Diana Munteanu este insarcinata. Vedeta s-a intors in tara si va naste in vara anului viitor. Diana Munteanu a primit recent din partea medicilor o veste pe care ea si sotul sau, Claudiu Niculescu, o asteptau de multa vreme. Vedeta Antenei 2 este insarcinata in trei luni, urmand sa aduca pe lume primul ei copil in vara anului viitor. Diana si Claudiu s-au intors recent in Romania, dupa aproape un an petrecut departe de casa. Fotbalistul a reziliat contractul cu echipa cipriota Omonia Nicosia si a revenit in pozitie de atacant la Dinamo, scrie Gardianul.

Carmen Electra s-a lasat pipaita pe sani. Starleta americana Carmen Electra i-a oferit cadoul perfect de Craciun prezentatorului TV Craig Ferguson, lasandu-l sa-i pipaie sanii in timpul emisiunii. Carmen i-a cerut lui Craig sa-i inchida nasturii de la rochie, precizand ca nu se supara daca acesta o mangaie pe sani, scrie Cancan

Uite cine a dat lovitura in 2008!. Desi industria filmului este suprasaturata de actrite frumoase si sexy, foarte putine au si talent artistic atunci cand interpreteaza un rol, informeaza in editia sa electronica GossipGirls. Si pentru a nu face confuzia intre actrite si “bombe sexy”, fanii si-au votat deja preferintele in Topul celor mai talentate actrite din 2008. Consacrata inca din 1999, in “Star Wars”, Natalie Portman a ocupat locul intai in topul fanilor, scrie Click.

Mihaela Radulescu: "Ma deranjeaza ticalosia indreptata spre fiul meu". Relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil a tinut zile in sir prima pagina a ziarelor. In ultima vreme insa, pe marginea povestii lor de dragoste, au aparut anumite semne de intrebare. Cancan a dezvaluit intr-un numar trecut, in exclusivitate, ca Mihaela va petrece Sarbatorile departe de Dani, in Austria, aproape de fostul ei sot, Elan Schwartzenberg! Vedeta Antenei 1 a acceptat acum sa vorbeasca deschis despre aceasta situatie oarecum ciudata.

Traistariu a primit pijamale de la taximetristi. Marti, Mihai Traistariu a implinit 29 de ani. Putinul timp liber pe care l-a avut a ales sa si-l petreaca la dispeceratul firmei sale de taximetrie din Constanta. El a primit din partea acestora o pereche de pijamale, iar de la iubita sa, Ioana, un ceas de firma, scrie Click.

Brad Pitt si-a facut operatie estetica? Brad Pitt (45 de ani) nu vrea sa-si piarda statutul de cel mai sexy barbat de la Hollywood si de aceea a recurs la o operatie estetica, sustine publicatia americana National Enquirer, citata de Libertatea. Starul a fost vazut recent cu un look foarte proaspat, aratand cu cativa ani mai tanar. Potrivit unui chirurg estetician din New York, actorul arata acum ca dupa un lifting facial si pare ca si-a injectat seruri speciale pentru estomparea ridurilor.

Cu aceasta tinuta nu va merge Boy George la inchisoare. Spectacolul trebuie sa continue si Boy George stie cel mai bine cat de greu este sa canti si sa zambesti in timp ce viata ta nu sta chiar pe roze. Cantaretul risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a fost gasit vinovat de privarea de libertate a unui tanar. Boy George, in varsta de 46 de ani, a sustinut un concert in Londra seara trecuta, iar vestimentatia sa bizara nu avea cum sa lipseasca, scrie Romantica.

Enrique Iglesias si-a filmat penisul in concert. Dupa ce in urma cu o saptamana s-a sarutat pasional cu o fana pe scena, in timpul concertului de la Londra, solistul spaniol Enrique Iglesias si-a surprins din nou admiratoarele. De data aceasta la spectacolul pe care l-a sustinut la Paris. In timpul show-ului, cantaretul latino s-a aplecat spre spectatorii aflati in apropierea scenei si a luat camera de luat vederi a unei fane. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Enrique si-a tras pantalonii si si-a facut mai multe instantanee in interiorul acestora, in zona intima, scrie Cancan.

Madonna a cazut in fund pe scena la Rio. Controversata cantareata de muzica pop Madonna (50 de ani) a avut parte de un moment extrem de penibil in timp ce sustinea un concert in capitala Braziliei, Rio de Janeiro. Ea a alunecat si s-a prabusit dupa ce a incercat sa treaca printre doua dansatoare de pe scena. Astfel, Madonna s-a facut de ras in fata a mii de fani, care venisera sa o vada pe vedeta “in actiune”, scrie Libertatea.