Vasile Blaga a reluat la Realitatea TV motivele demisiei sale si si-a exprimat convingerea ca Liviu Negoita va accepta sefia organizatiei de Bucuresti a PDL. Referindu-se la alegerile generale, Blaga spune ca presedintele Basescu se va implica pentru PDL daca adversarii politici vor continua sa-l instige in aceasta directie.

"Presedintele Basescu nu a facut niciodata un secret din faptul ca este apropiat de PDL. Aceasta nu-l va impiedica sa fie insa echidistant in campanie. Desigur, daca toti adversarii politici isi vor construi, ca la locale, intreaga campanie prin atacuri la adresa presedintelui atunci, cu siguranta, acesta va fi alaturi de PDL cum si PDL a fost tot timpul alaturi de presedinte", a explicat Blaga.

Liderul PDL spune ca va candida in Colegiul uninominal pe listele din sectorul 3 sau 1 si nu exclude posibilitatea de a mai candida vreodata pentru primaria generala a Capitalei. Vasile Blaga spune ca va coordona, alaturi de Theodor Stolojan si Sulfina Barbu, campania PDL pentru alegerile parlamentare.