Soldatul s-a facut femeie sa traiasca in harem. A schimbat uniforma de soldat din Armata Teritoriala pentru valul de musulman. Lucy Vallender, de 28 de ani, a facut o operatie de schimbare de sex acum trei ani, dupa care s-a casatorit. Inainte, Lucy se numea Laurens si parea un soldat ca oricare altul. Si-a facut o operatie de schimbare de sex si s-a casatorit cu un barbat musulman pe care l-a cunoscut printr-un site online de matrimoniale. Sotul nu a stiut ca femeia lui fusese candva barbat. Acum, Vallender poarta val cand iese din casa lor din Swindon, ca sa arate lumii ca este "casatorita", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Politistii, socati! Ce facea aceasta femeie in plin trafic, pe un moped! I-au spus ca daca o mai prind, ii confisca scuterul. Politistii chinezi au fost socati cand au vazut-o pe aceasta femeie din Yuzhou cum isi alapta copilul in trafic. Femeia conducea un moped. Tanara mama isi facea loc printre masini in timp ce copilul de 18 luni se afla in bratele ei. La un moment dat micutul a inceput sa planga. Fara sa stea pe ganduri si inconstienta de pericol, femeia a inceput sa-si alapteze copilul. Din fericire, politistii au tras-o pe dreapta inainte de a provoca un accident. "Isi risca propria viata, viata fiului sau si vietile celorlalti participanti la trafic. I-am spus ca daca o mai prindem ii confiscam mopedul", au spus politistii, anuntaCancan.

Au prins monstrul de 330 de kilograme. Trei vanatori din Statele Unite se pot lauda cu cea mai mare captura din viata lor. Barbatii au reusit sa obtina un record, dupa ce au prins un aligator de 330 de kilograme si 4 metri lungime din apele fluviului Mississippi. Dustin Bockman, fratele sau si un prieten au vanat 12 ore uriasul monstru. Dupa ce au reusit sa-l omoare, vanatorii s-au chinuit 4 ore sa-l transporte pana la barca, avand nevoie de ajutorul altor barbati. Autoritatile din Mississippi permit in fiecare an, intre 30 august si 9 septembrie, vanatoarea de aligatori in apele publice, informeazaClick.

Ea e femeia care traieste ca Lady Gaga. Cheltuieste sume uriase pentru a-si croi tinute asemanatoare cu cele ale controversatului star. Se numeste Donna Marie Trego, are 38 de ani si este din Cardiff, Marea Britanie. Este fan infocat Lady Gaga, al carei stil vestimentar il adora. Pana aici, nimic neobisnuit caci controversata artista are milioane de fani din intreaga lume care o iubesc tocmai pentru ca poarta tinute aparte. Insa Donna nu numai ca ii place stilul Lady Gaga, ci l-a si adoptat in viata de zi cu zi. In ultimii doi ani, Donna si-a dedicat timpul incercand sa-si perfectioneze tinutele asemanatoare cu cele ale starului. Si nu s-a oprit doar la asta. Ea a luat si lectii de dans, isi confectioneaza si peruci, iar in prezent da adevarate spectacole in stilul Lady Gaga. O imita atat de bine pe artista incat a castigat si un premiu numit Goscar. Donna Marie Trego a cheltuit sume uriase, aproximativ 95 000 de dolari pentru a ajunge la caesta performanta de care este foarte mandra, scrieKanalD.

Cum va arata cel mai inalt montagne-russe din lume. Reprezentantii "Six Flags Great Adventure" , din New Jersey, SUA, au anuntat ca vor construi cel mai inalt montagne-russe din lume, care va avea 140 de metri inaltime. Presedintele parcului de distractii, John Fitzgerald sustine ca va fi cu siguranta punctul de atractie al tuturor vizitatorilor Great Adventure. Montagne-russe-ul va fi construit in mijlocul parcului Kingda Ka. Pe fatada acestuia vor fi construite trei gondole cu cate opt locuri. Gondolele vor ajunge in varf in aproximativ 30 de secunde, unde se vor opri pentru cateva secunde. Constructia va depasi in inaltime chiar si Big Banul din londra si va fi de doua ori mai inalt decat Statuia Libertatii. Roller coaster-ul urmeaza a fi inaugurat in primavara anului 2014 si se va numi Zumanjaro, anuntaClick.