Caterinca totala! Absolut toate glumele despre nunta lui Pepe - o sa razi cu lacrimi la cele cu Oana Roman! Nunta mare in Romania! Pepe s-a casatorit pentru a doua oara si a ales sa isi imparta viata cu o fata simpla, care nu a mai aparut pana acum in lumina reflectoarelor. Desi o lunga perioada de timp au negat ca ar avea vreo relatie, cei doi au fost dati de gol atunci cand s-a aflat ca Raluca este gravida, iar ca Pepe urmeaza sa fie tatic. Pregatirile s-au facut imediat, iar cei doi au ajuns ieri in fata ofiterului starii civile pentru a-si uni destinele. Petrecerea a fost una grandioasa, invitatii de marca si lucrurile s-au desfasurat conform planurilor. Cum orice eveniment nu poate trece neobservat, niste ziaristi de la publicatia online timesnewroman.ro pusi pe sotii au gasit de cuvinta sa adauge sare si piper cununiei celor doi. Astfel ca s-au gandit sa ofere publicitatii mai multe picanterii petrecute la petrecerea care s-a desfasurat departe de ochii curiosilor. Asa s-a intocmit o lista cu cele mai bune glume despre nunta lui Pepe cu Raluca.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Botezatu a sarutat ca un nebun o concurenta de la " Burlacul"! Vezi cat de incitant a fost momentul celor doi! Lucrurile nu par sa se linisteasca la "Burlacul", iar dupa plecarea lui Vladimir Draghia au iesit la iveala alte secrete. Se pare ca una dintre concurente se simte amenintata de o alta, care a filmat-o cu telefonul mobil atunci cand se saruta nebuneste nu cu "Burlacul", ci cu insusi Catalin Botezatu! "M-a pupat Botezatu si Adelina m-a filmat. Am spus de la primul testimonial ca mie imi place de Botezatu, nu am de ce sa imi fie rusine", a explicat Andreea. Cea mai buna prietena a ei din competitie a incercat sa o consoleze si sa o imbarbateze. "Nu au cu ce sa te aiba la mana, s-a intamplat in pauza de filmari", a spus Sasha.

Alessia s-a extenuat la un concert! Cantareata a fost transpirata toata si cu o dunga rosie inestetica pe abdomen! Cantareata a afisat o tinuta sexy la concert, care a acoperit doar partile importante ale acesteia. Costumatia de scena a Alessiei a fost compusa dintr-un sutien si o pereche de pantaloni scurti. Coregrafia a scos tot ce avea mai bun din ea, picaturi de transpiratie acoperindu-i pielea abdomenului, pe care era trasata o dunga rosie, total inestetica. Artista pare sa nu fi bagat de seama cantitatea de sudoare de pe ea si nici nu pare a fi afectata in vreun fel de modul in care i s-a vazut burta la concert.

Dana Rogoz a fost ceruta in casatorie! Vezi ce inel a primit si cat costa! Dana Rogoz si-a anuntat fanii ca a fost ceruta in casatorie, postand o poza cu inelul in fata caruia a spus "DA". Dupa opt ani de relatie, Dana Rogoz, in varsta de 26 de ani, isi face planuri de nunta, dupa ce iubitul ei, regizorul Radu Dragomir, de 45 de ani, i-a oferit un inel Dior, pe care scrie "Da" in limba franceza. Inelul este unul din aur alb de 18 K, cu diamant, in valoare de 3.100 de lei. Cererea in casatorie a avut loc in Praga, pe unul dintre podurile orasului si, dupa cum a marturisit Dana, a fost unul dintre cele mai frumoase si mai emotionante momente din viata ei, potrivit PRO TV magazin. Chiar daca diferenta de varsta, de 19 ani, dintre cei doi indragostiti este destul de mare, Dana Rogoz a declarat ca acest lucru nu ii impiedica sa se iubeasca si sa-si faca planuri de viitor.

Scenariul SF al Marioarei Zavoranu: "Catalin Maruta este de vina pentru ce s-a intamplat in ultimul an intre Oana si Pepe". Mama Oanei Zavoranu a lansat in aceasta seara, la CANCAN TV, o ipoteza halucinanta in ceea ce priveste evolutia relatiei lui Pepe si a Oanei din ultimul an. Intrebata daca crede ca Pepe o mai iubeste, Marioara Zavoranu a tras o concluzie si a raspuns in locul fiicei ei. "Dati-mi voie sa raspund eu. In tot acest circ care s-a facut cu inselatul, cu nunta, cu tot ce este... De ce nu vreti sa ma intelegeti - sa ma inteleaga toti cei care se uita la emisiunile voastre - ca in spatele a tot ce se intampla si s-a intamplat in ultimul an sta domnul Maruta? Ba da, Ba da! Asta este parerea mea. Pentru ca domnul Catalin Maruta a fost prima persoana care a inceput s-o toace pe Oana marunt-marunt impreuna cu Pepe", a spus Marioara Zavoranu ipoteza halucinanta in emisiunea CANCAN TV de la Kanal D.

Andreea Marin a dat lovitura vietii ei! I-a luat rolul actritei din The Artist intr-un remake de Hollywood! Vezi primele imagini cu ea din film! Andreea Marin a fost protagonista unui pictorial care vrea sa readuca in actualitate vremurile de odinoara. "Zana" a pozat alaturi de actorul Silviu Biris ca in filmul lui Michael Hazanavicius, "Artistul", film care a fost surpriza placuta din acest an de la decernarea premiilor Oscar. Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a ales costume speciale si chiar si-a pus si o alunita falsa pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, iar Silviu Biris pare leit Jean Dujardin, personajul principal al filmului. "Ma simt foarte bine in pielea personajului feminin din Artistul, dar si in hainele sale. As putea cu usurinta sa umblu imbracata numai in astfel de toalete", a spus Andreea Marin pentru revista Tabu, cea pentru care a fost realizat pictorialul.