Uite cat de buna e Lavinia dansand in ploaie. Lavinia a facut show la "Dansez pentru tine". Dansul in ploaie a aprins imaginatia tuturor care au privit-o. La fel ca o felina, iubita lui Zicu, a aprins imaginatia barbatilor. Dansul in ploaie a facut "toti bani". Lavinia nu s-a sfiit sa isi etaleze formele si chiar sa danseze murdar. Cu toate astea, Mihai Petre nu s-a lasat impresionat si a criticat-o dur pe solista. "Nu esti deloc in pielea ta azi. Ai fost mereu pe langa", au fost acuzele venite din partea juratului, scrie Cancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu: "Nu imi doresc o noua relatie. Ma satisfac singura". Adelina Pestritu a fost invitata la emisiunea Click pe VIP unde a vorbit despre viata sa personala, despre preferintele la barbati si despre cum reuseste sa se mentina in forma. Vedeta a stat de vorba cu Ana Tepsanu si Alex Toderasc carora le-a povestit, printre altele, cum il vede pe barbatul ideal in ciuda faptului ca acum nu isi doreste o relatie. "Deocamdata nu imi doresc nicio relatie. Ma satisfac singrura. Fac shoping, am grija de mine. Eu nu zic ca daca se va intampla sa ma indragostesc nu o sa spun da in fata altarului. Vreau sa ma marit dar la 34 de ani" a declarat Adelina, citata de Click.

Un baiat de bani gata, impresionat de prestatia Danielei: "Crudu e de 9,50 la pat!" Daniela Crudu a reusit sa-l impresioneze profund pe un baiat de bani gata din Calarasi, care a marturisit ca n-a mai intalnit o profesionista ca ea. Dan Chirciu, un client fidel al cluburilor de fite din Capitala, sustine ca este unul dintre barbatii care au beneficiat de serviciile sexuale ale "Crudutei". "Am agatat-o intr-un club si am chemat-o la mine, la Calarasi. Mi-a fost rusine sa o duc in locuinta familiei, sa nu ma vada ai mei ca umblu cu Daniela Crudu, asa ca am dus-o la un hotel", a povestit recent Chirciu unor prieteni. Si, ca sa demonstreze ca a petrecut, intr-adevar, o noapte cu bruneta sexy, tanarul a postat pe un site de socializare o fotografie in care apare tolanit intr-un pat, cu Daniela langa el, scrie Cancan.

Dj Harra, bataie cu un fan in club. Dana Neacsu, alias Dj Harra, a avut parte zilele trecute de un incident extrem de neplacut. Vedeta a fost asaltata de un fan euforic, care voia sa mixeze in locul ei. Cei doi protagonisti si-au aruncat multe vorbe grele, injuraturi printre dinti, ba chiar si cateva palme. "Cred ca era beat sau ceva de genul asta. Ma tot impingea sa ma dau la o parte, ca sa puna el muzica. Am incercat sa-i explic ca nu se poate asa ceva, dar in zadar. M-a imbrancit de cateva ori, iar in cele din urma, l-am lovit cu castile ca sa ma lase in pace", a declarat frumoasa bruneta, pentru Click.

Roxana Ionescu a mimat sexul "pe la spate" cu sfarcurile la vedere. Roxana Ionescu nu se potoleste. Dupa ce s-a jucat pervers la prima proba acum a vrut sa incerce ceva nou. "Mama Natura" incepe sa prinda drag de partenerul de la "Dansez pentru tine" si incearca sa ii faca toate poftele. Dupa ce l-a incins initial cu un dans pervers, acum s-a lasat dominata total. In ploaie, partenerul ei a facut ce-a vrut din diva. Ploaia i-a jucat si feste, bluza prea transparenta lasand sa i se vada podoabele, scrie Cancan.

Pepe: Mi-am tras "gagica" de doua luni. Pepe si-a gasit, in sfarsit, un sufletel care sa-i aline singuratatea. Cantaretul petrece zilnic cateva ore cu Steluta, catelusa unui bun prieten. Dupa ce Oana i-a vandalizat casa, Pepe a fost nevoit sa doarma pe la prieteni, unde s-a atasat de Steluta, catelusa familiei. "Mi-am tras <> de doua luni. E o catelusa frumoasa, Steluta, toata ziua ma linge pe fata. Cand pun mana pe ea, simt cum ii sare inima de bucurie. Cand sunt acasa, imi sta numai in brate", a povestit Pepe, citat de Click.

Adelina Pestritu nu mai vrea acte: "Prefer concubinajul!" Dupa ce a trecut print-un divort rasunator, Adelina Pestritu nu mai vrea sa auda in ruptul capului de institutia casatoriei. Bruneta sustine ca, daca va avea norocul sa isi gaseasca jumatatea, nu isi va mai oficializa niciodata relatia, preferand sa traiasca in concubinaj. Sotie a fost, gospodina a ramas, "la cratita" se mai vede, dar maritata, ba. Este vorba de Adelina Pestritu, vedeta Kanal D, care a marturisit recent ca nu o deranjeaza statutul de concubina, pe care ar fi in stare sa il imbratiseze pentru tot restul vietii sale. "Frumoasa sunt, gospodina sunt, mai trebuie sa fiu nevasta? Imi doresc sa ma marit, dar nu mai vreau cu acte si la primarie, ci asa, in concubinaj. Prefer concubinajul", a spus Adelina. Trecuta printr-un divort urat, din care au iesit sifonati atat ea, cat si fostul sau partener, Liviu Varciu, bruneta pare sa se fi gandit serios la acesta alternativa, pe care a intors-o pe toate partile, scrie Cancan.