Are cea mai mare colectie de cupe de oua. O batranica din Marea Britanie se poate lauda cu o colectie impresionanta de cupe pentru oua. Marion Pipe din oraselul Deanshanger a adunat, de-a lungul anilor, 2.000 de astfel de recipiente, de diverse forme si culori. Ea a inceput sa colectioneze cupe in anul 1974, iar acum are intreaga sufragerie plina cu ele, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Hitler a ordonat crearea unor farfurii zburatoare pentru a ataca Londra si New York-ul. Disperat ca va pierde razboiul, dictatorul nazist Adolf Hitler a ordonat crearea unor arme secrete pentru a putea balansa forta armata a aliatilor la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Una dintre aceste arme secrete era o farfurie zburatoare inscriptionata cu o zvastica care, potrivit unor martori oculari, ar fi survolat fluviul Tamisa in 1944. Se pare ca ingeniosul dispozitiv era capabil sa zboare 2000 de kilometri, Statele Unite luand si ele serios in calcul amenintarea Germaniei. Farfuria zburatoare ar fi construita in valea Jonas, din centrul Germaniei, unde exista o retea de tunele secretre, unde se lucra la constructia armei minune, sub conducerea generaluilui SS Hans Kammler, anunta Click.

Un terorist s-a castrat singur, ca sa nu fie atras de femei in misiunile lui. Pentru ca femeile sa nu-l distraga de la misiunea lui, un terorist al Qaida s-a castrat singur. Teroristul, numit Abd al-Rahim al-Nashiri, a fost capturat in noiembrie 2002, dupa ce a devenit unul din cei mai importanti membri ai retelei al Qaida si a participat la atentatul care a distrus o nava de lupta, soldata cu moartea a 17 soldati americani. El a petrecut patru ani intr-una din inchisorile CIA si, interogat de agenti, teroristul a declarat ca si-a facut injectii pentru impotenta, "ca sa poata sa lupte mai mult in jihad, decat sa petreaca timpul cu femei", informeaza Libertatea.

A fost arestata in timp ce-i angaja tatalui de 80 de ani o prostituata! O femeie din Florida, SUA, a fost arestata in timp ce incerca sa-i angajeze tatalui ei de 80 de ani o prostituata, ca sa-i faca un cadou de Paste. Femeia de 51 de ani si-a luat tatal la o plimbare cu masina intr-o zona frecventata de prostituate. Ea chiar a coborat din masina si i-a oferit unei femei de moravuri usoare bani pentru o noapte cu batranul. Din nefericire chiar in acel moment prin zona trecea un echipaj de politie care a arestat-o pe femeie pentru "tranzactia facuta", scrie Cancan.

Vezi cat de amuzanti pot fi strainii cand il imita pe Stratan. Artistul Pavel Stratan se bucura de popularitate si in strainatate. Melodia sa, "Eu beu", este interpretata de un asiatic si un tanar de culoare. Cei doi nu reusesc cea mai fidela reproducere, dar reusesc sa provoace hohote de ras cu interpretarea lor acompaniata de chitara, anunta Click.

A aparut pizza William si Kate. Vezi cat costa! Nunta printului William cu Kate Middleton reprezinta o adevarata sursa de inspiratie si de profit pentru comerciantii englezi. Dupa ce au fost scoase pe piata numeroase obiecte personalizate cu chipurile celor doi indragostiti, un englez s-a gandit sa realizeze pizza William si Kate. Preparatul culinar, care ii infatiseaza pe cei doi in costume de nunta, poate fi realizat doar la comanda si costa "doar" 500 lire, informeaza Libertatea.