Moni Columbeanu a refuzat sa defileze in lenjerie intima. Dupa o lunga absenta din peisajul monden autohton, Monica Columbeanu a revenit, la sfarsitul saptamanii trecute, in Capitala, pentru a participa la o prezentare de moda in clubul Princess din Regie. Proaspat aterizata din Statele Unite ale Americii, unde si-a petrecut ultima luna, diva i-a uimit pe organizatorii evenimentului atunci cand i-a anuntat ca nu accepta sa defileze, ca celelalte modele, in lenjerie intima. La inedita prezentare de moda, din clubul Princess, a stilistei Gabriela Mirea, intitulata "Plastic is fantastic", Monica a facut nota discordanta cu celelalte modele invitate. In timp ce fetele care au apelat la chirurgia plastica au fost transformate in "papusi" si au defilat in lenjerie intima sexy, diva de la Izvorani nu a acceptat sa-si faca aparitia decat purtand o rochie lunga, albastra, cu multe cristale Swarovski. Dupa defilarea alaturi de "Narcisa salbatica" Alexandra Coman, Alexandra Enachescu, cantareata Leya, Ramona Lazuran, Cosmina Gavan, Livia Tavaluc si Alina Gruia, Moni, care a mers in club fara Irinel, s-a distrat pe cinste: a dansat si a socializat cu Daniela Crudu, de care parea destul de apropiata, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu: De doua luni nu mai am chef de sex! Catalin Botezatu a muncit anul acesta pe rupte. A facut turul emisiunilor tv si a avut zeci de prezentari de moda in strainatate. Stresul i-a pus lui Bote sanatatea pe butuci, medicii recomandandu-i si o pauza de sex. "Anul acesta am muncit enorm, am multe afaceri in Italia, unde trebuie sa fiu prezent saptamanal la evenimente de moda, am avut si emisiuni, chiar nu am cand sa ma ocup de mine. Nici macar de sex nu mai am timp, dar nici chef, de vreo doua luni. Ajung acasa, fac un dus si adorm bustean, asta cand apuc un somn mai lung, de cateva ore!", ne-a declarat Catalin. Anul acesta, designerul a fost pe val, mai mult ca oricand, iar televiziunile s-au batut sa-l aiba invitat. Si nu pe degeaba. La "Dansez pentru tine" (PRO TV) a semnat un contract pe 80.000 de euro, iar la "Burlacul" (Antena 1), pe 50.000 de euro, insa sutele de ore de dans si filmarile in strainatate l-au epuizat, anunta Click.

Monica Bellucci, fara bikini intr-un album de fotografii. Actrita Monica Bellucci a lansat povestea carierei ei in imagini. Dupa 20 de ani de activitate in lumea filmului, actrita a lansat un album de fotografii, pe care le-a ales chiar ea, si care au fost realizate de fotografi celebri, precum Peter Lindbergh, Helmut Newton sau Ellen von Unwerth. Fondurile obtinute din vanzarea albumului vor fi donate unei asociatii care se ocupa cu ingrijirea copiilor bolnavi de cancer din Italia, dar si unei asociatii franceze care lupta pentru drepturile femeilor, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu: "Merg saptamanal la masaj si la solar! Sunt dependenta". Bianca Dragusanu are foarte multa grija de corpul sau. Asistenta TV a vorbit degajata despre operatiile sale estetice dar si despre tratamentele cosmetice pe care le foloseste. Blonda nu se sfieste sa recunoasca greutatea pe care o avea in urma cu 10 ani si nici numarul interventiilor la care a apelat. De asemenea, Bianca marturiseste ca merge in fiecare saptamana la masaj si solar. "Eu aratam intr-un fel acum 10 ani, aveam cu 15 kilograme in plus. Am apelat la chirurgia estetica si nu ma feresc sa recunosc acest lucru. Mi-am marit sanii, mi-am scos doua alunite si mi-am injectat acid hialuronic in buze. Se spune ca aceasta injectie dureaza trei luni, astfel ca a trecut efectul. Merg saptamanal la masaj si la solar. Sunt dependenta", a declarat Bianca Dragusanu, scrie Cancan.

Pasarin si-a tras doua dansatoare focoase. Cosmina are mai nou, in cluburi, un alt fel de spectacol de divertisment, cu care ii atata pe barbati. Vineri seara, ea si-a facut aparitia in Clubul Blue Night, din Regie, alaturi de doua dansatoare focoase, mai mult dezbracate decat imbracate. Fetele, acoperite doar cu bustiere si chilotei, au incins atmosfera la maximum, fiind pline de energie. Cosmina, in calitate de maestru de ceremonii, a simtit ca are nevoie de ajutoare, pentru a putea face fata pretentiilor patronilor de cluburi. In plus, dupa scandalul de asta-vara, in care a mimat sexul cu microfonul, Pasarin nu mai doreste sa se expuna atat de mult. Nu de alta, dar nu vrea sa piarda si noua emisiune de la Antena, "Face 2 face" asa cum i s-a intamplat la TVR 2, anunta Click.

Divorteaza Julia Jianu pentru amant? Casnicia Juliei si a lui Bogdan Jianu se apropie de final. Cel putin asa sustine un apropiat al cantaretei, care spune ca aceasta vrea sa-l paraseasca pe cel care ii este alaturi de 10 ani pentru un alt barbat. "Inca din vara, divortul celor doi era iminent si doar insistentele disperate ale sotului si familiei, precum si indecizia de moment a Juliei, au facut ca lucrurile sa treneze. In ultimile zile insa, ca urmare a stirilor de presa asupra acestui eveniment si posibilul scandal mediatic, Julia e foarte speriata, nelinistita si amana "sine die" (n.n. -fara data) divortul de sot", a declarat apropiatul interpretei pentru Secret Life, precizand ca Julia este implicata intr-o relatie extraconjugala de aproximativ jumatate de an. Julia si Bogdan Jianu sunt impreuna de 10 ani si s-au casatorit in urma cu trei ani, informeaza Libertatea.

Daniela Crudu este "cumparata" ca sa atraga clienti in cluburi. Asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani" este cea mai solicitata vedeta in localurile din provincie. Patronii care o angajeaza nu au niciun fel de pretentii de la ea. Nu trebuie sa spuna nimic, sa faca nimic, ci doar sa fie prezenta. Pe timp de criza, Daniela Crudu isi castiga banii foarte usor. Patronii din provincie, speriati de reducerea numarului clientilor, cauta fel de fel de mijloace pentru a-i aduce din nou in cluburile lor. Si, se pare, au descoperit ca Daniela este un stimulent de senzatie. Pentru simpla ei prezenta intr-o discoteca, timp de doua ore, bruneta primeste 400 de euro. In momentul in care vedeta este anuntata pe afise, cluburile se umplu. Desi nu are niciun fel de obligatii contractuale, bruneta ofera mai mult in banii pe care ii primeste. Fosta animatoare, Daniela are in sange dansul si nu se da in laturi sa faca show. Si astfel, vorba umbla, iar asistenta matinalilor Razvan si Dani primeste oferte din toate colturile tarii, scrie Cancan.