Manca 20 de banane pe zi in timpul sarcinii si refuza sa isi hraneasca bebelusii cu lapte. O mama din Marea Britanie, pasionata de regimul vegan si de dietele sarace in calorii, a impartasit prietenilor virtuali secretele sale, iar acestea au fost rapid combatute. Reactiile negative nu au intarziat sa apara atunci cand femeia a afirmat ca isi va creste copii in conformitate cu valorile sale, adica le va interzice sa consume carne,lapte, oua sau dulciuri. Lori Jane Anthony (29 ani) a declansat un val de comentarii aspre atunci cand a afirmat ca in timpul sarciniii a consumat aproximativ 20 de banane zilinic. Mai mult decat atat, copii sai, de 3 si respectiv 1 an urmeaza aceeasi dieta vegana, impusa de ea, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un urs koala a supravietuit unei calatorii de 16 kilometri prins sub o masina. Se crede ca marsupialul a ramas prins sub masina fara ca soferul sa aiba cunostinta de acest lucru, care a inceput sa conduca pe serpentinele din "Adelaide Hills" din sudul Australiei. Dupa ce a oprit masina, dupa 16 kilometri parcursi, soferul a auzit un planset venind din masina, pe partea din stanga a motorului. Atunci a sunat Fauna Rescue South Australia's Koala Rescue Hotline, care a apelat la pompieri pentru a scoate in siguranta roata masinii, scrie Science Alert. Din fericire, ursul koala de sase ani, care a fost numita Kelli, dupa unul dintre pompierii care au salvat-o, s-a ales cu cateva arsuri usoare, noteaza Descopera.

Nu te poti dezlipi de animalutul tau? Pune-l pe costumul de baie. Unii proprietari de animale de companie isi iubesc atat de mult prietenii cu blana incat nu se pot desparti decat foarte greu de ei. O companie din Australia a decis sa faca ceva pentru a topi dorul dintre animalute si proprietari, asa ca acum exista posibilitatea de a imprima imagini cu animalele pe costumele de baie si accesoriile de plaja. Indiferent ca vorbim despre piese pentru femei sau pentru barbati, costume de baie intregi sau in doua piese, prosoape sau genti, pe fiecare se poate printa o poza a prietenului cu blana, potrivit Click.

O noua ipoteza propusa de cercetatori ar putea ajuta la descoperirea vietii extraterestre. Sansele descoperirii unei planete precum Pamantul sunt mici. Insa nu insemana ca celelalte planete nu pot sustine viata. Cu cat cercetatorii analizeaza mai mult factorii necesari evolutiei vietii, cu atat realizeaza ca Pamantul detine ingredientele necesare vietii. Astrobiologii din cadrul Institutului pentru Stiinte Naturale din Japonia au creat o ipoteza conform careia factorii favorabili fotosintezei ar putea exista pe exoplanetele ce orbiteaza in jurul stelelor pitice prin observarea fenomenului ''red-edge''. Deoarece, in cadrul procesului de fotosinteza, lumina rosie este absorbita, cercetatorii au reusit sa identifice efectul ''red-edge'' si pe Pamant prin intermediul observarii zonei aflate intre lungimile de unda rosii si infrarosii, conform Descopera.

Un biciclist a pedalat in jurul lumii in 78 de zile, doborand recordul mondial. Un biciclist britanic, practicant al ciclismului de anduranta, a doborat recordul mondial pentru cea mai rapida traversare a planetei pe bicicleta, parcurgand 29.000 de kilometri in mai putin de 80 de zile, informeaza Agerpres, care citeaza Reuters. Calatoria a durat 78 de zile, 14 ore si 40 de minute. Recordul anterior era detinut de neozeelandezul Andrew Nicholson, care a reusit sa termine traseul in 123 de zile, informeaza Digi24.