pic diferite. Si asta pentru ca sotia lui Vincent Cassel poate incalta usor pantofii sotului, daca poarta 41. Dar ea nu este singura diva cu numar de barbat la incaltaminte. Jennifer Garner poarta si ea un generos 42 si nu se simte in largul ei cand poarta pantofi cu toc, scrie Click.

Ar putea deveni gay. Solistul spaniol Enrique Iglesias, in varsta de 33 de ani, face declaratii incendiare. In cadrul unui interviu publicat de site-ul peru.com, nonconformistul cantaret a dezvaluit ca este posibil ca, la un moment dat, sa-i placa barbatii. Enrique a explicat si cine ar putea fi barbatul ideal pentru el. Luat la intrebari de jurnalistul Jaime Bayly, cantaretul i-a replicat acestuia ca, daca ar fi homosexual, i-ar placea ca ziaristul curios sa-i fie partener, scrie Cancan.

Fetelor, aveti apucaturi de lesbiene? Moda pipaielilor pe sani sau pe posterior a inceput sa prinda si la vedetele noastre, care nu se dau in laturi de la a face show-uri lesbi prin cluburi si chiar pe la evenimente mondene. Click! a surprins cele mai incitante momente, ale caror protagoniste sunt unele dintre cele mai mediatizate vedete. Printre frumoasele din show-biz, lipsite de prejudecati, care si-au dezvaluit in ultima vreme apucaturile de lesbiene s-au numarat cele doua foste componente ale trupei Andre, care au facut pace la o partida fierbinte de pipaieli pe sani in vazul lumii. Nici Loredana Groza nu a avut nici o jena sa se pozeze cu mainile pe sanii Oanei Roman, scrie Click.

Ce vedete talentate! S-ar zice ca tot ce stiu sa faca celebritatile e sa pozeze in reviste, sa cante sau sa interpreteze diverse roluri. Insa site-ul femalefirst.co.uk contrazice aceasta parere si sustine ca multe vedete au si alte talente ascunse, care cu siguranta ne-ar impresiona. Reese Witherspoon merge pe sarma, Halle Berry canta la flaut, iar Viggo Mortensen scrie poezii, noteaza Libertatea.