Risca sa-si piarda vocea de 1 milion de euro! Mihai Traistariu va fi operat de amigdalita, din cauza unor infectii repetate. Mihai Traistariu, solistul a carui voce poate atinge cinci octave si jumatate, performanta cu care se poate lauda doar celebra Mariah Carey, are serioase probleme de sanatate. Traieste numai din muzica de mai bine de 11 ani, chiar daca la baza este profesor de matematica, iar in 2006 a dat lovitura la Eurovision cu piesa Tornero. Melodia, difuzata in intreaga lume, l-a imbogatit pe Mihai cu un milion de euro. Acum insa vocea lui de aur este in pericol: "Mi-am facut analize si am aflat ca am diversi stafilococi pe care i-am tratat ani la rand. Degeaba insa. Singura solutie ca sa scap de infectie este scoaterea amigdalelor. Am auzit de diverse cazuri, cand dupa aceasta interventie chirurgicala, unor artisti li s-a ingrosat vocea sau nu au mai ajuns la performantele vocale de dinainte. La inceput nu am dat importanta faptului ca raceam foarte des si iernile mi le petreceam numai cu antibiotice in buzunar, dar acum treaba e foarte serioasa", a declarat artistul, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual despre relatia cu Maharu: "A fost o relatie de nebuni! S-a terminat!". Simona Sensual este singura si isi doreste sa se relaxeze. Blonda recunoaste ca a avut o relatie tumultoasa cu Maharu despre care a facut foarte multe afirmatii publice. "A fost o relatie de nebuni, recunosc. Asa a fost sa fie. Acum era ceva, acum era altceva. Asa a fost relatia. S-a terminat... N-am stat sa cronometrez orele, au fost zece ani... Cand esti cu cateva pahare la bord declari ceva, intr-o zi altceva. Niciodata nu am fost pusa de cineva sa declar ceva. Eu am spus ce am simtit in momentul acela. Eu nu spuneam niciodata absolut nimic. Eu nu am vrut sa ma promovez ca sunt iubita cuiva. Important era ce faceam eu. Certuri din astea sunt, am o viata agitata. Acum sunt singura! Momentan vreau sa ma relaxez", a declarat Simona Sensual, anunta Cancan.

Daniela Gyorfi si George Tal se muta din nou impreuna. Cantareata Daniela Gyorfi si George Tal au avut o relatie de dragoste plina de nabadai, cu despartiri si impacari, dar acum sunt mai fericiti ca niciodata si asteapta cu emotie sa devina parinti. Intre timp cei doi indragostiti fac planuri pentru fericitul eveniment. Daniela a aflat ca va deveni mamica de baiat si este hotarata ca bebelusul sa poarte atat numele ei cat si al tatalui sau. Viitorii parinti au inceput sa caute mobila pentru camera copilului, dar si pentru dormitorul lor, deoarece George si Daniela planuiesc sa se mute din nou impreuna: "Acum suntem in cautare de mobila pentru dormitor", a declarat artista pentru site-ul showbiz.ro, informeaza Libertatea.

Michael Jackson a oferit 790.000 de dolari pe sperma. Matt Fiddes (32 de ani), fost bodyguard al lui Michael Jackson, sustine ca Blanket, copilul de 8 ani al starului muzicii pop, este fiul lui. Matt Fiddes sustine ca micutul Blanket a fost conceput prin inseminare artificiala si ca el a fost donatorul. Totodata, Fiddes sustine ca a fost rugat sa doneze sperma chiar de catre Michael. Fostul bodyguard sustine ca megastarul a fost dispus sa ii ofere 790.000 de dolari pentru donatia sa si ca nu stie cine este mama lui Blanket, dar ca este dispus sa lupte pentru custodie in momentul in care Katherine Jackson, mama starului, nu va mai putea sa aiba grija de copii. "Exista o asemanare izbitoare intre mine si Blanket si datele corespund. Michel mi-a oferit bani insa eu l-am refuzat, pentru ca imi era prieten foarte bun" a declarat Matt, scrie Click.

Oana Lis ar vrea sa cante ca Mariah Carey. Oana Lis si-ar dori sa poata canta ca artiste celebre precum Mariah Carey, insa este dezamagita ca nu are voce pentru a putea face asta. Sotia lui Viorel Lis a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje in care isi exprima dorinta de a fi cantareata. "De ce n-am si eu voce!?... Mi-as fi dorit sa cant, gen Mariah Carey... visee...", a scris aceasta pe site-ul sau de socializare, anunta Cancan.

Laura Andresan si-a schimbat look-ul. Una dintre cele mai dorite femei din Romania, experta in sex, Laura Andresan, si-a schimbat din nou look-ul. Daca in urma cu ceva timp bruneta optase pentru o coafura mai baieteasca, tunzandu-se aproape de zero, in aceasta toamna "Profa de sex" si-a modificat din nou coafura. Mai mult, vedeta si-a asortat la noua frizura si o pereche de ochelari cu rame groase, genul de accesoriu care o fac sa para ca, indiferent de situatie, nu ii va scapa nici un detaliu, informeaza Libertatea.

Moni, ai ajuns sa-l intretii pe Iri! Monica se imbogateste, Irinel saraceste. Criza financiara a afectat puternic averea miliardarului, iar conturile Monicai se imbogatesc considerabil. Roata se intoarce de multe ori in familiile barbatilor bogati. Daca, in urma cu doi ani, se mandrea cu o avere impresionanta, de 120 de milioane de euro, lui Irinel ii merge din prost in mai prost, afacerile lui nefiind deloc profitabile pe timp de criza. Potrivit "Forbes Romania 500 miliardari", Columbeanu are 9-10 milioane de euro, cu 3 milioane mai putin decat anul trecut, el mai avand o singura firma care, la sfarsit de an, i-a adus profit. In timp ce lui Iri ii scade averea vazand cu ochii, Moni bifeaza succes dupa succes, pe plan profesional. Vedeta face bani frumosi de pe urma imaginii, atat in tara, cat si in strainatate si tocmai ce a semnat un contract cu agentia internationala de manechine Elite, scrie Click.