Masculul care poate sa fecundeze femela la 6 luni dupa ce moare! Guppy este un peste tropical cu insusiri cu totul neobisnuite. Cercetatorii de la Universitatea California au descoperit recent ca femela acestui peste poseda capacitatea de a stoca sperma masculului in scopul de a o utiliza in momentul cel mai propice al fecundarii. Femela traieste in general mai mult timp decat masculul (2 ani fata de 3-4 luni), insusirea neobisnuita fiind de mare folos. Astfel, masculii pot sa dea viata la urmasi mult timp dupa moartea lor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un oras vechi pierdut de 1.200 de ani a fost descoperit in Cambodgia. Un oras pierdut, vechi de aproximativ 1.200 de ani, a fost descoperit recent de catre arheologi in Cambodgia. Orasul medieval Mahendraparvata a fost descoperit de arheologul Damien Evans, de la Universitatea din Sydney cu ajutorul unei tehnologii de scanare cu laser. Orasul a fost descoperit in zona muntoasa Phnom Kulen din Cambodgia si are temple antice, canale sau statui sculptate in piatra. "O teorie pe care o luam in considerare este ca impactul sever al despaduririi si dependenta de folosirea apei au dus la disparitia civilizatiei. Poate ca a devenit atat de dezvoltat incat nu a mai putut fi condus", a declarat Damien Evans, anuntaLibertatea.

Incredibil! Dupa un grav accident a capatat accent francez. In urma unui grav accident de masina care i-a produs leziuni la creier, australianca Leanne Rowe a inceput sa vorbeasca total diferit decat inainte de nenorocire. Femeia a capatat un accent francez remarcabil, care o complexeaza ingrozitor. Leanne nu a fost niciodata in Franta si nu are nici un prieten francez. Fenomenul este numit de specialisti sindromul accentului strain si apare in cazuri foarte rare. Numai cateva zeci de persoane au fost diagnosticate cu acest sindrom descoperit in 1907, informeazaClick.

Medicii, socati! Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa ce si-a introdus un tipar viu in anus. Un barbat din China a ajuns de urgenta la spital dupa ce s-a gandit ca ar fi o idee buna sa-si introduca un tipar viu in anus. Barbatul a fost internat imediat si a fost nevoit sa indure o interventie chirurgicala care a durat o noapte intreaga. Acesta a declarat ca si-a introdus pestele de 50 de centimetri in anus, in incercarea de a recreea o scena dintr-un film porno. Numai ca tiparul i-a perfomat intestinul gros, scrieCancan.

Socant! A luat la bataie un calator pentru ca a folosit un card cu reducere. Un sofer de autobuz din Phoenix, Arizona a fost arestat vineri dupa ce a batut un calator penru ca a folosit un card cu reducere pentru minori Todd Allen Shields nu a crezut ca tanarul care se urcase in autobuzul lui e proprietarul cardului de calatorii cu reducere, asa ca i-a cerut un act de identitate. Insa barbatul, in varsta de 21 de ani, a refuzat. Shields si-a pierdut controlul si l-a aruncat pe tanar afara din autobuz In strada, Shields a continuat sa il loveasca pe barbat si l-a dat chiar cu capul de o banca de metal. O femeie care se afla in autobuz a sunat politia si, desi mai multe persoane se aflau in vehicul, un singur barbat a incercat sa intervina in ajutorul tanarului. Calatorul agresat a fost norocos si a scapat doar cu rani usoare, anuntaClick.