Una dintre "marile probleme ale omenirii", dezbatuta de Wikipedia. Ce personalitate ai in functie de cum asezi hartia igienica in suport Nu, nu este o gluma! Sunt o multime de oameni care si-au pus aceasta intrebare, s-au facut studii pe aceasta tema si Wikipedia are o pagina special dedicata acestei mari dileme. Chiar daca nu pare, omenirea se confrunta cu o mare problema: ce se intampla daca pui hartia igienica gresit in suport? Dilema si mai mare este insa care e modalitatea gresita si care este cea corecta. Ei bine, pe acest subiect s-au facut studii elaborate, in functie de varsta, sex, educatie, mediul social, religie si chiar orientarea politica, scrie Wikipedia. Si nebunia nu s-a oprit aici, "specialistii" au mers pana intr- acolo incat au asociat felul cum preferi sa asezi hartia in suport cu personalitatea celui care face alegerea. Astfel, daca asezi sulul astfel incat sa se roteasca in exterior esti o persoana careia ii place se detina controlul. Daca dimpotriva, preferi sa se roteasca in interior, esti genul de persoana care prefera sa stea in umbra. In schimb daca nu iti pasa, asta spune despre tine ca preferi sa minimalizezi conflictele si esti o persoana flexibila, scrie Libertatea.

Faze Tari - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Trei femei au sedus gardienii unei inchisori. Dupa un amor salbatic, a urmat o evadare in masa 28 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare braziliana, dupa ce trei femei s-au imbracat in uniforme de politist si au sedus trei gardieni, pe care i-au dezbracat si i-au legat cu catusele pentru o partida salbatica de amor. Conform primelor investigatii, trei femei i-au drogat pe cei trei gardieni, le-au oferit whisky si i-a convins sa participle la o orgie. Ulterior, femeile au eliberat 28 de detinuti cu ajutorul cheilor furate de la cei trei gardieni si au furat arme si munitii din depozitele inchisorii, conform publicatiei Mirror. Una dintre femei era iubita unuia dintre detinutii evadati. Femeile au ajuns joi noaptea, la ora 3, si au cerut sa fie lasate in interiorul inchisorii pentru a bea si pentru a sta de vorba. Ele i-au convins pe gardieni sa-si paraseasca posturile pentru a participa la o orgie intr-un dormitor al angajatilor inchisorii. Politia i-a gasit pe cei trei gardieni fara haine pe ei si legati cu catusele. Totodata, politistii au descoperit costumele pentru perversiuni sexuale ale celor trei femei, scrie EVZ.

Cel mai bizar cont de facebook are zeci de mii de fani. Aceeasi imagine, publicata zi de zi. Comentariile sunt hilare O pagina de Facebook publica, din 21 august 2014, in fiecare zi, aceeasi fotografie are aproximativ 50.000 de oameni fiind fanii.Acestia apreciaza acest ciudat cont de pe reteaua de socializare si posteaza comentarii dintre cele mai amuzante. Aproximativ 50.000 de persoane urmaresc postarile zilnice de pe aceasta pagina si, in fiecare zi, aceeasi fotografie din tinerete a lui Cutugno, cu o figura serioasa, parul negru si sprancenele bogate, primeste circa 1.500 de aprecieri (like-uri) si o serie de comentarii bizare. "Mi se pare ceva mai sumbru astazi" si "Jacheta (lui Toto Cutugno, n.r.) era calcata mai bine ieri" sunt doua exemple de comentarii ce apar sub diferitele postari ale fotografiei artistului italian. Ciudatenia si sentimentul de ireal ce invaluie aceasta pagina au atras atentia cercetatorilor de la Institutul IUSS pentru Studii Avansate din Italia, care au vazut ceva mai mult decat o gluma interna in toate aceste fotografii identice, comenteaza washingtonpost.com, scrie Libertatea.

Sutienul i-a salvat viata unei femei din Brazilia: "Sotul imi tot spunea ca am fost impuscata, dar eu nu simteam nimic" Sutienul ar fi jucat rol de vesta antiglont in cazul unei femei din Brazilia. Vanzatoare la un magazin, ea a nimerit intamplator intr-un schimb de focuri, dar sarma lenjerieie din dantela a fi oprit glontul ratacit. Femeia este convinsa ca nu sutienul, ci o minune dumnezeiasca a salvat-o. Ea le-a aratat jurnalistilor glontul, lenjeria salvatoare, dar si rochia pe care o purta in ziua cu pricina si care avea o gaura in ea. "Nu am simtit nimic. Sotul meu a spus ca glontul m-a atins in piept. Eu tot ii spuneam ca nu este adevarat, iar el insista ca a vazut cum glontul m-a lovit in zona inimii. Mi-am atins pieptul, dar nu simteam nimic si nici nu curgea sange. Dupa putin timp a inceput sa ma usture", a povestit femeia, scrie StirileProTv.

O tanara romanca plecata din tara a facut o poza impresionanta in judetul Bacau, pe care sa le-o arate strainilor. Acum, fotografia este castigatoare a National Geographic Traveller Alecsandra Raluca Dragoi, o romanca de 21 de ani care traieste in Londra, a castigat primul loc la categoria "People" a concursului organizat de National Geographic Traveller. Alecsandra Raluca Dragoi a fost desemnata castigatoare a primului loc la categoria "People" a concursului organizat de National Geographic Traveller. Fotografia cu care tanara romanca, in varsta de 21 de ani, a castigat competitia a fost realizata la Comanesti, in judetul Bacau, in timpul unui festival de iarna. "Concursul National Geographic Traveller m-a luat prin surprindere cu vestea buna pe care mi-au dat-o la inceputul acestui an. Fusesem nominalizata in luna decembrie 2014 si de atunci am tot asteptat raspunsul final. Astfel, am avut bucuria sa primesc email in care am fost desemnata castigatoare la categoria "People", in total fiind 6 categorii", a declarat pentru Gandul Alecsandra Dragoi.

Victima dependentei de internet: un chinez si-a taiat mana ca sa scape de viciu Un tanar din China a ajuns in stare critica la spital dupa ce si-a taiat mana intr-o incercare disperata de a se "vindeca" de dependenta de internet. In speranta de a scapa de viciul care ii distrugea viata, un baiat in varsta de 19 ani din provincia Jiangsu a luat masuri drastice si si-a taiat mana, scrie Adevarul. Baiatul a luat, pe furis, un cutit din bucataria casei si si-a retezat mana de la incheietura, dupa care a lasat membrul langa banca pe care statea cand s-a automutilat si a luat un taxi spre spital. Desi medicii au reusit sa ii reataseze membrul recuperat de politie, acestia au spus ca nu garanteaza ca mana va mai avea mobilitate completa. In tarile asiatice se fac campanii pentru a atrage atentia asupra epidemiei dependentei de internet. Tao Ran, un psiholog militar care conduce un centru de reabilitare pentru dependentii de internet din Beijing, a estimat ca aproximativ 14% din tinerii din China au aceasta problema. Simptomele variaza, unii lipsind in mod repetat de la scoala, in timp ce altii traiesc in propriul lor univers virtual, scrie Adevarul.