Tanara de 16 ani care s-a iubit cu Dan Balan: Ïi placea sa ma traga de par cand faceam sex. Dana, tanara de 16 ani care spune ca a fost dezvirginata de celebrul solist Dan Balan, ne-a povestit picanterii din intimitatea lor, sperand ca macar asa, sa-i improspateze memoria artistului. Conform declaratiilor tinerei, cei doi au facut amor de doua ori, prima data la hotel, in Ramnicu Valcea, acolo unde era cazat solistul, iar a doua oara chiar la el acasa, in Bucuresti. Dupa partida de sex desfașurata in apartamentul sau din Capitala, Dan a adormit. Dana a adus, ca dovada ca nu minte, cateva fotografii realizate in apartamentul cantaretului, scrie Click.

Christina Aguilera revine cu un videoclip extrem de sexy. Christina Aguilera a revenit in forta cu un videoclip extrem de sexy, in care s-a spus ca ar imita-o pe Lady Gaga. “Not Myself Tonight” este primul single de pe albumul “Bionic” al artistei, ce va fi lansat in luna iunie a acestui an, scrie Libertateacare prezinta si clipul.

Iulia Albu a ajuns la greutatea unei pustoaice de 12 ani. La sapte luni de cand a nascut-o pe Mikaela, Iulia Albu cantareste 49 de kilograme la cei 1,76 m inaltime ai ei, situatie care a cam pus-o pe ganduri. Sotia lui Mihai Albu a avut 70 de kilograme la finalul lunii a noua de sarcina si, dupa nastere, a ramas cu 60, dar, din cauza alaptatului, a pierdut in ritm vertiginos alte 11 kilograme. Blonda nu se simte afectata din punct de vedere estetic, ei placandu-i sa fie slaba, dar se teme sa nu aiba probleme de sanatate, motiv pentru care s-a programat la un set de analize, scrie Cancan.

Michael Jackson – gay? Nici macar in lumea de dincolo, Michael Jackson nu si-a putut gasi pacea, caci controversele si discutiile pe seama acestuia nu mai prididesc, aici, printre cei vii. Jason Pfeiffer sustine ca, pina inainte de a trece in nefiinta, a fost implicat intr-o relatie amoroasa cu artistul, dupa ce s-au intilnit, prima oara, in 2008: “Ne-am povestit amindoi traumele suferite in copilarie si am inceput sa plingem si sa ne imbratisam. Atunci mi-am dat seama ca e ceva mai mult decit o imbratisare ca intre prieteni. Nu a durat decit foarte putin ca sa realizez ca Michael are sentimente pentru mine", citeaza National.

Bianca: «Mai bine defilam pentru Mutu decat pentru Cristea!» Miercuri seara, podiumul de la Clubul Princess s-a transformat intr-un adevarat razboi al orgoliilor. Foste si actuale iubite de fotbalisti s-au intalnit la o prezentare a creatoarei Oana Savescu si, cum era de asteptat, au iesit scantei. Gurile rele spun ca Bianca Dragusanu s-a ofuscat atunci cand s-a vazut pusa pe comunicatul de presa ca fiind iubita lui Adrian Cristea, ea barfind de zor prin culise: "Mai bine ma puneati cu Mutu decat cu Cristea!" Blonda de abia a inghitit-o pe Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea, pe care nici nu a bagat-o in seama, scrie Click.

Emmy, cantareata ziua, prostituata noaptea? Emmy, invitata in emisiunea Acces Direct de vineri pentru a raspunde zvonurilor potrivit careia s-ar fi culcat pe bani cu un barbat, a fost acuzata si de un telespectator ca i-ar fi oferit si unui fotbalist "serviciile". Un telespectator a sunat in cadrul emisiunii, si a spus ca Emmy s-ar fi culcat cu dinamovistul Gabriel Torje pentru suma de 300 de euro. Barbatul, care s-a prezentat Robert, a mai spus ca artista este "nerusinata pentru ca nu recunoaste ceea ce este" si ca Emmy consuma si stupefiante, insa pentru niciuna dintre acuzatii nu are dovezi, scrie Libertatea.

Povestea cu Emmy este prezentata pe larg si Cancan. Emmy: "N-am facut decat sex oral! Nu e chiar sex". Patronul formatiei FC Brasov, Ioan Neculaie, despre care s-a spus ca ar avea o relatie cu Emmy, a spus ca a analizat intamplator filmarea si s-a declarat total dezamagit de blondina. Contactata de reporterii nostri, Emilia Negurici, alias Emmy, a recunoscut ca s-a intalnit cu barbatul din filmul prezentat pe www.cancan.ro dupa ce acesta a chemat-o intr-o camera de hotel, insa cantareata jura ca nu a intretinut raporturi sexuale cu respectivul. "Noi doi nu ne-am culcat. Nu stiu cum e la pat. Jur! Eram dezbracati si stateam unul peste altul, dar nu am facut nimic altceva decat sex oral si atat. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva (...) Si, la urma urmei, era iubitul meu", spune cantareata, care precizeaza ca partenerul ei i-ar fi platit atunci, cu cei 200 de euro, "o datorie mai veche".