Jordan nu mai face sex. Modelul britanic Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, a marturisit ca nu mai vrea sa faca sex cu sotul sau, Peter Andre, de teama unei sarcini. Jordan a spus ca este foarte fertila si o partida de sex cu Peter poate insemna foarte usor inca un copil, lucru pe care starleta nu-l doreste prea curand, scrie Cancan.

Sienna Miller a pierdut un rol pentru ca e prea slaba. Actrita nu sufera neaparat de anorexie, ci pur si simplu partenerul ei din urmatorul film cu Robin Hood, Russel Crowe, e prea gras, iar producatorii se tem ca scenele de dragoste dintre ei sa nu fie de tot rasul. Si asta pentru ca Russel Crowe nu a reusit sa renunte la kilogramele in plus. Astfel, producatorii s-au orientat catre o actrita mai plinuta, pentru a-l cuprinde pe Crowe, scrie Click.

Cantareata Fergie, insarcinata cu gemeni. Dupa ce faimoasa cantareata Fergie s-a casatorit, zilele trecute, cu iubitul ei, actorul Josh Duhamel, cei doi au plecat in luna de miere intr-o locatie tropicala, fara a da mai multe detalii. Potrivit US Magazin, la plecare, pe aeroportul din Los Angeles, ei au fost asteptati de o multime de paparazzi, care chiar au in- trebat- o pe vedeta daca se gandeste sa aiba copii curand. Mare le-a fost uimirea cand Fergie le-a strigat in treacat ca deja e “insarcinata cu gemeni”, scrie Libertatea.

Jim Carrey, fan al lui Mircea Eliade. Cine ar fi crezut ca, printre atatea filme si proiecte personale, Jim Carrey isi mai face timp sa si citeasca din literatura lumii? Si nu orice literatura, ci chiar pe al nostru Mircea Eliade, pentru care Carrey are o admiratie deosebita. "Am citit mult Mircea Eliade si Culianu. Aveti o cultura de invidiat", a spus actorul din "Masca", potrivit Curentul.

Agentul 007 are penis tatuat. Actorul britanic Daniel Craig, care il interpreteaza pe agentul 007 in ultimele pelicule cu James Bond, a facut o dezvaluire incendiara, marturisind ca si-a facut un tatuaj intr-o zona intima. "Am o serie de tatuaje pe care le-ati vazut probabil in filmele in care deja am jucat, insa am unul intr-o zona in care doar iubita mea il poate vedea", a declarat Craig in emisiunea renumitului moderator american Jay Leno, lasand sa se inteleaga ca tatuajul se afla pe penis si simbolizeaza litera "H", scrie Cancan.

Roman da in judecata statul pentru vila Mioarei. Chiar in timpul procesului de divort, Petre Roman a renuntat la partajarea bunurilor in instanta si i-a propus fostei sotii, Mioara, ca impartirea bunurilor sa se faca pe cale amiabila. Dar, obligat de stat sa elibereze vila din strada Gogol pana la data de 18 ianuarie, Petre Roman a dat RA-APPS in judecata. In cererea inaintata instantei, fostul premier solicita magistratilor sa-i ofere legal posibilitatea sa cumpere vila din strada Gogol, scrie Click.

Paris Hilton va canta despre experienta din inchisoare. Mostenitoarea imperiului Hilton, Paris, planuieste sa lanseze o continuare a albumului sau de debut care i-a purtat numele, lansat in 2006, si profita de acest lucru ca sa vorbeasca despre experienta din spatele gratiilor. “Pregatesc un album si am un cantec scris de mine in genul «Jailhouse Baby», care vorbeste despre experienta mea din spatele gratiilor”, a declarat vedeta, potrivit Libertatea.

Staruri de care fug vecinii. Nici un american cu mintea la cap nu si-ar dori pentru nimic in lume sa se invecineze cu Britney Spears, avand in vedere scandalurile in care a fost implicata diva anul trecut si harmalaia pe care o fac paparazzi care ii sunt pe urme. Astfel, nu este de mirare faptul ca ea a fost votata pe primul loc intre cele mai nedorite vecine din SUA. Sondajul realizat de “New York Daily News” o plaseaza pe locul doi pe Lindsay Lohan, buna prietena cu Britney, scrie Click.

«Regina», ceruta de nevasta in Maldive. Diana Dumitrescu, interpreta personajului "Regina" din serialul cu acelasi nume de la Acasa TV, a fost ceruta in casatorie chiar in noaptea de Revelion. Iubitul acesteia i-a pregatit o cina romantica pe terasa hotelului din Maldive unde au fost cazati si i-a oferit inelul de logodna intr-un cadru romantic, cu lumanari, sampanie si flori, scrie Libertatea.

Aniston a fortat un hot sa-i faca ordine. Intoarsa din vacanta de iarna impreuna cu asistenta ei personala, actrita Jennifer Aniston a constatat cu stupoare ca locuinta i-a fost sparta. Aniston si-a rugat asistenta sa raporteze jaful la politie, cat timp verifica ce i-a fost furat. Insa, in livingul casei din Hollywood a avut parte de o „intalnire de gradul trei“ cu unul dintre infractori. Vedeta a avut viteza de reactie: a indreptat arma pe care o avea in mana catre hot si, sub amenintarea pistolului, l-a silit sa-i faca ordine in casa, scrie EvZ.