Programul "Rabla" pentru vibratoare si gonflabile. Un sex-shop din Vaslui a lansat o oferta speciala, ca sa atraga mai multi clienti: programul "Rabla" pentru vibratoare. Ca sa nu apara vreo acuzatie de discriminare, oferta e valabila si pentru papusi gonflabile. Cine se prezinta la magazin cu un penis artificial sau o gonflabila care au diverse defecte din cauza folosirii indelungate, va primi o reducere de 20% la noul obiect pe care il va achizitiona, scrie Cancan.

El s-a ingrasat cu 50 kg din curiozitate! Un instructor de fitness din Australia a urmat o “cura” de ingrasare pentru a-si intelege clientii obezi care il solicita sa-i ajute sa slabeasca. De cand a inceput experimentul, la 1 ianuarie, barbatul a ajuns sa cantareasca 127 de kilograme. Fost fotomodel, Paul “PJ” James (in varsta de 32 de ani), din Melbourne, cantarea numai 76 de kilograme inainte de a se pune la ingrasat, scrie Click.

Nu au angajat-o pentru ca ii placea sexul. O firma din Germania a fost prinsa spionand in secret viata sexuala a unei femei care a aplicat pentru un post de manager. In urma investigatiei amanuntite detectivul a descris detalii intime precum preferinta acesteia pentru barbati mai in varsta. “In particular ea poate fi usor descrisa ca o femeie care are o ridicata nevoie de sex, iar sora ei este un agent activ al iubirii libere”, era scris in raportul detectivilor. Femeia nu a obtinut postul pentru care aplicase tocmai din cauza preferintelor ei sexuale, scrie Libertatea.

Nicholas Rossifell este copilul operat pe creier cu bormasina! Un medic australian a salvat viata unui copil de 12 ani folosind o bormasina pentru a indeparta un cheag de sange din creierul acestuia. Baiatul, pe nume Nicholas Rossifell, a cazut in timp ce se plimba cu bicicleta si s-a plans de dureri puternice de cap dupa accident. Mama sa, care era o asistenta medicala experimentata, si-a dat seama ca suferise o hemoragie cerebrala si l-a dus repede la spital. Medicul nu avea instrumente medicale pentru neurochirurgie si a apelat la o bormasina pentru a-l opera pe creier, scrie Click.

A promis ca va fura cat va putea si a fost ales primar. Un politician croat a ajuns la putere dupa ce le-a promis votantilor ca va fura cat va putea, la fiecare oportunitate ivita. Josko Risa a fost votat ca primar in orasul Prolozac, castigand detasat alegerile, cu sloganul: "Totul pentru mine, nimic pentru voi". "Le-am spus adevarul. Acest oras va fi precum afacerea mea de familie. Daca imi vor iesi bani din ea, voi face treaba si pentru oras", a explicat croatul, scrie Libertatea.

A chemat politia pentru dezordinea din camera. Un american a sunat la politie pentru a-si reclama fiul de 28 de ani, care nu vroia sa-si faca ordine in camera. Andrew Mizsak, din Cleveland, Ohio, a sunat la 911, dupa ce cearta intre el si tanar a scapat de sub control. Fiul si-a iesit din fire dupa ce tatal i-a cerut insistent sa-si aranjeze lucrurile. La venirea politiei, a promis ca-si va face ordine in camera, scrie Click.

Amendat pentru ca a violat o catea. Un barbat de 46 de ani din Groenlanda a fost amendat cu 1.000 de coroane, 134 de euro, dupa ce a violat cateaua vecinului sau. Proprietarul animalului a devenit ingrijorat de disparitia catelei, care avea de alaptat noua pui recent nascuti. Animalul a reaparut a doua zi dimineata, cu banda adeziva in jurul gatului. Stapanul, care l-a suspectat imediat pe vecin, s-a dus la casa acestuia, pentru a-i cere socoteala. Vecinul - care era dezbracat si avea fire de par de caine pe corp - a recunoscut ca a petrecut noaptea impreuna cu cateaua, scrie Libertatea.