Gina Pistol nu mai poate ascunde surplusul de greutate! Nici hainele lalai nu o mai ajuta! Gina Pistol a facut senzatie ani la rand cu pictorialele incendiare realizate pentru majoritatea revistelor dedicate sexului tare. Formele ei sexy, erau pe vremea aceea cel mai mare atu al blondei. Timpul a trecut, Gina a incercat sa se reprofileze, lansandu-se in muzica, insa a renuntat la perspectiva profesionala in momentul in care l-a cunoscut pe Mihai Radut. Indragostita lulea, blonda I s-a dedicat trup sI suflet sI s-a mutat cu el la Targu Jiu, unde joaca fotbalistul, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual, in sanii goi pe Internet. I-au furat telefonul si au trimis ce-au gasit mai sexy in el, la un site monden. Hotii care au lasat-o, in urma cu ceva vreme, pe Simona Sensual fara mobil, au livrat, pe Internet, o poza cu vedeta despuiata. Asa se face ca pe www.nefiltrat.ro Sensuala apare intr-un jacuzzi, fara sutien. Integral in Click.

Simona Sensual ii da lovitura de gratie lui Nicu Maharu: "Este batranicios si prefera pozitia clasica, a misionarului". "Maharu este baiat bun, insa ii place sa se laude ca face si drege. Cat timp am fost impreuna nu am vazut sa puna in practica lucrurile cu care se lauda el ca le da pe spate pe femei. Este docil, batranicios si nu se aventureaza prea mult. Prefera pozitia misionarului si de multe ori stingea lumina in timp ce faceam dragoste. Este o fire mai timida in particular", a declarat Sensuala pentru CANCAN.ro.

Monica Davidescu, sexy in chiloti la 40 de ani. Acum 11 ani, Monica Davidescu a luat o decizie care i-a schimbat viata: a devenit vegetariana. Acest mod de viata ii prinde bine si in prezent, caci actrita a facut vineri seara o figura foarte buna la debutul celei de-a 13-a editii a emisiunii ''Dansez pentru tine''. A obtinut un total de 81,5 puncte din 100, ceea ce i-a asigurat pozitia a treia in concurs, scrie Click.

Conform unor surse, Stefan Banica ia in calcul o despartire de emisiunea pe care o prezinta de sapte ani la PRO TV. Dupa mai bine de sapte ani, de cand prezinta emisiunea ''Dansez pentru tine'', se pare ca Stefan Banica jr ia in calcul varianta renuntarii la aceasta colaborare. Surse din anturajul artistului sustin ca acesta si-a exprimat in cateva randuri nemultumirea legata de ultimele scandaluri iscate in jurul participantilor la aceasta emisiune, informeaza Libertatea.

Olaroiu jr ii lasa Biancai mancare direct in masina. S-a impacat cu fotbalistul Adrian Cristea, dar se pare ca nu-si poate uita vechile ''cunostinte''! Bianca Dragusanu are o simpatie mai mult decat suspecta pentru Dani Olaroiu, despre care s-a zvonit ca i-ar fi iubit. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe juniorul Olaroiu strecurand, in mare secret, o punga in masina roscatei, relateaza Click.