Alimentele acide ne ingrasa si ne imbolnavesc. Uite cu ce alimente alcaline sa le inlocuiesti. Secretul unei diete sanatoase nu consta in eliminarea din alimentatie a grasimilor si a dulciurilor, ci in mentinerea echilibrului natural al corpului. Afirmatia ii apartine nutritionistului si microbiologului american Robert Young, care promoveaza medicina alternativa, bazata pe o dieta ce ajuta la mentinerea unui echilibru intre mediul acid si cel alcalin (bazic) din corpul uman, scrie Doctorul zilei.ro.

UtileFoto: Hotnews

Banii sau pasiunea? De ce ambele optiuni pot fi gresite cand alegem un loc de munca, daca nu tinem cont de aspecte mai putin evidente. Cat de important este castigul financiar la locul de munca? Putem avea rezultate bune daca muncim din pasiune, dar nu primim o recompensa baneasca destul de motivanta? Pentru oricare dintre noi varianta ideala este sa avem un loc de munca unde sa mergem din placere, sa lucram cu pasiune, iar la finalul lunii sa intre pe card o suma frumoasa de bani din salariu. Din pacate insa, de cele mai multe ori nu se intampla asa si suntem pusi in fata unei alegeri foarte dificile: banii sau pasiunea? Continuarea in Adevarul.

17 clisee toxice care iti sunt vehiculate de expertii in relatii. Atunci cand esti singura, nimic nu este mai enervant decat parerile emise de persoanele bine intentionate, care stiu exact explicatia pentru care tu nu faci parte dintr-un cuplu. Si singurul lucru mai enervant decat asta este sa incepi chiar si tu sa-i crezi. Ce sta intre tine si marea iubire? Greu de spus! Dar cu siguranta nici unul dintre cele 17 clisee cu care te intoxica "expertii in relatii" din jurul tau. Iata-le pe cele mai vehiculate dintre ele, pe Elle.ro.

Trucul incredibil de simplu prin care poti memora orice detaliu. Traim intr-o lume hiperconectata, dependenta de tot ce inseamna digital. Poate ca asta ne usureaza vietile, intr-o oarecare masura, dar ne face sa ne folosim din ce in ce mai putin functiile cognitive, ceea ce nu e tocmai bine pentru creierele noastre. Max Lugavere, de la Yahoo! Health, a stat de vorba cu Mattias Ribbing, expert in tot ce tine de memoria umana. Ribbing a dezvaluit un truc simplu, care se pare ca e foarte util pentru imbunatatirea capacitatilor noastre de retinere. Sfatul acestuia este sa nu incercam sa invatam totul deodata. Integral pe Realitatea.net.

De ce le da sexul dureri de cap barbatilor? Vasodilatatia din timpul actului sexual se presupune ca e factor declansator al cefaleei coitale, durere de cap ce poate sa apara imediat dupa orgasm. Cauzele exacte care duc la aparitia durerilor de cap in timpul unui act sexual sau imediat dupa sunt inca necunoscute, insa specialistii presupun ca o posibila explicatie poate fi schimbarea brusca de flux sangvin si scaderea ulterioara a tensiunii arteriale care apare imediat dupa orgasm, potrivit Doctorul zilei.ro.

Un studiu cu o concluzie controversata: care este legaturadintre posterior si inteligenta. Femeile cu forme au motive de bucurie. Un studiu american arata ca posesoarele unui posterior generos sunt mai inteligente si mai sanatoase decat cele mai putin inzestrate de la natura. Un studiu realizat de Universitatea din Oxford a demonstrat faptul ca un fund mare atrage si o sanatate mai buna, atat la nivelul organismului cat si mental. Cercetatorii britanici sustin ca femeile cu un nivel mai ridicat al grasimilor de pe fund au un nivel mai scazut al colesterolului. Un posterior generos inseamna ca posesoarea are si un risc scazut de diabet sau de probleme cardiace, scrie Gandul.info.