Marina Dina a pozat fara chiloti si sutien! Intra sa vezi cat de bine arata! Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar la Antena 2, a realizat de curand un pictorial hot. Purtand o rochie de seara cu spatele complet gol, dar lasata foarte jos pe talie, Marina a lasat sa i se vada o parte din funduletul ei obraznic. Decolteul lateral al rochiei a permis si sanilor sa fie vizualizati in toata splendoarea lor. Marina a fost mandra de fotografii si a postat una dintre ele chiar pe Facebook. "Fotograful mi-a zis ca in cea mai mare parte meritul pozelor este al meu", a dezvaluit sexoasa blonda, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Zavo si-a scos fundul pe geam. Nonconformista cum o stim, Oana Zavoranu s-a pus in pielea unui agent imobiliar atipic si ne-a invitat sa facem turul celebrului ei apartament din str. Andrei Muresanu, pe care l-a scos la vanzare. Bonus, ne-a aratat si cateva rotunjimi. Divortata de aproape doua luni, focoasa bruneta inca isi face ordine in viata si arunca la cos tot ceea ce o leaga de trecut. Si-a schimbat garderoba, isi schimba masina, de barbat nu mai vorbim, iar acum a venit si randul apartamentului din Andrei Muresanu, de care o leaga o groaza de amintiri. "Aceasta casa am primit-o la "partaj" in 2007, de la Marioara. Nu am vrut sa stau acolo pentru ca am prea multe amintiri legate de tata. El a cumparat casa in 1981, iar in 1985 a murit. Tot acolo, in 2000, a murit si Tutu (Zavoranu)", ne-a declarat Zavo, anunta Click.

Ioana Popescu a dezvaluit regimul ei de slabit: face dragoste de 5 ori pe zi. Dezinvolta ziarista Ioana Popescu a marturisit ca regimul pe care il tine pentru a scapa de kilogramele in plus nu se bazeaza pe o dieta drastica, ci pe mult sex. Chiar daca nu se poate abtine de la carnea de porc, costite, cartofi prajiti, paste, pizza sau bere si nu merge deloc la sala, Ioana Popescu a gasit metoda perfecta de a contracara kilogramele. "O metoda de slabit ar fi soarele - si nu solarul! - si apoi 15 minute de inotat in mare sau piscina. Aaa, si sa nu fiu ipocrita... Recunosc ca in ultima vreme am pierdut cateva kilograme pentru ca fac foarte des dragoste cu iubitul meu, de vreo 3-4 ori pe zi si de vreo doua ori noaptea!", a dezvalut ea, informeaza Libertatea.

Inna, "orgie" in noul ei videoclip! Vezi aici cum "tortureaza" un barbat dezbracat. Inna tocmai a lansat teaser-ul piesei "Un momento"! Artista joaca rolul unei femei care se joaca cu barbatii. Scenariul videoclipului o pune pe Inna intr-o postrua inedita. Artista si prietenele ei se distreaza pe seama personajelor de sex masculin din clip. Pe unul dintre baieti il paraseste intr-un camp, dupa ce ii fura masina, iar pe un alt baiat il sechestreaza pe un iaht si il leaga de pat. Imaginea abordata de Inna in acest nou videoclip ne dovedeste ca artista devine din ce in ce mai indrazneata. Filmarile videoclipului au avut loc in Palma de Mallorca, Spania, iar directorul de imagine al clipului a fost Martin Coppen, cel care a lucrat cu artisti precum Marilyn Manson, Britney Spears, Jessie J sau 30 Seconds to Mars, scrie Cancan.

Ce fundulet obraznic are Andreea Popescu in ultimul clip al Deliei! Andreea Popescu revine in atentia tabloidelor dupa ce a publicat pe Facebook o serie de fotografii din timpul fimlarilor de la ultimul clip al Deliei. Bruneta a ales o tinuta destul de agresiva, purtand o bluzita foarte scurta cu un decolteu generos, lucru care i-a cam starnit la comentarii pe prietenii ei virtuali de pe Facebook. In fotografiile de pe reteaua de socializare Andreea apare foarte sexy, expunand un posterior "de zile mari" , dupa cum comenteaza chiar admiratorii ei, anunta Click.

Rihanna, sexy pe plaja in Barbados. Rihanna a facut furori pe o plaja, in tara ei natala, cu un costum de baie foarte sexy. Chilotul era minuscul in partea din spate, iar sutienul era reprezentat de o banda alba prins in multe bretelute la spate. Diva si-a etalat formele apetisante pe plaja, impresionandu-si prietenii, printre care si actualul iubit, Negus Sealy, supranumit si "Zeul iubirii". Apoi, solista s-a bucurat de o plimbare cu ski jetul si cu barca pneumatica, pe care nu prea voia sa se urce. Aceasta a fost mai mult tarata de amicii ei spre ambarcatiune, acceptand in cele din urma provocarea, informeaza Libertatea.

Roxana Ionescu si-a inghesuit o prietena intre sanii voluptuosi. Toropita de canicula, Roxana Ionescu si-a luat doua prietene si s-a dus glont spre o piscina din apropierea Capitalei. Pesemne incinse rau de soarele arzator, abia ce s-au instalat pe marginea piscinei ca fetele au si sarit in apa sa se racoreasca. La un moment dat, sutienul i-a dat de furca uneia dintre amicele Roxanei, dar tanara, pudica, nu s-a lasat pana nu l-a aranjat la loc. Greu de spus exact ce discutii a iscat intre fete buclucasul sutien, cert este ca "Mama Natura" a facut un gest cu totul neasteptat pentru cei din jur, dar mai ales pentru prietena ei. I-a prins acesteia capul in maini, iar pe nepusa masa si l-a bagat intre sanii voluptuosi, sarutand-o in acelasi timp de frunte. Cum a rectionat amica Roxanei Ionescu la aceasta iesire tandra si surprinzatoare, aflati din cel mai recent numar al revistei Spy, care se afla pe piata, scrie Cancan.