Mustele si mizeria il chinuiesc pe Vintu. De parca nu ar fi destul ca a fost scos dintr-o vila luxoasa si aruncat intr-o celula din arestul Politiei Capitalei, Sorin Ovidiu Vintu are o problema: e chinuit de mustele si de mizeria de acolo, el avand fobie fata de acestea. "Tatucul FNI" a fost arestat, la sfarsitul saptamanii trecute, fiind acuzat ca i-a trimis bani fostului sau partener de afaceri, Nicolae Popa, pentru ca acesta sa se sustraga unei condamnari la inchisoare. Arestul nu pare sa ii priasca lui Vintu, care, potrivit unor surse, se plange de mizerie si de muste. Culmea, SOV e cunoscut printre angajatii sai ca un om pretentios, cand vine vorba de curatenie. Pentru un salariu generos, el cere ca in vila sa de pe str. Paris din Bucuresti sa nu se gaseasca picior de musca, astfel ca menajera trebuie sa aiba grija cand aeriseste, incat nici o insecta sa nu il deranjeze pe afacerist. Mai mult, Vintu verifica minutios si vesela din care mananca, iar daca exista o pata pe pahar sau pe farfurie, cei responsabili isi pierd slujba. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Motivul despartirii "Iguanei" de Varciu: nu a vrut sa se mute cu el. Faptul ca Liviu si "Iguana" au decis sa o ia pe drumuri diferite nu mai este un secret pentru nimeni. Mai mult, cei doi exclud varianta unei eventuale impacari, iar apropiati afirma ca Diana nu a vrut sa se mute cu Liviu si de aceea cei doi s-au despartit. "Nu, nu ma mai impac cu Liviu. Cel putin asa gandesc acum", a marturisit Diana in exclusivitate pentru Libertatea. De cealalta parte, Liviu s-a aratat chiar mai categoric, sustinand ca nu mai e cale de intoarcere: "Nu, niciodata nu vom mai fi impreuna. Nu ne vom impaca". Desi nu a marturisit cu exactitate, Diana a lasat de inteles faptul ca o neintelegere a dus la separarea ei de fostul component al trupei LA. Integral in Libertatea.

Gabi Firea si Florentin Pandele au facut nunta fara dar. Petrecerea de nunta a vedetei TV Gabriela Vranceanu Firea cu primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, a avut loc ieri noapte, la "Clubul generalilor" din Bucuresti. Conform infopolitics.ro, a fost o petrecere restransa, fara fast, fara tort mare si fara plicuri cu darul de nunta. Invitatii au trecut prin mai multe filtre, in care bodyguarzi cu statii de emisie-receptie verificau invitatiile, scrie Libertatea.

Sotia lui Cheloo, la dezintoxicare. Lucrurile pareau sa mearga bine pentru Cheloo de la Parazitii dupa ce sotia lui, Daniela, urmase, la inceputul verii, un tratament intensiv care sa o scape de dependenta de droguri. Se pare insa ca femeia nu a mai vrut sa-si ia pastilele si a ajuns, din nou, intr-o stare deplorabila. De vineri dimineata, Daniela Ion este iar internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia". In luna iulie, Cancan a dezvaluit in exclusivitate ca sotia lui Cheloo (Catalin Stefan Ion) este dependenta de amfetamine, ea fiind atunci internata cu forta de hip-hoperul de la Parazitii intai la Spitalul Floreasca, apoi la "Alexandru Obregia". Dupa ce a urmat un tratament intensiv de dezintoxicare, Daniela a iesit ca noua de la sectia de toxicologie, insa, odata ajunsa acasa, problemele au reinceput, iar dependenta ei de droguri nu a mai putut fi controlata.

Bianca: "Fanele lui Bote si ale lui Cristea pot sta linistite! Nu m-am maritat nici cu unul nici cu celalalt". Bianca Dragusanu a tinut sa le linisteasca pe admiratoarele lui Bote si ale lui Adrian Cristea infirmand zvonurile conform carora s-ar fi casatorit. "Asa se poarta. Ce, nu am voie sa port verigheta. Daca imi puneam doua insemna ca m-am maritat cu doi? Eu nu m-am maritat si nici nu am de gand sa o fac prea curand. Nu comentez daca m-am logodit sau nu. Am fost ceruta de nevasta. Nu m-am maritat nici nu Botezatu nici nu Cristea, fanele lor pot sta linistite", a spus Bianca Dragusanu la "Un show pacatos". Integral in Cancan.

Ianis Zicu, santajat de doi interlopi din Berceni! Fotbalistul trebuia sa plateasca 20.000 de euro. Cancan a aflat cine l-a santajat pe fotbalistul Ianis Zicu. Este vorba despre doi interlopi din cartierul Berceni. Cei doi ar avea ca ocupatie principala escrocheriile imobiliare, dar, asa cum au demonstrat, nu se dau in laturi sa comita si alte infractiuni daca se iveste ocazia. Politistii si procurorii se vad obligati sa ia ancheta de la capat, dupa ce suspectii au reusit sa scape de flagrantul pus la cale de autoritati. Intre timp, cei doi sunt liberi si detin in continuare inregistrarile private dintre Zicu si fosta lui sotie, manechinul Mihaela Tudor. Acestea au ajuns in posesia santajistilor dupa ce, acum o luna si jumatate, ei au spart masina Mihaelei si i-au furat geanta. In poseta, pe langa bani si acte, era telefonul mobil in memoria caruia se aflau discutiile ce fac obiectul santajului.

Milla Jovovich despre scenele de sex cu Robert De Niro: "M-am simtit violata". Actrita Milla Jovovich a declarat, intr-un interviu recent, ca scenele fierbinti pe care le-a filmat alaturi de Robert De Niro pentru lungmetrajul "Stone" au fost extrem de dificile si au facut-o sa planga, deoarece s-a simtit "violata", informeaza contactmusic.com. Milla Jovovich, starul francizei "Resident Evil", considera ca rolul ei din acest film, in care o interpreteaza pe sotia manipulatoare a unui condamnat, reprezinta cea mai mare provocare din cariera ei de pana acum, scrie Click.

Daniela Gyorfi va avea un baietel! Daniela Gyorfi a aflat ca va deveni mamica de baiat si a dezvaluit care este sexul copilului pe care il asteapta in platoul emisiunii "Agentul VIP". "Eu vreau fata, iar George baiat. Deocamdata el este in avataj. Am facut doua ecografii si ambele au aratat ca astept un baietel. Sa vedem ce va fi. Eu insa mai sper sa fie fetita. Pana la urma insa important este sa fie sanatos, indiferent ce va fi", a spus cantareata. "Acum imi vine sa plang din orice. Si inainte eram sensibila, dar de cand sunt insarcinata imi vine sa plang mereu. Si cand ma duc la ecograf nu pot sa ma abtin si abia rezist sa ma uit la sufletelul care creste in mine. Imi este teama sa nu se intample ceva si simt ca lesin de fiecare data cand il vad", a mai spus Daniela. Integral in Click.