Elena Carstea, atac la Luminita Anghel: "La Eurovision a fost imbracata ca o nasa". Artista Elena Carstea, care s-a intors din SUA pentru a participa la Eurovision, a intrat intr-un conflict cu ziarista de monden Liliana Levinta, dupa ce cantareata a cerut 1500 de euro pentru un interviu. Jurnalista o ajutase pe Carstea sa adune bani atunci cand bruneta a fost bolnava de anevrism, printr-o campanie umanitara. Dintr-una in alta, cele doua au ajuns si la Luminita Anghel, pe care ziarista o sustine la Eurovision-ul de anul acesta. Ca s-o atace pe Levinta, Elena s-a luat si de colega de breasla. "Luminita a fost imbracata ca o nasa la Eurovision, dar nu-mi pasa. Piesa ei e buna, ea are publicul ei, eu pe al meu", a spus Elena. "Nu mai suntem prietene de cand mi-ai cerut 1.500 de euro pentru un interviu", a spus ziarista, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Carmen Harra si fiica ei Alexandra sunt protagonistele unui reality-show in America. Plecata de multa vreme in America, unde are o cariera de prezicatoare, Carmen Harra are parte de o viata de poveste, dupa cum ne explica. Carmen Harra si fiica ei Alexandra sunt protagonistele unui reality-show in America. Castiga in jur de 5.000 de dolari pe episod si recent au fost chiar la premiile Oscar. Carmen a purtat o rochie Oscar de la Renta de 8.000 de dolari si bijuterii de alte 4.000. Alexandra a avut si ea pantofi de peste 4.000 si o rochie de 6.000. De parca nu era de ajuns, si-au luat fiecare masina, una de 97.000 de dolari, alta de 110.000 de dolari, scrie Cancan.

Bendeac seamana izbitor cu tatal lui! Mihai Bendeac, unul dintre juratii show-ului "Romania Danseaza", care va debuta pe 17 martie, la Antena 1, se teme ca nu cumva sa dea gres cand puncteaza vreun concurent, asa ca, la prima editie a emisiunii, el si-a chemat in ajutor parintii, fratele, dar si bunica: "Ea e specialista in casa pe muzica populara", a explicat Mihai Bendeac. Aparitia tatalui sau pe platourile de filmare i-a lasat pe spectatori fara grai, fiindca actorul este bucatica rupta din el, de parca ar fi frati gemeni, scrie Libertatea.ro

"Sultana Mahidevran", din "Suleyman Magnificul", iubeste din nou. Soarele a rasarit din nou pe strada frumoasei Nur Fettahoglu, in varsta de 30 de ani, interpreta sultanei Mahidevran, din serialul "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii". Dupa un mariaj esuat cu brokerul Murat Aysa, o invinuire ca ar fi incercat sa ii sparga casa colegului ei, Halit Ergenc (interpretul sultanului Suleyman) si o idila cu Gokhan Niya, actrita simte din nou fiorii amorului. Cel care a cucerit-o se numeste Levent Veziroglu, are 46 de ani si este unul dintre cei mai apreciati oameni de afaceri din Turcia, un barbat frumos si destept, cu masterat la Washigton si stagii la Banca Mondiala, scrie enational.ro

Ce au facut Adriana Bahmuteanu si noul iubit in escapada la munte. Luni seara, in emisiunea lui Madalin Ionescu si a Andreei Mantea, la Kanal D, un fotoreporter a vorbit in exclusivitate despre mini-vacanta Adrianei Bahmuteanu si a lui Mihai la munte. Desi Silviu Prigoana ii daduse ultimatum vineri, 1 Martie, pentru a se intoarce in vila in care au locuit impreuna, Adriana a ignorat acest lucru si a plecat din Bucuresti. Fotoreporterul care i-a urmarit pe cei doi pana in satul Homoraciu, situat in comuna Izvoarele, judetul Prahova, a povestit pentru Kanal D cum a decurs seara celor doi. "Au discutat foarte mult pe drum. Au oprit si au cumparat dulciuri, mancare pentru copii, sucuri. Mihai si-a luat si o sticla de bere, nu a exagerat", scrie Click.

Relatia lor a inceput furtunos, a continuat pasional si a durat... 20 de ani! Cum de s-au despartit? 20 de ani! Atat a durat iubirea, considerata fantastica de cei mai multi, dintre actorii Florin Zamfirescu si Catalina Mustata. Un cuplu absolut deosebit a carui destramare parea de neprevezut. Si totusi... Nu au invocat situatii, nu s-au certat, nu si-au reprosat lucruri. Pur si simplu si-au spus adio. Florin a decis sa plece din casa in care isi promisesera sa-si traiasca batranetile. Si chiar daca cazusera de accord asupra tuturor asectelor legate de partaj, in lunile de dupa separare, dintr-o parte in alta au inceput sa zboare sageti, scrie Cancan.