Emilia Sercan a parasit aseara in lacrimi platoul emisiunii "Profesionistii", dupa ce a fost intrebata de perioada in care a lucrat la trustul Realitatea, pe vremea cand era detinut de Sorin Ovidiu Vantu, scrie Paginademedia.ro. Ea, impreuna cu Catalin Tolontan, au fost invitatii Eugeniei Voda inemisiunea "Profesionistii".

Emilia Sercan si Catalin Tolontan in emisiunea ProfesionistiiFoto: Captura TVR1

"Este marele compromis pe care eu l-am facut", a spus jurnalista de investigatii, cu cateva minute inainte sa paraseasca in lacrimi platoul. "Ce vreau sa spun este ca nu ar trebui sa fiu in emisiune", a adaugat Emilia Sercan.

"Sunt o impostoare. Cum sa pretind eu ca sunt o profesionista a presei din moment ce eu am facut marele compromis cu Vantu? Eu l-am investigat pe Vantu", a incheiat, in lacrimi, jurnalista.

Catalin Tolontan a spus, dupa plecare Emiliei Sercan, ca Sorin Ovidiu Vantu s-ar "amuza teribil" daca ar vedea emisiunea, si ca el nu se simte rau ca lucreaza la Dan Voiculescu, chiar daca patronul trustului Intact este in inchisoare.

Emilia Sercaneste o cunoscuta jurnalista de investigatii, ea realizand de-a lungul cariere mai multe importante materiale de ancheta, de la cazul "Matusa Tamara", situatia "baietilor destepti" din energie sau afacerile post FNI ale lui Vintu la - mai recent - cazurile doctoratelor plagiate ale demnitarilor de rang inalt din Romania.