Furt cu iz de comedie in SUA. O banca a fost jefuita de doi barbati cu rochie si peruca. Un jaf ciudat s-a petrecut in orasul Cutler Bay, din statul american Florida. Camerele de luat vederi ale unei banci au surprins momentele jafului comis de doi barbati, imbracati in rochie si cu peruci pe cap, potrivit ABC News. In mod evident, intentia celor doi barbati a fost de a nu putea fi recunoscuti, insa situatia a fost una destul de comica. Nu si pentru angajatii bancii, totusi, scrie stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un batran a reusit sa faca sa dispara 18 persoane. Ce s-a intamplat cu gasca alaturi de care bause omul de 1 mai. Petrecerea de 1 Mai s-a lasat cu peripetii pentru un batran cabanier din Tihuta. Acesta a reusit sa faca sa dispara 18 persoane. Barbatul in varsta de 60 de ani a alertat trei echipaje de politie dupa ce, a povestit el, o gasca de 18 tineri alaturi de care a petrecut in minivacanta de 1 Mai a disparut de pe fata pamantului. Cand insa politistii au ajuns la cabana din Tihuta, l-au gasit pe barbat mort de beat si speriat din cale afara, scrie Libertatea.ro.

Lacrimile de pe icoana parintelui Arsenie Boca au disparut. Ce spune reprezentantul Episcopiei Husilor despre "minune". Un reprezentant al Episcopiei Husilor a verificat icoana parintelui Arsenie Boca dintr-un sat din Vaslui despre care credinciosii spun ca a lacrimat 10 zile. Luni dimineata, lacrimile au disparut, asa ca icoana va fi supusa si altor verificari. Intre timp, zeci de oameni vin in pelerinaj sa se roage la icoana, convinsi ca au in fata o minune dumnezeiasca. Timp de 10 zile pe obrazul stang al facatorului de minuni o lacrima a curs treptat, potrivit stirileprotv.ro.

Si-a cautat saptamani intregi stapana trimisa la azil si a gasit-o. Povestea pisicii Cleo care i-a uimit pe britanici. Legatura dintre animalele de companie si stapanii lor este extrem de puternica. Acest lucru este demostrat si de o intamplare care a avut loc recent in Marea Britanie. O pisica si-a cautat stapana saptamani intregi si a reusit in cele din urma sa o gaseasca, dupa ce femeia a fost trimisa la un azil pentru batrani. Cu cateva luni in urma, Nancy Cowen a fost trimisa la un azil din Westcott, Anglia, si a fost obligata sa isi ia la revedere de la pisica ei Cleo, pe care o adoptase cu opt ani in urma. Familia batranei a decis sa o lase pe Cleo in grija unei vecine, dar pisica nu a acceptat planul lor, scrie Descopera.ro.

Elevilor nu le-a venit sa creada: imaginile cu profesoara lor pe care le-au gasit online. "Cred ca mi-au dat cocaina". O frumoasa profesoara din Cehia care a dat auditii pentru un film XXX a fost concediata, dupa ce elevii au gasit imagini nepotrivite cu ea pe internet. Profesoara, al carei nume nu a fost dat publicitatii, sustine ca a fost drogata de producatori, dupa ce caseta ei de la auditii a fost postata pe internet. In varsta de 35 de ani si mama a doi copii, femeia din Ceska Lipa, in nord-vestul Cehiei, a filmat un clip de 40 de minute, in timpul vizitei in Praga, acolo unde a avut loc castingul, potrivit stirileprotv.ro.