Simptomele atacului de cord pe care nu trebuie sa le ignori.Tulburarile de somn pot fi o consecinta a muncii excesive, a stresului, dar si a utilizarii dispozitivelor electronice. Cu toate acestea, la femei, insomnia poate aparea din cauza modificarilor hormonale din organism si a stadiilor initiale ale bolilor cardiovasculare. In ultimele decenii, printre cazurile de infarct miocardic, mai mult de jumatate dintre femeile afectate aveau acest simptom, informeazaClick pentru femei.

UtileFoto: Colaj foto

Sucul de morcovi - ce se intampla cu organismul tau daca bei zilnic aceasta bautura.Morcovii sunt bogati in vitamine si minerale de care corpul are nevoie pentru a sustine sistemul imunitar ridicat. Vitamina A mentine sanatatea pielii si mucoaselor membranelor, celulelor albe, ajuta la eliberarea celulelor de imunitate in stomac. Vitamina C creste nivelul de anticorpi eliberati in timpul raspunsului imunitar. Stimuleaza productia de celule albe si le face mai rezistente. Vitamina C ajuta si la cresterea productiei de interferon, o proteina ce lupta impotriva virusilor, noteazaLibertatea pentru femei.

Cum scapi de celulita in functie de zona in care apare.Nu exista o diferenta semnificativa intre reducerea celulitei de pe diferite parti ale corpului. Reteta este la fel peste tot: o dieta stricta si sanatoasa, exercitii fizice intense, folosirea cremelor impotriva celulitei, masaje si tratamente eficiente. Dieta trebuie sa cuprinda multe legume si fructe, fara zahar, prajeli, carbohidrati rafinati si alcool. Trebuie sa eviti toate alimentele cu grasime, inclusiv grasimile benefice (ulei de masline, nuci si ulei de cocos), conform lifestyle.one. Aceste grasimi sunt, intr-adevar, sanatoase, insa contin 9 calorii/gram si contribuie la formarea depozitelor de grasime, inclusiv ale celor de celulita, scrieDivahair.

Ce se intampla daca bei zilnic o lingurita de ulei de masline cu zeama de lamaie.Daca suferi din cauza extenuarii, a constipatiei sau pur si simplu vrei sa iti imbunatatesti sanatatea trebuie sa incerci acest remediu. Tot ce trebuie sa faci este sa mananci, pe stomacul ulei de masline cu putin suc de lamaie. O lingura este suficienta pentru a masura cantitatea potrivita pentru un shot de sanatate. Acesta solutie este destul de frecventa in salate, asa ca ai mai gustat acest amestec. Uleiul de masline si lamaia din care vei stoarce sucul trebuie sa fie la temperatura camerei. Iata care sunt cele patru beneficii ale acestui amestec minune, potrivitUnica.

6 greseli care transforma cafeaua intr-un pericol pentru organism.1. Cumparam cafea macinata: Cu totii ne inghesuim sa cumparam cafea macinata si fugim de cafeaua boabe, fie pentru ca gasim plictisitor si mult prea complicat sa o rasnim noi acasa, fie pentru ca ne e mai usor si mai la indemana sa o procuram gata macinata. Expertii in chimie alimentara spun ca aceasta din urma contine mai multi radicali liberi care pot contribui la aparitia stresului oxidativ si a diferitelor inflamatii in organism. 2. Pastram cafeaua in ambalajul original dupa deschidere: Cafeaua trebuie depozitata in recipiente in care sa nu patrunda aerul, aratadescopera.ro.