Baiatul in varsta de noua ani care castiga un milion de dolari in fiecare an. Ce afacere a pus la punct. Evan este un tanar de 9 ani care petrece cateva ore pe zi inregistrand clipuri pentru Youtube. Nu pare nimic iesit din comun, insa canalul sau, EvanTube, genereaza venituri de peste un milion de dolari anual. EvanTube a inceput in anul 2011 ca un proiect al lui Evan alaturi de tatal sau, dar s-a transformat aproape imediat intr-o senzatie pe internet. Ideea este una cat se poate de simpla: tanarul primeste cele mai noi jucarii despre care vorbeste timp de cateva minute, potrivit Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Primul selfie realizat in spatiu! Uite cine e faimosul astronaut. Primul selfie facut in spatiu, un autoportret al astronautului american Buzz Aldrin, realizat in timpul unei iesiri in afara vehicului spatial, in 1966, va fi scos la vanzare pe 26 februarie, la Londra, intr-o licitatie unde vor putea fi adjudecate 600 de imagini din arhiva NASA, potrivit M6.fr, citat de Click.

Misterul orasului in care sute de oameni adorm zile intregi si se trezesc amnezici.Locuitorii unui oras din Kazahstan sufera de o boala ciudata pe care medicii nu au putut sa o explice. Astfel, sute de locuitori ajung sa adoarma din senin si sa se trezeasca dupa zile intregi fara sa isi dea seama de ce s-a intamplat. Cu toate acestea, a fost gasita o explictie plauzibila, fiind vorba de efectele radioactivitatii din zona cauzate de o mina de uraniu parasita, scrie RTV.net.

S-a casatorit cu un invitat de la nunta, dupa ce mirele a suferit o criza de epilepsie. Socata de criza de epilepsie suferita de viitorul sot in timpul ceremoniei de casatorie, o mireasa din India a decis sa se marite cu unul dintre invitati. Tanara si-a motivat decizia spunand ca barbatul nu-i spusese niciodata ca este bolnav, anunta Gandul.

Femeia cu fata de papusa si corp de barbat. Uite cum arata. O tanara din Rusia a devenit celebra datorita aspectului ei fizic contrastant. Desi are o fata de papusa, corpul ei seamana cu cel al unui barbat. Julia Vins, in varsta de 18 ani, are o armata de fani in Rusia, datorita aspectului sau neconventional. Fata angelica si corpul musculos au ajutat-o pe adolescenta sa devina repede cunoscuta, scrie Mirror, citat de Click.