Ia 50.000 de dolari sa striveasca barbati si sa se lupte cu ei. Amanda Soule e platita sa faca toate fanteziile barbatilor. Pentru 50.000 $, femeia ii striveste si se lupta cu ei. Nu apare pe podiumurile de prezentare si nici in reviste de moda, dar are un succes rasunator. Amanda Soule e un model mai putin obisnuit, din cauza dimensiunilor ei babane, la o inaltime de 1,83 m si greutatea de 127 kg. Femeia de 38 de ani din Las Vegas, SUA, se lauda ca, de 11 ani, barbatii o platesc sa se bucure de formele ei generoase. Amanda primeste pana la 50.000 de dolari (164.627 de lei) de client, sa indeplineasca cele mai bizare fantezii, cum ar fi gadilat, bataie la poponet sau chiar sa se tavaleasca pe ei, scrieClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un elev american a facut o aplicatie care ii expune pe politicienii cumparati. Cum politica americana inoata in atatia bani corporatisti incat e mai mult o oligarhie, e greu sa urmaresti ce grup de lobbyisti incearca sa stoarca mai multi bani din sanatate, combustibil pe baza de fosile si alte chestiuni foarte importante de la o saptamana la alta. Dar multumita lui Nick Rubin, in varsta de 16 ani, putem mult mai usor sa urmarim politicienii vanduti. Pustanul a creat Greenhouse, un nou plugin pentru browsere care opereaza sub motto-ul "Unii sunt rosii. Altii sunt albastri. Toti sunt verzi". Pluginul are intentia de a arunca o raza de lumina asupra bolii industriale si sociale de astazi: "influenta banilor in Congres", informeazaVice.

Crezi ca e un leagan normal?! Deloc. Aparent, este un leagan normal, insa o privire mai atenta iti demonstreaza ca este vorba despre una dintre cele mai interesante si mai benefice descoperiri pentru zilele toride de vara. Este vorba despre un leagan cu apa, conceput de echipa de la Dash 7 Design. Interesantul leagan a fost construit astfel incat apa sa circule prin el, dar fara sa-i ude pe cei care il folosesc, ci doar sa ii racoreasca. Astfel, apa care este colectata intr-un bazin aflat in bara de sus a leaganului si este eliberata cu ajutorul unor senzori de miscare, prin niste valve, relateazaLibertatea.

Primul "selfie" din istorie a fost realizat in 1839, iar primul "selfie spatial" in 1966. Fotograful american Robert Cornelius este cunoscut pentru faptul ca a realizat prima poza de tip autoportret din istorie, in 1839, iar astronautul american Buzz Aldrin a facut primul "selfie" din spatiu, in 1966, informeaza theguardian.com. ᅡSelfieᅡ nu este o inventie a secolului al XXI-lea. Buzz Aldrin (astronaut american, n.r.) ne-a reamintit pe Twitter ca el a facut primul selfie in spatiu, in 1966", se arata intr-un articol publicat pe theguardian.com, in care este prezentata o selectie de "selfie-uri", realizate intre 1830 si 1980. In articol sunt prezentate diverse fotografii de tip "selfie" realizate inaintea aparitiei retelelor de socializare. Printre acestea se numara fotografia realizata in spatiu de Buzz Aldrin in 1966, precum si o fotografie realizata in 1839 de Robert Cornelius, un pionier american in domeniu, cunoscut pentru faptul ca a realizat prima poza-autoportret din istorie, noteazaDescopera.ro.

A facut un tabel cu motivele pentru care sotia a refuzat sa faca sex. Se spune ca iubirea se stinge cu timpul intr-o relatie. In sprijinul acestei afirmatii vine o idee inedita a unui tanar care s-a confruntat cu exact aceasta problema in dormitorul conjugal. Acesta a creat un tabel in care a notat motivele pentru care sotia refuza sa faca sex cu el. Chiar daca inceputurile sunt foarte active din punct de vedere al frecventei cu care partenerii fac sex, treptat acestia isi pierd interesul. Motivele sunt foarte variate si in general difera in functie de sex. Un tanar casatorit in varsta de 26 de ani a facut un tabel in care a notat motivele pentru care sotia sa de aceeasi varsta cu el refuza sa faca sex. Acest experiment s-a intins pe 28 de zile, perioada in care sotia a vrut doar de 3 ori, scrieClick.

"Sexting", "cougar", "MILF" sau "friends with benefits" , termeni noi intrati in Chambers Dictionary. "Sexting", "cougar", "MILF" sau "friends with benefits" sunt cativa din cei circa 1.000 de termeni si expresii noi intrati in Chambers Dictionary, dictionar de referinta pentru limba engleza, relateaza Daily Mail. Dictionarul, aparut prima oara in 1872 si care include cuvinte mai insolite decat celelalte, tine seama de evolutia comportamentelor din Marea Britanie in materie de relatii si sex. Cateva din cuvintele si expresiile legate de aceasta sfera sunt "sexting" (trimiterea de SMS-uri erotice), "friends with benefits" (doi prieteni care au si relatii sexuale), "MILF" (mama considerata atragatoare din punct de vedere sexual), sau "cougar" (femeie matura atrasa sexual de barbati mai tineri), informeazaAgerpres.