Hobby-ul familiei Ion din comuna damboviteana Cornesti ii „tine in priza” de doi ani pe politistii de la Investigarea Fraudelor si pe specialistii de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii: postul de radio pirat, specializat in manele si botezat „Extasy”, nu poate fi redus la tacere de oamenii legii, in pofida usturatoarelor amenzi penale aplicate.

Dupa ce, in 2006, capul familiei, Robert Ion, s-a ales cu dosar penal pentru aceasta pasiune, „jobul” a fost preluat de fiul mai mare, Marian. În 2007, si acesta s-a procopsit cu un dosar penal si cu o amenda de 5.000 de lei pentru „emitere sau transmitere de programe fara licenta audiovizuala, licenta de emisie, autorizatie tehnica de functionare sau autorizatie de retransmisie”, iar politistii au sperat ca de data aceasta au rezolvat „cazul Extasy”. Nimic mai fals, pentru ca la butoane a trecut mezinul familiei, Eduard, care a continuat inedita traditie a familiei Ion vreme de cateva luni.

Pe 24 ianuarie, dupa ce a devenit evident ca activitatea postului Extasy continua tot din gospodaria familiei Ion, politistii s-au inarmat cu o noua autorizatie de perchezitie si i-au vizitat inca o data pe manelistii din Cornesti. În camera mezinului Eduard a fost gasita toata aparatura folosita pentru functionarea postului: un laptop, un emitator, doua surse de alimentare, un microfon si alte cateva obiecte.

Integral in Gandul