Invitat la emisiunea "Special" (Sport.ro) patronul Stelei, Gigi Becali a vorbit despre transferuri, despre evolutia echipei nationale la Euro si a continuat atacurile impotriva presedintele FRF, Mircea Sandu.

"Noi prea mari valori in Romania nu avem. Piturca a facut din rahat bici. A luat ce jucatori a avut si ne-a dus la un turneu final. Piturca la Euro nu putea sa faca un costum din material de camasa... Ca el asta a avut, material de camasa si camasa a facut", a declarat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a continuat lamurind situatia unor jucatori care sunt aproape de a se transfera de la Steaua: "Rada va pleca, probabil, la Murcia peste 2-3 zile. Il dau pe 1 milion de euro si pe un mijlocas de creatie la schimb."

"Daca primesc 3 milioane de euro in mana, maine il dau pe Goian. Dinamo Kiev vor sa dea 3 milioane de euro, dar in 2 rate de cate 1,5 milioane. Mai purtam discutii si cu o echipa din Anglia care vor sa dea 4 milioane de euro. Mie mi-ar placea sa aduc un fundas central ca Tamas care mai si urca in ofensiva, dar Tamas ar dori 700.000 de euro salariu. Oricum, nu cred ca mai transferam nimic", a mai precizat Becali.

Patronul Stelei a continuat atacandu-l pe presedintele FRF, Mircea Sandu: "

Nu se poate ca in fotbal cineva sa dicteze totul. Mircea Sandu comanda totul, de la A la Z. Se crede puternic ca este in comitetul executiv de la UEFA, dar daca facem o adunare generala sa vedem noi cat de puternic va fi".

"N-am pus acolo un dictator care sa dicteze si sa ne arate noua pisica... Unde ai mai vazut sa se numeasca "premierea coruptiei"? Suntem o tara de nebuni, de la DNA si pana la FRF", a incheiat Gigi Becali.