Compania irlandeza Moritz Group va construi pe Strada Dr. Felix din Capitala o cladire de birouri cu 24 de etaje. Constructia Felix Plaza este programata pentru finalizare in primul trimestru al anului 2010. Cladirea va avea aproximativ 35.000 de metri patrati de spatii de birouri, distribuiti pe 24 de etaje.

Investitia in prima faza se ridica la 120 de milioane de euro, urmind ca dezvoltatorul sa aloce inca 60 de milioane de euro pentru faza a doua, care va consta in alti 15.000 mp. Aceasta etapa este programata pentru livrare in 2011-2012.

Nivelul mediu al chiriei in Felix Plaza se va situa la 20 euro/mp. „Dezvoltatorul va amenaja o serie de facilitati de top. Standardele de parcare, sistemul de aer conditionat si planurile pentru fiecare etaj vor fi la cele mai inalte cerinte europene.

Felix Plaza va fi prima cladire de birouri din Romania dotata cu eliport (spatiu pentru aterizarea elicopterelor). Totodata, se intentioneaza construirea unor lifturi exterioare“, spune Catalin Secareanu, manager, offices&occupiers service la Coldwell Banker Commercial Romaniain.

Cotidianul