Vor sa-l dezgroape pe Dolanescu? Lucrurile incep sa se precipite in cazul scandalului pentru averea lui Ion Dolanescu. Dupa ce Margherita, mama lui Dragos Dolanescu, a lasat sa se inteleaga ca Ionut ar putea sa nu fie baiatul interpretului, bazandu-se pe o marturisire pe care Ion i-a facut-o cu sase ani in urma, in lumea avocatilor se vorbeste tot mai des despre o posibila deshumare a regretatului cantaret, noteaza Libertatea.

Angelina Jolie a cerut stomatolog in Romania. Pe 21 octombrie, la Palatul Ghica, va avea loc un bal de caritate a carei invitata de onoare va fi insasi Angelina Jolie, bomba aruncata in premiera de CANCAN, in urma cu mai bine de o saptamana. In momentul de fata reprezentantii divei negociaza conditiile venirii sale in Romania, iar lucrurile par sa avanseze conform planului. Dupa ce stafful Angelinei Jolie a verificat toate firmele, fundatiile si partenerii implicati in campania Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor cu care Jolie urmeaza sa-si asocieze benevol imaginea, s-a trecut la detalii, scrie Cancan.

Smiley a fugit din casa lui Moga. Solistul si-a facut si el vila la Cernica si va fi vecin cu Marius Moga, Andreea Banica si Catalin Maruta. Viata in sase pe care o duceau pana acum e istorie. Smiley, Marius si Iulian Moga incep sa se aseze la casele lor si sa lase in urma „casa Big Brother" din Pipera. Se sparge gasca nebuna. Daca pana acum locuiau sase intr-o vila, platind 3.000 de euro chirie, acum, fratii Moga si Smiley se muta, incet-incet cu iubitele lor. Acestia nu vor fi insa departe unul de celalalt, caci Marius si Smiley si-au facut case in celebrul cartier VIP de la Cernica, unde s-au mutat deja Andreea Banica, Andra si Catalin Maruta, dar si Mihai de la Akcent, noteaza Click.

Soferul Columbencei: "N-am de gand sa renunt la striptease". Adrian Filote, soferul Columbencei, neaga ca ar fi facut sex pe bani. Adrian Filote, 25 de ani, actualul sofer al Monicai Columbeanu, neaga faptul ca s-ar fi prostituat vreodata in China sau Taiwan, asa cum s-a vehiculat, zilele trecute, in presa. El recunoaste ca a fost dansator erotic, dar sustine ca niciodata nu a prestat servicii sexuale femeilor cu bani care l-ar fi ofertat. Mai mult, el considera ca nu si-a incheiat cariera ca stripper si ca in paralel cu slujba de sofer va continua cu dansul, scrie Libertatea.

Crudu si-a etalat balcoanele pe scena. Asistenta matinalului de la Antena 1 a demonstrat, o data in plus, ca in vocabularul ei nu exista cuvantul inhibitie. La ultima prezentare la care a luat parte, o colega de scena mai sugubeata a vrut sa arate publicului ca Daniela chiar are cu ce si i-a dat, subtil, bluza jos, scrie Cancan.

Zavoranca isi terorizeaza colegii de la OTV. Nici nu a inceput noua ei emisiune la OTV, ca Oana Zavoranu a concediat deja cativa dintre reporterii din echipa cu care lucreaza. Pe la colturi, despre ea se spune ca e o adevarata scorpie, iar angajatii ramasi se tem de furia vedetei, care i-a avertizat din start ca, daca nu-i aduc cele mai tari subiecte, vor ingrosa randurile somerilor, scrie Libertatea.

Fiul lui Nicu Constantin: "Tata si-a presimtit moartea". Singurul fiu al actorului Nicu Constantin, regizorul Razvan Constantin, a povestit ieri reporterilor CANCAN ca tatal sau si-a presimtit sfarsitul. Actorul a glumit pe seama mortii, cu cateva zile inainte de a-si da duhul, spunand ca se simte bine si ca va ajunge in curand la Eforie. Adica acolo unde isi cumparase cavou inca de acum 18 ani. Curtea Bisericii Icoanei a devenit neincapatoare ieri, cand prieteni, colegi de scena si membri ai familiei au venit sa-si ia adio de la regretatul actor Nicu Constantin. Langa sicriu au stat tot timpul cea de-a doua sotie, Mandita Constantin, dar si singurul fiul al artistului, din prima sa casatorie, regizorul Razvan Constantin. Nebarbierit, Razvan a izbucnit in plans cand si-a vazut parintele in sicriu. Mai retras, un pic in spatele Manditei Constantin, tanarul regizor nu a fost ocolit de cei veniti pentru a-si prezenta ultimele omagii.

Gisele, mama de baiat. Fotomodelul international Gisele Bündchen a anuntat ca va aduce pe lume un baietel, informeaza National Enquirer. "Tom, sotul meu, si-a dorit foarte mult un baiat si iata ca asa a fost sa fie. Am fost la doctor si ne-am convins amandoi ca va fi baiat. Suntem atat de fericiti, incat nu ne-am gandit ce nume o sa ii punem", a declarat Bündchen pentru revista americana, noteaza Click.