Elena, stii ca poti sa faci puscarie? Elena Basescu a incalcat penal legile tarii. Ea a purtat uniforma militara a Armatei Romane si risca astfel doi ani de puscarie. Fata presedintelui Romaniei, proaspatul europarlamentar Elena Basescu a aparut, in campania electorala abia incheiata, in uniforma militara, fara a avea acest drept. Pentru aceasta fapta, ea risca, conform art. 241 din Codul Penal, intre 3 luni si doi ani sau amenda, potrivit Click.

Andreea Raicu - cea mai sexy vedeta din Romania. Oglinda-oglinjoara, care este cea mai sexy vedeta TV din tara? In week-end-ul europarlamentar, cititorii site-ului vdtonline.ro au avut ocazia sa raspunda la aceasta intrebare si sa desemneze noua regina a micului ecran. Sondajul a fost castigat, destul de detasat, de superba Andreea Raicu. Practic, lupta a fost dusa in trei. insa, la final, bruneta s-a impus fara mari emotii, dupa ce a condus ostilitatile pe toata durata perioadei de votare, informeaza Curentul.

Madalina Manole, mamica de baiat la 41 de ani! Pe parcursul celor noua luni de sarcina, vedeta a renuntat la muzica si a devenit casnica. Madalina si-a vazut, ieri, visul cu ochii. La varsta de 41 de ani, cantareata a nascut prin cezariana, dupa multe tratamente medicale, un baietel sanatos. Bebelusul Madalinei Manole a venit pe lume, in jurul orei 13.00, la Maternitatea Giulesti din Capitala. Tot atunci, el a primit de la prof. dr. Bogdan Marinescu, cel care i-a facut Madalinei operatia de cezariana, si primul 10 din viata lui, scrie Click.

Pepe: «Am eu grija de barbatul din masina Oanei» Fotografiile aparute in Libertatea de ieri, care o prezentau pe Oana Zavoranu in bratele jurnalistului Horatiu Tudor, in masina vedetei, pare sa-l fi deranjat pe sotul vedetei, Pepe. Interpretul a intrat ieri prin telefon la Antena 1, in cadrul emisiunii “Acces direct”, acolo unde se afla prezent si Horatiu: “Iti promit ca lucrurile nu se vor opri aici”.

Britney Spears in sanii goi dansand la bara. Se pare ca videoclipul initial de la melodia "Gimme more" a suferit unele modificari inainte sa fie prezentat publicului. Oficial, din acesta s-au scos unele parti pe care probabil unii nu le considerau adecvate, Brit danseaza in sanii goi, la bara, scrie Libertatea.

Iubitul a banuit-o pe Daniela Crudu ca-l insela. Asistenta lui Razvan si Dani a starnit gelozia prietenului ei, Bogdan, in urma unei convorbiri telefonice cu un barbat. Ca sa fie sigur ca Daniela Crudu nu s-a cuplat in secret cu acesta, iubitul i-a luat cu forta telefonul si i-a monitorizat, timp de o saptamana, apelurile si SMS-urile primite. Daniela Crudu a avut parte recent de o scena inedita din partea iubitului ei, un om de afaceri din Buftea. Desi formeaza un cuplu de aproape doi ani, Bogdan Defta s-a indoit, pentru cateva clipe, de fidelitatea vedetei de la Antena 1, scrie Cancan.

Andreea Tonciu: Ramona Columbeanu se saruta cu stilistii in culise. Ramona Gabor a intrat in colimatorul Andreei Tonciu. Motivul acestui scandal se pare ca este Gabi Badalau, fiul fostului prefect de Giurgiu, care este in prezent disputat de doua manechine: Andreea Tonciu, fosta iubita, si Ramona Gabor, actuala partenera a acestuia. In timp ce prima sustine ca aceasta poveste de dragoste, consumata in vara anului trecut, este de domeniul trecutului, cea de-a doua, Ramona, pune paie pe foc declarand ca Gabi si Andreea au fost impreuna doar o singura noapte, potrivit Cancan.

Andreea Balan i-a incins rau pe muncitori. Andreea Balan este considerata una dintre cele mai sexy artiste autohtone si se poate lauda cu un trup demn de invidiat. Cum era de asteptat, iubita lui Keo nu duce lipsa de admiratori. Un episod amuzant a avut loc zilele trecute, atunci cand, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea indreptandu-se grabita spre un post de televiziune.

Megan Fox: "Ard de nerabdare sa se legalizeze marijuana". Putine vedete de la Hollywood nu s-au drogat macar o data-n viata. Unele au declarat sus si tare ca nu li se pare anormal sa consume substante interzise, ba chiar au fumat doguri fara sa le pese chiar si in public. Dupa Charlize Theron, Danneel Harris, Kristen Stewart, Minka Kelly a venit si randul actritei Megan Fox sa dezvaluie ca adora sa fumeze marijuana, transmite Libertatea.

Andreea, in ce hal te-ai imbracat! La o luna dupa ce a nascut, Andreea Banica se lupta cu kilogramele in plus. Artista a urcat sambata, pe scena, la gala premiilor muzicale de la Craiova, intr-o tinuta total nepotrivita, pentru care acidul designer al vedetelor, Razvan Ciobanu, a taxat-o. La premiile Romanian Music Awards 2009, care au avut loc la Craiova, vedetele si-au etalat tinutele mai mult sau mai putin extravagante, dar si incaltamintea sau bijuteriile de mii de euro, scrie Click.

Sfideaza criza. Vedetele pleaca in vacante exotice cu buget nelimitat. Vedetele par sa ignore criza financiara care a pus stapanire pe planeta si sunt de parere ca merita din plin vacante cat mai frumoase, in locatii exotice si cu buget nelimitat. Daca Edi Iordanescu a pus deja ochii pe un complex de lux din insula Creta, Paula Chirila planuieste sa ajunga in Grecia sau Spania. Intr-o insula exotica are de gand sa-si petreaca vacanta si Elena Gheorghe, iar Anamaria Prodan pleaca in Statele Unite, cu familia ei, scrie Gardianul.