Lucian Viziru si Liviu Mititelu au facut praf prestatia Elenei din finala Eurovision: "A fost o salata cu sani, picioare si influente orientale". Incurajarile si felicitarile pe care le-au primit pana la inceperea concursului le-au dat sperante mari artistilor de la Mandinga, inainte sa urce pe scena, dar iata ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Doar locul al 12-lea, cu 71 de puncte. "Am fost foarte dezamagiti, ne asteptam la mai mult, pentru ca toti ne intrebau unde vom organiza anul viitor Eurovisionul. In semifinala ne-am clasat pe locul al treilea, dupa Rusia si Albania. Lena a dat tot ce a avut mai bun pe scena", a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cadou-surpriza de la Bote pentru Mihaela. Dihorul designerului i-a lasat vedetei o "amintire" pe podea, ca sa-i poarte noroc la emisiune. Imbracata intr-o rochie superba, din dantela neagra, marca Dana Budeanu, care i-a pus perfect in valoare trupul fara cusur, Mihaela Radulescu a stralucit la propriu si la figurat la cea de-a doua editie a show-ului "Alegerile Mihaelei" (Realitatea TV). Asa cum si-a obisnuit publicul, vedeta a adus in platou si de data aceasta invitati de marca, insa cel mai simpatic a fost, de departe, Ralph, celebrul dihor al lui Catalin Botezatu. De parca ar fi fost dinainte instruit de stapanul sau, Ralph s-a simtit foarte bine la televizor, a "socializat" cu cei prezenti in platou si a defilat cu succes, ca unul dintre manechinii lui Bote.

Horia Moculescu, intr-o plimbare la ceas de seara cu Alexandra Velniciuc. Cavaler sau Casanova? Horia Moculescu si tanara actrita Alexandra Velniciuc formeaza de ani buni unul dintre cuplurile solide care apar "pe sticla", prezentand impreuna emisiunea "Atentie, se canta!" de la televiziunea publica. Cei doi nu s-au ferit sa apara impreuna si cu alte prilejuri, fie la alte emisiuni ale televiziunii sau chiar fotografiati in nenumarate randuri de catre paparazzi in timpul lor liber. Este lesne de inteles ca intre compozitorul in varsta de 75 de ani si actrita de doar 32 de ani s-a legat o prietenie, dincolo de colaborarea profesionala.

Ea fara sutien, el fara cravata! Bianca si Cristea au petrecut toata noaptea la nunta unor amici. Bianca Dragusanu a postat pe contul ei de Facebook cateva fotografii de la nunta si de pe drum. Roscata a vrut sa le arate tuturor cat de sexy este in rochia ei lunga si portocalie. In una din fotografii, Bianca apare la bratul lui Adrian Cristea. El poarta un costum gri cu o camasa alba, desfacuta la guler. Fotbalistul a renuntat la cravata pentru a se simti mai lejer. Rochia pe care fosta iubita a lui Bote a purtat-o i-a pus in evidenta decolteu foarte generos.

Cine a zis ca Shakira si Pique se despart? Uite-i cum se saruta in tribuna. La meciul de fotbal dintre echipele Barcelona si Athletic Bilbao, care s-a incheiat cu scorul 3-0, cei doi iubiti s-au sarutat pasional in tribune. Fotografia cu sarutul dintre Shakira sI Pique a fost postata pe net nu de ei, asa cum ne-au obisnuit sa faca, ci de Cristina Cifuentes, un membru al consiliului din Madrid, care a participat la meci.

Enrique Iglesias e suparat-foc pe tatal sau. Si-a refuzat partea din 5,2 milioane $. Presa iberica sustine ca artistul Enrique Iglesias nu vrea niciun cent din imensa avere a tatalui sau, celebrul Julio Iglesias. Acesta a vrut sa imparta in mod egal banii intre cei opt copii pe care ii are ? trei cu prima sotie, Isabel Preysler, si cinci cu cea de-a doua, Miranda Rijnsburger. "Enrique a refuzat categoric sa-si primeasca partea cuvenita din cele 5,2 miliarde de dolari ale tatalui sau. Nu vrea sa-i fie dator cu nimic, dat fiind ca relatia dintre ei este una foarte rece. Nu-si vorbesc cu anii, nici macar la telefon", a declarat o sursa din anturajul lui Enrique.