"Mutu a baut si vodca si vin". Cristina si Alina, fetele care s-au distrat cu "Briliantul" pana dimineata inainte de meciul cu Serbia, rup tacerea. Cristina Țintila si Alina Ghidarcea, cele doua tinere cu care Adrian Mutu a chefuit in noaptea de marti spre miercuri pana la ora 3 dimineata, s-au decis sa rupa tacerea. Ele povestesc pentru Libertatea ce s-a intamplat de fapt in acea noapte.

Dan Diaconescu s-a operat la ureche. Dan Diaconescu s-a operat, vinerea trecuta. Bosul de la OTV a avut o infectie la urechea dreapta care risca sa se agraveze daca nu recurgea la bisturiu. Imediat dupa operatie, el a venit in platou si si-a tinut emisiunea, “Dan Diaconescu in direct”, scrie Libertatea.

Moni vrea experiente sexuale. Tipete, jigniri, injuraturi, secrete ce tin de viata intima. Cand nu e sub lumina reflectoarelor, Monica Columbeanu e cu adevarat "scorpia de la Izvorani". Click! va dezvaluie adevarata fata a lui Moni, surprinsa in timpul pregatirilor unei parade de moda. Pe www.click.ro puteti vedea astazi primul episod. Isi face praf sotul, vorbeste "fara perdea" despre soferul Voicu, da detalii socante despre alte vedete.

Marina Dina si-a pus silicoane pe semnatura. Nemultumita de cum a inzestrat-o Mama Natura la nivelul bustului, Marina Dina si-a dorit cu orice pret sa-si puna implanturi cu silicon, pentru a scapa de acest complex. Pe langa faptul ca a facut economii drastice si multe sacrificii ca sa stranga cei 2.000 de euro necesari operatiei, blonda si-a riscat si sanatatea. Astfel, Marina a incalcat sfatul medicului si si-a facut interventia pe semnatura, dupa ce, cu doar cateva luni in urma, se operase pentru a-si indeparta nodulii de pe glanda tiroida, ea fiind suspecta chiar de cancer, scrie Click.

Tantareanu - pomana cu fete goale. Operat in urma cu doua saptamani de cancer de colon, milionarul de la Corbeanca nu se sperie de moarte si a inceput deja pregatirile pentru pomana pe care intentioneaza sa o faca chiar in timpul vietii, dupa obiceiurile oltenesti. Nici cancerul nu a reusit sa-l faca pe Cristian Tantareanu sa se lase de petreceri si de femei. Milionarul a trecut in ultimele zile printr-una dintre cele mai grele incercari din viata sa, el operandu-se la colon intr-o clinica din Paris. Integral in Click.

Demi Moore e geloasa foc pe Anne Heche. Filmarile la Spread, cea mai recenta comedie in care joaca actorul Ashton Kutcher, au scos-o din minti pe sotia acestuia, Demi Moore. Diva este furioasa din cauza uneia dintre scenele fierbinti din film in care partenerul ei de viata face sex cu Anne Heche, interpreta rolului principal. Chiar daca Ashton i-a dat asigurari lui Demi ca nu il intereseaza Anne, cu atat mai mult cu cat, in viata reala, aceasta este lesbiana, Moore nu a reusit sa isi infraneze gelozia. Integral in Cancan.

Lady Gaga: "Vreau sa fac sex non-stop". Cantareata americana Lady Gaga a declarat intr-un interviu acordat recent ca este „dependenta de sex", informeaza GossipHollywood. „Nu ma pot abtine. Am un apetit sexual dat peste cap, as face sex incontinuu. Nu conteaza unde sunt, ce fac sau daca este cineva de fata, atunci cand ma apuca simt ca innebunesc daca nu sunt satisfacuta", a declarat Gaga. De altfel Lady Gaga a fost parasita la sfarsitul lunii iulie de iubitul ei Speedy din aceasta cauza, scrie Click.

Cruise, ti-a revenit curajul? Recent, Tom Cruise s-a facut de ras, cand paparazii l-au dat de gol cu niste instantanee din care reiesea faptul ca “periculoasele” cascadorii din noul film in care joaca, “Wichita”, sunt in realitate un trucaj bine pus la punct cu ajutorul unui utilaj manuit de mai multi oameni. Drept urmare, actorul s-a gandit sa le arate fotografilor si fanilor ca e in stare sa faca scene spectaculoase si fara ajutorul unor masinarii, scrie Libertatea.

Hilary Swank, goala in fata fiului iubitului ei. Actrita Hilary Swank nu are nici o problema cu nuditatea. Mai mult aceasta nu se rusineaza sa apara goala in fata copilului iubitului ei, insa recunoaste ca in curand va trebui sa poarte si haine. “Eu nu dorm imbracata pentru ca ma foiesc in somn si m-as trezi cu hainele infasurate in jurul corpului. Fiul iubitului meu care are sase ani vine in fiecare dimineata in dormitor cand noi suntem inca goi. Nu stiu ce varsta trebuie sa aiba copiii ca sa nu mai umbli dezbracat in fata lor”. Integral in Libertatea.