Mihaela si Dani se iubesc prin telefon. Chiar daca se afla de trei zile in Romania, Mihaela nu s-a intalnit cu Dani. Ce-au fost si ce-au ajuns. Asa ne vine sa spunem acum, dupa trei luni de “abstinenta” la care s-au supus Mihaela Radulescu si Dani Otil. Despartiti de mii de kilometri, indragostitii care altadata isi ofereau, fara pic de zgarcenie, gesturi tandre si saruturi pasionale s-au rezumat doar la a-si marturisi dragostea prin telefon. Si culmea, la fel au procedat si in weekendul care a trecut, chiar daca distanta dintre ei nu a mai fost mare, Mihaela revenind in tara, de la Monte Carlo, impreuna cu fiul ei, vinerea trecuta. Integral in Libertatea.

Minculescu, cetatean de onoare al Craiovei. Dupa concertul pe care trupa Iris l-a sustinut in Parcul Tineretului din Craiova, solistul formatiei Cristi Minculescu a primit distinctia de cetatean de onoare al municipiului, distinctie conferita la sfarsitul lunii septembrie de consilierii locali. "Sunt emotionat. Am primit acest titlu in orasul copilariei mele. Este cel mai frumos oras din lume. Este orasul copilariei mele, al adolescentei mele, al Universitatii Craiova", a spus Minculescu, la scurt timp dupa primirea titlului onorific, relateaza Libertatea.

Jordan si-a dat iubitul afara din casa. Katie Price alias Jordan a decis sa-si dea iubitul, Alex Reid, afara din casa pentru ca are nevoie de timp si spatiu pentru a realiza daca merita sa continue relatia sau nu. „Toata saptamana a plans incontinuu, iar finalizarea divortului a doborat-o. A fost distanta si s-a comportat ciudat toata saptamana cu Alex. Desi acesta a incercat sa-i fie alaturi, ea l-a dat afara si a tipat la el”, a declarat o sursa pentru Mirror. Integral in Libertatea.

Fosta menajera crede ca Zavoranca are dubla personalitate. Livia Ilies sustine ca a renuntat sa mai lucreze in casa vedetei dupa ce a ajuns la concluzia ca aceasta este o fiinta foarte ciudata, cu dubla personalitate. Femeia de aproape 40 de ani a lucrat in casa Oanei Zavoranu pana in august anul acesta, cand, sustine ea, nu a mai rezistat la tratamentul la care era supusa. "Seara, dupa o zi in care fusese foarte buna, si-mi lasa bacsisuri mari, plecam de la ea, o lasam vesela si zambitoare. A doua zi veneam si gaseam o alta persoana. Fie ca nu ma baga in seama, fie ca tipa la mine sau ma trata de sus". Cititi mai mult in Cancan.

Bendeac a fost parasit de iubita. Dupa o tentativa esuata cu Loredana, actuala sotie a lui Bodo, si o relatie nefericita cu modelul Georgiana Ionita, Mihai Bendeac parea sa-si fi gasit sufletul pereche in persoana lui Sore, solista de la Crazy Win. Cei doi si-au strigat iubirea saptamani la rand si totul parea perfect. Asta pana vineri, cand actorul si cantareata si-au spus, pe nepusa masa, "Adio!". Apropiati ai cuplului sustin ca Sore a ales sa iasa din aceasta relatie si ruptura s-a produs de comun acord, in urma unei discutii. Cititi mai mult in Cancan.

Victoria Beckham este mandra ca ea si David sunt idolii homosexualilor! Victoria Beckham adora faptul ca ea si sotul sau, fotbalistul David Beckham sunt considerati idoli ai homosexualilor. Fosta Spice Girl spune ca se simte mandra cand barbatii se uita la sotul ei. "Iubesc asta! Ma simt foarte flatata cand lumea imi zice ca ma place pe mine sau pe David. El este superb, de aceea toti barbatii si-ar dori sa fie ca el", a spus Victoria celor de la UK Attitude Magazine, citati de Cancan.

Adrian Enache, mega-concert imaginar. Adrian Enache ne anunta ca va sustine un recital, la o petrecere din Amsterdam, onorariul sau constand intr-un „vaporas cu o capacitate de 100 de persoane". Toate bune si frumoase, numai ca reprezentantii firmei cu pricina spun ca invitatul lor nu va fi Enache, ci Brian Adams. Timp de 14 ani, Adrian Enache a dus-o cu vorba pe amanta sa, Iuliana Marciuc, promitandu-i ca o va lua de sotie. Nici macar dupa ce i-a daruit un baietel, solistul nu a avut curajul sa divorteze, ba, mai mult, o vreme a negat, in public, ca este tatal micutului David, scrie Click.

Brad Pitt, la un pas de moarte. Brad Pitt (46 ani) a fost sambata victima unui accident in centrul Los Angeles-ului, fiind aruncat de pe motocicleta de un paparazzo, care il urmarea infocat cu masina sa. Brad a fost la un pas de moarte, sustin martorii accidentului, care au privit neputinciosi in momentul in care starul s-a prabusit de pe motocicleta aflata in plina viteza. Din fericire, casca si costumul de protectie, precum si antrenamentele pentru cascadorii, l-au ajutat sa scape nevatamat. S-a scuturat de praf si s-a ridicat, dupa care l-a luat la injuraturi pe urmaritor, scrie Click.