Cat de sanatoase sunt alimentele negre?Chiar daca nu sunt tocmai foarte atragatoare sa le observi in farfurie, alimentele negre sunt un elixir al sanatatii ce nu ar trebui ocolit deloc. Te protejeaza de boli. Cu cat ii vei furniza o doza mai mare de antioxidanti organismului tau cu atat mai ferit va fi de actiunea negativa a radicalilor liberi, ameliorand in acelasi timp inflamatiile przente in organism. Sunt indicate a fi folosite mai ales in curele de slabire, deoarece ajuta la eliminarea mai rapida si facila a toxinelor, intarind in acelasi timp sistemul imunitar si totodata intarind metabolismul, informeazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa supravietuiesti unui infarct daca esti singur. Cinci lucruri care te pot salva.1. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti dupa un atac de cord este sa va relaxati corpul; in niciun caz nu trebuie sa faceti efort fizic sau sa va agitati. In timpul atacului de cord, corpul trebuie sa fie intins, iar picioarele trebuie sa fie ridicate. 2. Daca prezentati simptome specifice infarctului, luati o aspirina de 325 mg, deoarece este cunoscut faptul ca aceasta mentine fluxul de sange si reduce formarea de cheaguri. In loc sa inghititi comprimatul, mestecati-l incet, relateazadoctorulzilei.ro.

7 utilizari pentru sanatate ale scortisoarei.Accelereaza procesul de metabolizare al zaharurilor. In plus, reduce pofta de dulce, dar si foamea. Poate fi folosita cu succes in cure de slabire. Bineinteles, in acest caz, nu va fi utilizata in preparate de patiserie sau cofetarie. Medicul recomanda inlocuirea, pe cat posibil, a zaharului cu scortisoara. O poti pune in ceai sau cafea pentru a da gust, presara peste muesli, ingloba in deserturi dietetice etc, conformLibertatea pentru femei.

Acest smoothie normalizeaza tensiunea arteriala.Daca nu este tratata, poate duce la complicatii precum: insuficienta renala, boli cardiace si accidente vasculare cerebrale. Pentru o viata cat mai sanatoasa ai nevoie de o inima puternica si o circulatie sangvina buna, astfel ca se cere un stil de viata adecvat si echilibrat. Stresul este principalul dusman al starii de boala, pe langa acesta se mai adauga inaintarea in varsta, viciile precum fumatul sau alcoolul, lipsa somnului,sedentarismul, prezenta diabetului sau chiar si istoricul familial, anuntaClick pentru femei.

Apa plata cu lamaie poate reprezenta un pericol pentru organism.Apa plata cu lamaie poate reprezenta un adevarat pericol pentru organism, considera cercetatorii. Un studiu aparut in Journal of Environmental Health a scos la iveala faptul ca lamaia poate fi o sursa de contaminare cu bacterii. Cercetatorii au colectat felii de lamaie de la 21 de restaurante diferite, din mai multe vizite consecutive. Rezultatul este unul inspaimantator: peste 70% dintre ele contineau bacterii atat pe coaja, cat si pe pulpa, iar aceasteau duceau la riscul de contactare a diferitelor boli, scrieCSID.