"O sa avem de beneficiat de pe urma lui Trump. Nu va fi un sfant, ca nu e, dar cat de cat cred ca, daca a iesit Trump, Dumnezeu va amana sfarsitul lumii, pentru ca conducatorii si presedintii ii da Dumnezeu! Dumnezeu l-a dat pe Trump!" (B1 TV)

Neuronul StingherFoto:

"Poate peste 4 ani, peste 9 ani vedem un Trump de Romania, care sa spulbere toate sondajele si toate doctrinele astea politice. Poate o sa-l vedeti pe Becali-Trump, poate o sa fie un model ca sa intelegeti si voi ca nu neaparat daca ai scoli inalte poti fi un mare conducator." (B1 TV)

"Ma asteptam sa castige Donald Trump. Ma bucura asta. Acum am aflat si salut victoria. Era de rau sa iasa Hillary Clinton presedintele Americii. Cum sa fie o femeie cel mai puternic om din lume? Asa este cel mai bine. Este un lucru bun pentru Romania ce s-a intamplat in America". (Cancan)

sursa: Prosport.ro

Ilie Nastase: "O sa-i spun tot Donald, doar nu o sa-i zic DOMNULE PRESEDINTE!? Acum 20 de ani, ma invita acasa la el, in Florida, imi arata cat de bine joaca tenis". Ce-si doreste Nasty: "Sa-l schimbe pe ambasadorul SUA la Bucuresti. Tot ne face corupti..." (Prosport.ro)