Vadim Tudor, invins in instanta de Ion Cristoiu. Urmeaza un proces istoric cu Nistorescu. Scandalul "Coroiu" a fost transat de Judecatoria Sectorului 1. Pentru ca l-a calomniat, seful PRM ii va plati lui Cristoiu daune morale in valoare de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecata: 4.502 lei. In noiembrie 2008, intr-o emisiune tv, tribunul Corneliu Vadim Tudor a scos din diplomat un dosar al unui turnator al Securitatii si l-a aratat cu degetul pe Ion Cristoiu. CNSAS a spus ca ziaristul nu are nicio legatura cu informatorul "Coroiu", numele de cod pe care, din anchetele lui Vadim, l-ar fi primit Cristoiu. Pentru ca a spus vorbe strambe, magistratii au hotarat ca seful PRM sa-i plateasca daune morale si cheltuieli de judecata ziaristului, scrie EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Boc povestind cum l-a prins in brate pe ambasador: Am vazut cu coada ochiului ca nu este de gluma. Premierul Boc a povestit cum a reactionat in momentul in care ambasadorul Frantei la Bucuresti a lesinat, relatand ca a vazut cu coada ochiului ca se intampla ceva si ca a decis sa intervina cand a inteles ca nu e "de gluma", reusind sa-l prinda pe acesta in brate si datorita orelor de gimnastica. "Am vazut cu coada ochiului ca ceva se intampla, ca ambasadorul a pus mana pe pupitru intr-un mod mai deosebit, iar cand am vazut ca nu e de gluma am intervenit si l-am prins in brate. Era o caldura sufocanta", a relatat Boc, la postul B1 TV. El a sustinut ca a reusit sa-l prinda in brate pe ambasador si datorita exercitiilor parcurse periodic la sala de gimnastica, anunta Gandul.

PSD acuza ANI de trucarea unor licitatii si prejudicii de peste 1,5 milioane de euro. Purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, OlgutaVasilescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ANI a trucat o licitatie pentru arhivarea declaratiilor de avere, creand un prejudiciu de aproape 1,5 milioane de euro. Senatorul PSD a acuzat conducerea ANI ca ar fi "trucat" o licitatie pentru achizitionarea de servicii de arhivare electronica a declaratiilor de avere. Vasilescu a afirmat ca la licitatia initiala s-au prezentat doua firme, prima solicitand suma de 1,6 milioane de euro pentru serviciile pe care urma sa le presteze, a doua solicitand suma de 1,9 milioane de euro. Potrivit senatorului PSD, licitatia a fost anulata, la o a doua organizare prezentandu-se doar o firma, SC Star Storage, care a oferit la prima licitatie un pret de 1,9 milioane de euro. Vasilescu a afirmat ca firma respectiva a solicitat la a doua licitatie suma de 3,3 milioane de euro, fiind declarata si castigatoare, informeaza Romania Libera.

Cum folosesc politicienii spatiul virtual. Clasa politica se muta incet, incet pe internet. Bloggingul, Facebookul, Twitterul si alte forme de socializare online au reusit sa atraga clasa politica mai ceva decat ciolanul guvernarii. Ziarul "Puterea" va prezinta cum se comporta politicienii nostri in mediul online. De la acuzatii pe adresa adversarilor politici sau prezentarea diverselor proiecte personale pana la opinii despre calitatea lobodei sau declaratii de dragoste pentru armele de foc, internetul este un instrument de exprimare pentru politicieni. Adrian Nastase, Elena Udrea, Victor Ponta, Cristian Preda, Ion Iliescu, Andreea Vass, Dan Ioan Popescu, Alina Gorghiu sunt numai cativa dintre politicienii care au fost cuprinsi de febra internetului. Insa lista e mult mai lunga. Unii o fac din placere, altii pentru ca si-au dat seama ca pot castiga voturi. Sau notorietate. Unii sunt activi, scriind ei insisi, altii isi lasa consilierii sa scrie in locul lor, scrie Puterea.

Crin Antonescu: "Nu port bijuterii nici la vedere, nici in zone intime". Presedintele PNL Crin Antonescu a lamurit misterul bijuteriilor care apar in ultima sa declaratie de avere. El a afirmat ca sunt ale sotiei. "Nu port nicio bijuterie, nici la vedere, nici in zone intime. Verigheta este singura mea bijuterie", a spus el intr-un interviu pentru mediafax.ro. In declaratia de avere actualizata a liderului PNL, Antonescu declara bijuterii din aur si diamante, achizitionate in perioada 2009-2010, in valoare de 18.000 de euro. Intrebat daca nu este o suma cam mare cheltuita pe bijuterii in perioada de criza economica, Antonescu raspunde: "Nu inteleg cum faceti dumneavoastra tarifele. Si oricum nu inteleg de ce ma intrebati pe mine. Eu va asigur ca nu port nicio bijuterie, nici la vedere, nici in zone intime. Verigheta este singura mea bijuterie. Intrebati-o pe sotia mea si daca sunt scumpe sau ieftine si daca au legatura cu criza sau nu. Eu chiar nu vad nici in acest caz de ce eu si de ce interes pentru publicul larg", anunta EVZ.