La inceputul anilor '90, postul TVR International era pus pe picioare de o echipa condusa de Felicia Melescanu, raposata sotie a actualului candidat la Presedintie Teodor Melescanu, scrie jurnalistul Liviu Avram Adevarul. Din echipa mai faceau parte o anume Laura Vasilescu (numita actualmente, dupa casatorie, Laura Georgescu) si un anume Corneliu Calota, actualul purtator de cuvant al guvernului. Pe atunci, la TVR lucra si un anume Mihai Tatulici.

Prin 1997, Mihai Tatulici era deja la Pro TV si realiza o serie de emisiuni privind integrarea Romaniei in NATO, in intampinarea summitului de la Madrid al organizatiei. Producatoarea emisiunii era Laura Vasilescu/Georgescu, adusa de la TVR. Printre tinerii pe care Tatulici ii invita frecvent in cadrul campaniei PRO NATO si ii botezase "Ambasadori PRO NATO" era si un tanar procuror, infipt si guraliv, pe numele sau Victor Ponta.

Dupa ratarea integrarii in NATO din 1997, Tatulici a mai realizat la Pro TV o emisiune, "Audienta Nationala". Un fost angajat din Pro TV isi aminteste ca i se parea ciudat cum tanarul procuror era asiduu curtat sa vina ca invitat si in aceasta emisiune. Producatoare era aceeasi Laura Georgescu, fosta Vasilescu.

Tot in 1997, Teodor Melescanu rupea Partidul Democratiei Sociale din Romania, al lui Ion Iliescu, care tocmai pierduse alegerile, si fonda Alianta pentru Romania (ApR).

In anul 2000, Teodor Melescanu a candidat din partea ApR la Presedintie, iar unul dintre sefii sai de campanie, pe partea de audiovizual, era Corneliu Calota, fostul coleg al Feliciei Melescanu la TVR International.

In anul 2001, Victor Ponta paraseste procuratura si devine seful Corpului de Control al premierului Nastase.

In anul 2003, Victor Ponta o coopteaza in echipa Corpului de Control pe Laura Georgescu.

material integral in Adevarul