Interviu eveniment cu Adrian Mutu din Italia! Vezi ce zice despre sotia lui, unde face vacanta si daca s-ar intoarce in Romania. Adrian Mutu suspinda din Italia dupa Romania: "Il sun din cand in cand pe Adi Minune sa-mi cante manele la telefon". Intrat in direct prin videotelefon Briliantul a dezvaluit planurile sale de vitor, despre locurile unde vrea sa isi petreaca vacanta. "Nici nu simt ca e Craciun aici pentru ca este mereu cald. In loc de sarmale mananc salata. Sigur ca a venit si la noi Mos Niculae. Baiatul meu este si al sotiei mele. In vacanta ma duc sa imi vizitez socrii. In zona acolo sunt foarte multi romani. Mie imi place sa mananc iar Consuelo gateste foarte bine mancare dominicana. Avem in plan si al treilea copil. Daca imi spun fetele mele ca se indragostesc de un fotbalist, ma mut din tara. Stam intr-o casa foarte frumoasa. Presedintele de la club a facut un mare efort financiar pentru mine si ii sunt foarte recunoscator. Cred ca echipa Romaniei trece printr-o reconstructie si nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor suporterilor. Ar trebui sa mergem mai departe si speram ca pe viitor sa facem lucruri mai bune. Cu putina incredere cred ca am putea face treaba buna. Cateodata gatesc, imi fac singur salata. De obicei ceea ce gatesc mananc doar eu. Tata imi spunea ca mama i-a cerut libertate si el i-a deschis usa de la bucatarie. De cand sunt aici mi-am mai facut tatuaj dar nu pot sa vi-l arat", a declarat Mutu la CANCAN TV.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Uzzi il ameninta cu moartea pe Puya: "Fata, te dam cu ruj Si te fu**m! cu mana pe p**a iti dau la m**e! Iti fac o gaura in plus si mormant in cartier". Razboiul dintre B.U.G Mafia si Puya este unul dintre cele mai "sangeroase" conflicte din showbiz-ul romanesc. Scandalul intre greii muzicii hip hop a inceput in 2004 cand Sisu si Puya au lansat clipul "Foame de banii", un atac violent impotriva celor de la BUG Mafia, care au inregistrat numele de "La Familia" la OSIM si le-au cerut 15.000 de euro pentru a il putea folosi. Uzzi a fost cel care a dezgropat securea razboiului si l-a atacat pe Puya in cel mai crunt mod posibil pe pagina sa oficiala de Facebook! El i-a dedicat lui Puya versurile de pe o melodie extrasa de pe ultimimul album al BUG Mafia, "Inapoi in viitor".

De la extaz la agonie: a facut zece milioane de euro, dar a murit saraca. Fabuloasa viata a Marianei "Cur de Fier". Una dintre cele mai pitoresti figuri din Galati - proxeneta Mariana Babos, zisa si Mariana "Cur de Fier", a murit in urma unui stop cardiac, acum doua zile. Dupa ce a invartit peste zece milioane de euro si devenise cosmarul procurorilor din oras, Mariana s-a stins amarata, la 59 de ani, pe un pat modest de spital. Viata Marianei intrece orice scenariu de film. Si-a inceput "activitatea" la 16 ani, la sfarsitul anilor '60, devenind in scurt timp celebra pentru serviciile oferite. Porecla "Cur de fier" i se trage de la faptul ca, in acea perioada, era singura care practica sexul anal cu marinarii straini care acostau in Portul Galati. In anii '80, Mariana Babos s-a lasat de meserie si si-a creat propria retea de prostitutie, devenind una dintre cele mai cunoscute proxenete din Romania, dar si din Turcia si Spania. Oamenii stiu ca avea un bordel in Alicante, altul la Izmir. Totul a mers ca uns, iar banii se adunau gramezi. Aproape doua sute de fete lucrau pentru Mariana, care invartea, in 2008, peste cinci milioane de euro si avea patru apartamente si masini de lux. A facut trei copii, de care nu prea s-a ocupat, dar care o plang acum, ne-a spus Bianca Babos, fiica Marianei. Fratele ei este inchis pentru proxenetism 11 ani, "o pedeapsa prea mare", dupa cum spune sora lui. Familia se pregateste acum sa o inmormanteze pe Mariana, pentru care o lampa rosie sta aprinsa pe o masuta din casa.

Andreea Banica, mai fierbinte ca niciodata! Uite cum se pipaie cu o femeie si cat de perversa este! Andreea Banica si-a lansat aseara videoclipul piesei "Electrified". Piesa este compusa de Laurentiu Duta, iar focoasa blonda spera sa devina hit-ul acestei ierni. Videocliplul este unul de-a dreptul erotic. Andreea joaca rolul unei doctorite sexy care trebuie sa trateze pacientii de la un spital de nebuni. Fetele cu "probleme" din clip sunt vindecate cu mangaieri pe fund si "scene de sex" salbatic, tonul fiind dat chiar de "doctorita". "Abia astept sa aflu parerea voastra despre videoclip. Scenariul mi-a placut la nebunie si am decis ca piesa sa fie cadoul meu de Craciun pentru prieteni", a scris Andreea.

Scenarii la Next Top Model! Concurentele cred ca Botezatu are o aventura cu una dintre ele! Rivalitatile ating cote maxime la Next Top Model, iar fetele se suspecteaza de favoritisme din partea lui Catalin Botezatu. Fetele s-au revoltat, pentru ca ele cred ca una dintre ele, Karin, beneficiaza de atentia sporita a lui Botezatu. Catalin le-a luat in primire la piscina: "Voi nu sunteti sanatoase la cutiuta! V-am spus ca nu aveti voie la soare?". Numai ca totul a dus la alte jigniri. "Ea are voie sa faca lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem", i-a spus Sandra designerului. "Sandra, si pe tine te-am laudat ca esti singura care mergi la sala", i-a raspuns Bote. Karin, care este suspectata ca ar avea o aventura cu Catalin, e insa categorica: "N-as putea sa ma gandesc la el asa, e ca tatal meu. Eu nu am nimic cu Sandra, ea ma uraste de cand am facut-o 'piti'. Cum arat eu si cum arata ea?".

Mitea recunoaste ca are probleme cu banii! "Daca Andreei Tonciu ii plac barbatii cu bani, e libera sa ii caute". Ea zice ca isi fac bagajele pentru vacanta. El e putin nervos si constient ca, daca se duc banii, s-ar putea sa o piarda. Ce se intampla intre Mitea si Tonciu? Dupa ce tot mai multe guri rele spun ca Andreea Tonciu e din ce in ce mai nemultumita de conturile micsorate ale iubitului Nicolae Mitea, fotbalistul recunoaste ca are ceva dificultati. "Probleme cu banii sunt pentru toata lumea, ca e criza. Daca ei ii plac barbatii cu bani, e libera sa ii caute", a spus Mitea la "Povestiri adevarate", la Acasa TV. Fotbalistul a revenit insa repede la sentimente mai bune. "Normal, de sarbatori stam impreuna, dar vrem sa fie linistite, sa nu mai auzim nimic", a spus el.

Scandal la maximum! Minodora a dat jos 9 kilograme intr-o luna si jumatate, dar e acuzata ca mananca pe ascuns! Minodora si-a propus initial ca pana la Craciun sa slabeasca 15 kilograme si sa se imbrace, dupa 14 ani, din nou, intr-o rochie. Cu ajutorul unui antrenor de fitness, dar si cu numeroase proceduri la un salon de infrumusetare, Minodora a trecut la masuri extreme. "Am dat jos deja 9 kilograme si am pierdut 18 cm din talie", a spus cantareata la "Happy Hour". Numai ca exista voci care sustin ca Minodora nu se tine chiar de regimul strict si mai da iama la fast-food. "Avand 95 de kilograme, nu am stiut exact ce inseamna sa slabesti. Am crezut ca, daca respect o dieta si fac sport, o sa scap imediat de kilogramele astea", a explicat cantareata, care nu recunoaste ca ar manca pe ascuns. "Nu vrem sa o scoatem pe Minodora in fata clasei si sa o certam, dar vrem rezultate", a adaugat Catalin Maruta.