Surse din Hotel Ibis din Constanta spun ca duminica, Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu a fost vazut intrand in hotel cu Anna Lesko, unde a stat aproximativ doua ore. Desi a spus ca s-a despartit de Ana si este cu o blonda in Mamaia, probabil nu s-a putut abtine sa o mai vada putin si pe aceasta, informeaza Atac.

Fosta tenismana Steffi Graf, silueta perfecta la 40 de ani Chiar daca are 40 de ani, doi copii si s-a retras de multi ani din viata sportiva, Steffi Graf are o silueta perfecta, formele sale fiind admirate chiar si de cele mai tinere dintre reprezentantele sexului frumos. Fosta tenismana se afla in vacanta impreuna cu sotul ei, Andre Agassi si cei doi copii ai lor si au ales ca destinatie de relaxare plaja din Capri, Italia. “Niciodata nu am acordat o importanta prea mare varstei. Atunci cand ai doi copii, nici nu-ti dai seama cum trec anii!”, a declarat Steffi, relateaza Gardianul.

Marilena Nitu s-a logodit recent cu un om de afaceri italian, stabilit in America. Barbatul i-a oferit un inel scump, semn ca dragostea este mare. Despre logodnicul ei, Marinela are doar cuvinte de lauda: nu e nici tanar, nici batran, nu este ahtiat dupa sex si nu vrea sa profite de pe urma statutului ei. Iar daca lucrurile vor decurge astfel, cantareata nu exclude ca in curand sa paseasca si ea in fata altarului. Ca deh, ca sa uiti un „Luceafar“, trebuie sa cauti o stea care sa compenseze altfel, nu?, scrie Curentul.

Politicianul britanic Lembit Opik (44 de ani) pare ca in sfarsit a reusit sa treaca peste despartirea de Cheeky Gabriela (27 de ani) si vrea sa isi refaca viata sentimentala. El a fost surprins in compania unui fotomodel de lenjerie intima, care e cu 23 de ani mai tanara decat el, scrie Libertatea.

Lesko a pozat goala pe nisip! Cantareata Anna Lesko nu e o materialista. Cel putin asta declara ea, in ultimul numar al FHM, care apare in curand pe piata. Frumoasa rusoaica a realizat pentru aceasta revista un pictorial sexy, ea pozand goala pe nisipul de la malul marii. “Nu sunt o devoratoare de barbati cu bani. As face indigestie”, sustine Anna in interviul acordat publicatiei. Mai mult, dupa scurta relatie cu Elan Schwartzenberg, ea crede ca in dragoste, ca si la vanatoare, e bine sa nu ajungi, din vanator, vanat, scrie Libertatea.

Fosta prezentatoare de la OTV, Mihaela Moise, s-a afisat pe litoral cu noul ei decolteu, vizibil marit fata de cel pe care il etala in urma cu cateva luni. Conform unor surse din anturajul lui Meme, aceasta a fost operata, la inceputul lunii mai, a doua zi dupa colega ei de televiziune Madalina Radu, de chirurgul israelian Dov Klein, insa ea a negat cu vehementa acest lucru. Iata insa ca vremea frumoasa a scos-o din casa pe Meme, care si-a etalat pe litoral bustul miraculos dezvoltat in numai... doua luni de zile, relateaza Cancan.

Costi Ionita si-a tras lesbiene Filmarile la videoclipul pentru piesa “Upotrebena” (Halele) erau spre final, dar Costi Ionita a venit cu o idee... fierbinte: hai, fetelor sarutati-va si voi un pic! Bulgaroaicele, imbracate indraznet si cu sanii “tunati” la vedere, i-au implinit fantezia. In discotecile din Balcani, piesele lui Costi Ionita sunt la mare cautare, mai ales pentru ca el canta impreuna cu fetele superbe din Playboy Bulgaria. In cel mai recent videoclip, apetisanta Andreea se saruta de mama focului cu... Nicoleta, scrie Click.

Hainele Primei Doamne arata ca ar fi insarcinata La Washington, toata lumea susoteste ca Michelle, sotia presedintelui american, Barack Obama (47 de ani), ar fi gravida. Rochiile largi pe care le poarta in ultima vreme vin in sprijinul zvonurilor. Sloganul campaniei electorale a actualului presedinte al SUA a fost “Da, putem!” Jurnalistii cred ca, acum, aceasta fraza are un nou inteles: “Da, putem darui Americii un copil”. La 4 iulie, de Ziua Independentei, a avut loc o mare petrecere in gradinile de la Casa Alba. A fost serbata si aniversarea Maliei, fata cea mare a lui Obama, care a implinit 11 ani. Prima Doamna, Michelle (45 de ani), a luat-o in brate pe sarbatorita. Fiica cea mica a cuplului Obama, Sasha (7 ani), a felicitat-o si ea pe sora sa. Oaspetii au privit cu subintelesuri la rochia pe care o purta mama lor. Pe Internet au inceput sa se raspandeasca tot mai multe zvonuri ca Michelle ar fi insarcinata. Daca ar fi asa, Obama ar deveni al doilea presedinte din istoria SUA care devine tata in timp ce se afla la Casa Alba, dupa Grover Cleveland. Familia prezidentiala e in prezent la Moscova, scrie Cancan.

Doar o jumatate de an a durat rasfatul romancelor, super-dotate la capitolul bust, in Ungaria. Sanziana, Adela si Adriana, cele trei fete care adesea i-au scos din sarite pe telespectatori, cu urletele lor, s-au bucurat, peste granita, de un salariu lunar de 3.000 de euro si de cazare intr-un apartament de lux. Visul celor trei romance, de a strange cat mai multi “euroi” in Ungaria, s-a spulberat sambata dupa-amiaza, cand sefii le-au dat vestea ca emisiunea-concurs “Sunati si castigati”, pe care o prezentau, a fost suspendata. Pana cand vor primi un aviz favorabil pentru redifuzarea productiei tv, desi situatia este incerta, fiecare dintre ele va profita de concediul impus, relateaza Click.

Cantareata americana Lady Gaga a recunoscut intr-un interviu acordat recent ca “ascunde in ea nu mai putin de 8 personalitati”. Diva de 23 de ani a facut o obisnuinta din a face declaratii incendiare in care nu ezita sa isi exhibe sexualitatea. “In timpul concertelor trebuie sa ma excit pentru a putea canta. Daca nu imi ating sexul simt ca vocea mea devine palida si fara rezonanta”, a declarat diva. Lady Gaga, care a devenit celebra si in tara noastra cu hitul “Poker Face”, sustine ca este o mare fana a Madonnei si ca “aceasta a inspirat-o in cariera”, scrie Cancan.

Fantoma lui Michael Jackson, vazuta la Neverland Frenezie in randul fanilor lui Michael Jackson, dupa ce fantoma acestuia ar fi fost vazuta la Neverland. Umbra ciudata ce seamana cu figura megastarului a aparut pe un perete in fosta casa a acestuia si a traversat coridorul. Prezenta neobisnuita a fost observata in cadrul emisiunii “Inside Neverland", difuzata pe CNN, ce a inclus si un interviu luat de Larry King fratelui lui Michael, Jermaine. Desi initial nici prezentatorul, nici cameramanul nu au vazut spectrul, dupa ce inregistrarea a fost postata pe YouTube, fanii au observat imediat umbra, iar zvonurile au inceput sa curga. Forumurile pe care se discuta moartea lui Michael Jackson au fost asaltate de mesajele fanilor care au comentat momentul, informeaza Gardianul.