Monica se deschide spre orizonturi culturale. PR-ul de la postul B1Tv ne-a anuntat, ieri, ca familia Columbeanu se pregateste pentru un nou sezon al reality-show-ului lor. Intr-o declaratie pompoasa, Monica ne asigura ca serialul „va pune accentul pe lifestyle” si ca va avea o „deschidere spre orizonturi dintre cele mai diverse – culturale, sociale si de entertainment”, scrie Gardianul.

Madonna s-a dezbracat pentru 25 de dolari. Cantareata a pozat complet dezbracata pentru infima suma pe vremea cand era doar o simpla dansatoare care incerca sa-si castige existenta. Mai multe fotografii pe care solista le-a facut in urma cu 30 de ani demonstreaza acest lucru. Este vorba de imagini alb-negru care o arata pe Madonna complet dezbracata, pozand sexy, fara sa-si acopere sanii sau zona intima, scrie Cancan.

Maria Marinescu l-a "tepuit" pe Cristi Chivu cu 400.000 de euro. Relatia lui Cristi Chivu cu Maria Marinescu a tinut pentru destul timp prima pagina a ziarelor, in principal datorita exceselor financiare ale Mariei, care a fost acuzata de multe ori ca a cam golit cardurile lui Chivu. Cadourile scumpe, de la masini de peste 100.000 de euro la ceasuri de colectie insumand alte cateva zeci de mii, au fost cireasa de pe tort in comparatie cu adevarata suma pe care Chivu a cheltuit-o cu, sau mai bine zis, din cauza Mariei, scrie Curentul.

Barbatii roiesc in jurul Deliei. Considerata una dintre cele mai sexy soliste autohtone, Delia atrage barbatii ca un magnet. Ea a fost surprinsa, luni seara, la restaurantul Eatery, din Dorobanti, in compania unui tanar saten, cu care s-a conversat mai bine de o ora. De indata ce au plecat, ea a dat o raita pe la Mall Vitan si, surpriza, s-a intors la Eatery, aproape de miezul noptii, unde s-a intalnit cu un alt barbat chipes, scrie Click.

Mama lui Ion Ion Tiriac: «Drogurile l-ar fi ucis». Cu fiecare termen al procesului "Cocaina pentru VIP-uri", Ion Ion Tiriac, fiul celebrului om de afaceri Ion Tiriac, pare sa fie mai aproape de reabilitare. Cel putin una publica. Mai nou, Ion Ion Tiriac are un nou aliat, discret, care, contactat de Libertatea, ne-a explicat ca, datorita unei situatii medicale speciale, fiul fostului mare tenismen nu poate consuma stupefiante. E vorba de insasi mama lui Ion Ion, artista de origine franceza, Mikette von Issenberg.

Garcea, suspectat ca i-a pus silicoane doamnei Tardea! Mugur Mihaescu - "Garcea" (asa cum este cunoscut prin rolul interpretat de el in serialul de comedie "Vacanta Mare") - a fost prins intr-un cerc amoros de zile mari. Surse din lumea mondena ne-au marturisit ca actorul s-ar fi aflat, la un moment dat, la un pas de divort, dupa ce sotia lui, Rodica, l-a banuit ca ar avea o legatura cu o dansatoare a Deliei, o anume Alexandra, care s-a maritat, intre timp, cu fiul ex-consilierului guvernamental Petre Paul Tardea, scrie Cancan.

Elena Basescu, subiect de ras intr-o benzinarie. Zilele trecute, am surprins-o pe mezina lui Base intr-o benzinarie din cartierul Chibrit. Vanzatorul de la benzinarie nu a recunoscut-o si a tratat-o normal, ca pe oricare alt client, uitandu-se totusi prelung pentru ca i se parea ca fata este mult prea machiata. Respectivul a ramas masca atunci cand unul dintre clientii care asteptau la coada l-a informat ca tocmai a avut-o pe fiica presedintelui la el in magazin. Reactia vanzatorului nu a fost nicidecum cea asteptata, barbatul incepand sa rada zgomotos si exclamand: „Poftim??? Ea era Elena Basescu? Pai in ziare arata altfel! Daca ar fi sa o luam asa, sunt mai frumos eu decat ea!”, scrie Gardianul.

Cristina Spatar, bijuterii de 800.000 de euro in clip. Luni, ea a filmat videoclipul piesei “Go High”, al carei regizor a fost Iulian Moga. Filmarile au durat aproape 15 ore, timp in care artista a schimbat 6 tinute, printre care si una din pene de strut. De asemenea, Cristina a purtat bijuterii de la casa Vendome - a carei imagine este din vara anului trecut - in valoare de peste 800.000 de euro, scrie Click.

Abramovici, paros la plaja. Imbracat in haine de firma, magnatul rus reuseste sa impuna respect, insa in costum de baie imaginea nu este deloc una demna de statutul lui. Patronul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, Roman Abramovici, a fost surprins pe plaja Saint Barhelemy, din insulele Caraibe, in timp ce isi etala la soare trupul plin de par. Dupa ce a "infulecat" micul dejun, magnatul rus a facut gimnastica pret de cateva minute, strambandu-se mai ceva ca la circ, scrie Cancan.

Katy Perry, umilita in direct. Katy Perry a trecut printr-un moment jenant la decernarea premiilor NRJ Music Awards, in Franta. Cantareata a fost chemata pe scena, ca sa primesca premiul pentru cea mai buna piesa internationala a anului, pentru ca, dupa cateva minute, sa afle ca nu ea castigase. Katy ar fi trebuit totusi sa-si puna intrebari de la inceput. Dupa ce Pussycat Dolls au anuntat-o drept castigatoare, melodia care a insotit-o spre scena nu a fost "I kissed a girl", ci "Disturbia", interpretata de Rihanna, scrie Romantica.