Facebook sau cocaina. Amandoua genereaza un nivel similar de dependenta. Reteaua Facebook si cocaina genereaza un nivel similar de dependenta, potrivit unui studiu realizat de curand de cercetatori din Statele Unite ale Americii, publicat in Psychological Reports. "Cine nu a incercat deja sa renunte la retelele de socializare timp de cateva zile, dar a "recidivat" dupa doar 30 de minute, pentru a publica sau distribui un link amuzant pe pagina sa principala?", se intreaba autorii acestui articol publicat pe site-ul topsante.com, citat de news.ro. "V-ati gandit deja ca Facebook actioneaza ca un drog? Nu v-ati inselat", au adaugat ei. Studiul a fost realizat de cercetatorii de la Universitatea South Carolina din Statele Unite. Cercetatorii americani au dorit sa verifice daca utilizarea intensiva a telefoanelor inteligente si a retelei Facebook pot fi considerate o dependenta. Ei au invitat un numar de 20 de studenti (10 barbati si 10 femei) cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani sa participe la un test conceput pentru a masura reactiile voluntarilor in fata unor simboluri si unor semne asociate cu Facebook, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cinci perechi de gemeni nascuti intr-o familie din SUA. "Simtim ca acesti copii sunt un dar". O familie din statul american Utah se mandreste cu un numar record de gemeni. Mai exact, cinci perechi. Doua surori, evident, gemene, tocmai au nascut amandoua cate o pereche de gemeni. Cele doua femei au apelat la tratamente de fertilizare in vitro pentru a ramane insarcinate, iar rezultatul le-a depasit toate asteptarile. Kash si Jace sunt cei mai noi membri ai familiei Bunker. Au fost intampinati de fratii lor Hallie si Cole, si ei tot gemeni. Mama lor, Kerri, si matusa, Kelli, care si ea tocmai a nascut gemeni, sunt, la randul lor gemene identice, anuntaStirileProtv.ro.

A luptat pe front, dar a fost snopit in bataie de iubita! Uite ce a patit un veteran de razboi! Un veteran de razboi din Manchester, Anglia, care a luptat pe front in Afganistan si Bosnia a ajuns in stare grava la spital si aproape desfigurat dupa ce l-a batut iubita. Rob Bryan(43 de ani) a fost lasat intr-o balta de sange de iubita lui, care intr-un acces de furie, l-a atacat. Fostul soldat a decis sa-si faca publica povestea pentru a-i face si pe alti barbati, victime ale violentei domestice sa vorbeasca. Acesta s-a retras din armata in martie 2014, dupa 21 de ani de activitate, si de peste un an incepuse o relatie cu Angelique Doyle (36 de ani). Insa, din luna septembrie, cei doi au inceput sa se certe destul de des si femeia devenise violenta. Desi au discutat si a promis ca se potoleste, Angelique, care incepuse sa aiba probleme cu alcoolul, nu s-a tinut de cuvant, informeazaLibertatea.

Ultima fita: unghia cu blanita. Designerii americani s-au intrecut pe ei insisi la Festivalul Modei de la New York care se desfasoara zilele acestea. Insa alaturi de hainele pestrite, combinatiile cromatice bizare si fel de fel de pene si paiete iata ca la colectia Libertine se poarta unghiile "cu blanita". Puful viu colorat se aplica direct pe unghiile false create de Design Lab. In functie de gusturi, designerii au decorat unghiile cu par de diferite dimensiuni si l-au modelat intr-o maniera extrem de creativa in ton cu o linie vestimentara de fita. Cele mai cautate sunt Cream Puff (alb) si Rubble (gri-maron) pentru ca se asorteaza de minune la orice. Pentru o rochie de seara pretentioasa creatorii recomanda Super Shiney High Gloss Top Coat, o blanita "cameleonica" ce reda fidel nuantele cromatice reflectate in ele. Un set de unghi poate ajunge si la 1.000 de dolari, pentru ca necesita pana la 200 de ore de lucru pentru a fi confectionate, scrieClick.

Ce s-a intamplat cu o sticla aruncata in Oceanul Atlantic in urma cu doi ani. In cadrul unui experiment, o sticla aruncata in urma cu peste doi ani in Oceanul Atlantic, in zona orasului New York, a fost gasita recent pe o plaja din Franta, la o distanta de peste 5.700 de kilometri. In urma cu doi ani si jumatate, George Boorujy, un artist plastic din New York si activist ecologist, a aruncat, in Oceanul Atlantic, o sticla in care a introdus datele sale de contact. "Am aruncat sticla in Atlantic in zona Parcului Wolfe's Pond, pe Insula Staten, New York", a declarat artistul conform Mediafax. Recent, recipientul a fost gasit zilele trecute pe o plaja din zona La Tremblade, in vestul Frantei, de un cuplu de pensionari - Alain si Brigitte Barthelemy. Acestia au gasit urmatorul mesaj in sticla: "Felicitari ca ati gasit aceasta sticla si pentru relatia pe care o aveti cu oceanul si cu mediul inconjurator. Va rog sa imi raspundeti, dar nu cu un bilet intr-o sticla aruncata in ocean, ci pe adresa de mail", anuntaLibertatea.