Rona ii da cu Biblia in cap lui Naomi. Transsexualul Naomi, alias Florin Moldovan, a dezvaluit, luni, in exclusivitate pentru Click, ca a avut in urma cu 14 ani o aventura cu Rona Hartner, pe vremea cand au filmat impreuna la pelicula "Gadjo Dilo". Actrita s-a abtinut sa comenteze acest episod controversat, raspunzandu-i lui Naomi in trei versete biblice. Transsexualul Naomi a aruncat, luni, showbizul in aer, cand a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click, ca a avut acum 14 ani o aventura cu celebra actrita Rona Hartner. Cei doi s-au cunoscut in 1997 pe platourile de filmare de la "Gadjo Dilo", in regia lui Tony Gatlif, si s-au iubit apoi o ora intr-o camera a Palatului Stirbei. Contactata, luni, de Click, actrita Rona Hartner nu a vrut sa comenteze aceasta aventura, insa a raspuns cu talc, trimitandu-ne trei versete din Biblie, mai precis proverbele 11 verset 18 /20.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ilinca Vandici o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: "Fato, o diva este o femeie cu o cariera de succes, tu nu esti in stare sa scoti o fraza pe gura". Prezentatoarea emisiunii "Ministerul de Secrete", de la Antena 2, este revoltata de faptul ca Bianca Dragusanu a spus ca Mihaela Radulescu si Andreea Marin sunte femei obisnuite si nu dive, spunandu-i blondei de la "Un show pacatos" ca, spre deosebire de cele pe care le contesta, ea nu este in stare sa aiba un discurs coerent. "Divele sunt niste femei extrem de frumoase, si pe langa asta au si niste cariere de succes. Tu, fato, nu poti sa scoti pe gura o fraza intreaga. Fraza este alcatuita din mai multe propozitii, asta ca sa stii", i-a spus Ilinca Vandici Biancai Dragusanu prin intermediul unei emisiuni de la Antena 2, referindu-se la declaratia asistentei blonde a lui Capatos care a contestat calitatea de dive a Mihaelei Radulescu si a Andreei Marin, scrie Cancan.

Bahmu: "Prigoana face ca Batman: sare de pe sifonier". Adriana Bahmuteanu a povestit la "Un show pacatos" cum alunga sotul ei monotonia din cuplu. "Prigoana nu danseaza sexy. El face pe Batman si sare de pe sifonier: Batman, Batman", a spus Bahumteanca la emisiunea de la Antena 1. Cuplul Prigoana-Bahmuteanu si-au botezat in weekend mezinul familiei, pe Eduard-Gabriel, a Catedrala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta. Nasi au fost Eduard Martin si iubita lui, Monica, scrie Click.

Irinel Columbeanu: "Monica a plecat in America pentru a face avort!" Miliardarul de la Izvorani a dezvaluit motivul pentru care sotia sa a plecat in America, in timpul procesului de custodie a fetitei lor, pentru a face o intrerupere de sarcina. "Eu spun ca Monica a plecat in America pentru a-si face intrerupere de sarcina. Eu am informatia ca ea a fost la o clinica particulara si-a facut analizele si a aflat ca este insarcinata", a declarat Irinel Columbeanu, citat de Cancan.

Cruduta a facut striptease pe "Vasul iubirii". Prezentatorul emisiunii "Un show pacatos", Dan Capatos a deconspirat cateva detalii din spectacolul "Vasul iubirii", unde participa si asistena sa, Daniela Crudu. El a dat din culisele noului spectacol care se filmeaza pe vas. "Nici nu a plecat bine si a facut si un numar de striptease acolo. A facut topless. O sa vedeti imagini cu ea zilele urmatoare" , a spus Capatos. Bianca a adaugat ca prietena ei i-ar fi spus ca vrea inapoi la emisiune. "Am vorbit cu Daniela si mi-a spus ca are rau de mare". Stoian nu s-a putut abtine si a ironizat-o. "Nu are rau de mare, are rau de mica", a spus coprezentatorul, citat de Click.

Adriana Bahmuteanu: "Hostess-ele de la botezul fiului meu s-au dat la Prigoana". Adriana Bahmuteanu a povestit la "Un show pacatos" ca fetele pe care le-a angajat la botezul baietelului ei care a avut loc odata cu petrecerea prin care ea si-a serbat ziua de nastere s-au dat la sotul ei, atunci cand ea nu era atenta. "Am avut o problema cu hostess-ele de la botez, pentru ca se dadeau la Prigoana. Stateau acolo la intrare si cum il vedeau pe barbata-miu cum isi aratau coltisorii. Din pacate, eu nu am vazut atunci, am aflat dupa. De acum incolo voi lua barbati pe post de hostess, ca sa ne clatim si noi ochii, nu numai sotii nostri", a declarat Adriana Bahmuteanu, citata de Cancan.

Sanziana Buruiana, ce cauti in gunoi? Vedetea a fost surprinsa cu mainile in pubela. Pe Sanziana, care e o rasfatata de fel, am vazut-o numai in locuri luxoase, in cluburi de fite si in vacante petrecute pe vas de croaziera. Insa, nimeni nu-si imagina ca e capabila sa scotoceasca prin gunoaie, mai ales intr-o pubela din curtea magazinului Carrefour, faza surprinsa de fotoreporterii Click. Vedeta cu sani impozanti a atras atentia trecatorilor, caci nu te intalnesti zilnic cu astfel de imagini. Cu tocuri de 15 cm, Sanzi nu s-a jenat sa caute in gunoi. Mai mult, ea nu este la prima abatere de gen, recunoscand ca mai mereu arunca, din greseala, la cos, lucruri inca folositoare.

Irinel o face varza pe Ramona Gabor: "Ea este obisnuita cu canapelele si cu blow-jobul". Irinel a raspuns vehement la indemnul fostei sale cumnate, Ramona Gabor, de a pleca de pe canapeaua emisiunii Cancan TV unde este invitat miliardarul de la Izvorani. El a spus ca Ramona este mai obisnuita cu canapelele pentru ca acolo se desfasoara jobul ei sau mai degraba "blow-jobul". "Nu stiu in ce calitate imi spune Ramona mie sa plec de pe aceasta canapea, probabil ca ea este obisnuita cu statul pe canapea, unde se desfasoara jobul ei, sau mai bine zis blow-jobul. Sper sa terminam cat mai repede cu situatia asta de bordel de provincie", a comentat Irinel Columbeanu.

Bianca Dragusanu ii lustruieste mobila lui Cristea. Relatia dintre focoasa Bianca si fotbalistul Adrian Cristea a revenit pe fagasul cel bun, cei doi acordand relatiei o noua sansa. Ca dovada, ea se implica acum si in treburile gospodaresti, fiindu-i cu atat mai greu cu cat ea locuieste in doua case. S-au certat si s-au impacat de atatea ori intr-un an de relatie, incat pana si ei au pierdut sirul. In urma cu doua luni, convinsa ca relatia lor este fara viitor, Bianca si-a luat bagajele si s-a mutat intr-un superb apartament din cartierul Colentina, preocuparea ei majora fiind achizitionarea mobilierului, scrie Click.