O blonda celebra s-a dezbracat de toate hainele si s-a "prajit" la solar goala-pusca. A pozat pentru revistele dedicate barbatilor dar nu a aratat niciodata chiar tot! Asta, desi are cu ce se mandri, mai ales ca a trecut de ceva vreme de varsta adolescentei si nu are decat o singura interventie estetica, la nivelul sanilor. Acum probabil ca inteleg toti barbatii cum de Irinel Columbeanu a cazut in mrejele Florentinei Salalidis, chiar in timpul mariajului cu Monica, fosta lui sotie. Ca e o blonda apetisanta stie toata lumea, nu de alta, dar am avut ocazia sa o admioram pe brasoveanca in mai multe pictoriale sexy. Numai ca, de obicei, in cazul fotografiilor profesioniste se foloseste adesea Photoshop-ul, iar imaginea din reviste difera enorm fata de realitatea, nu de multe ori, crunta. Numai ca reporteriiCancanau intrat in posesia unei fotografii cu Flore Salalidis, goala-pusca, fara urma de modificare pe calculator, asa cum doar barbatii din viata ei au ocazia sa o vada.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marea iubire a Corinei Chiriac. Poveste interzisa in perioada comunismului. Corina Chiriac s-a iubit cu un mare artist de talie internationala. A fost la un pas sa se marite cu acesta si totusi nu a facut-o! Despre iubirile Corinei Chiriac de pe plaiurile dambovitene s-a mai scris, insa, mai putin pe tema povestii ei de dragoste din anii 70, cu un mare artist de talie internationala: Karel Gott! Ea era una dintre cele mai dorite romance. El era un interpret indragit in tara sa si adorat in intreaga Europa. Celebritatea de care se bucura Karel Gott la vremea respectiva a observat-o si Corina Chiriac, care a avut ocazia sa cante peste hotare in spectacolele acestuia. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzica din Cehoslovacia, unde ne-a reprezentat tara. Romanca s-a indragostit de Karel Gott, un barbat pe care il doreau toate femeile si a avut o relatie, de cativa ani cu acesta, anuntaClick.

Ea este sefa in vila de un milion de euro a lui Irinel! Irinel Columbeanu (56 de ani) este atat de indragostit de Alexandra, bruneta care abia a trecut de majorat, incat i-a dat pe mana cheia vilei lui de la Izvorani, unde milionarul a mai gazduit si alte vedete celebre, precum Anna Lesko, Romanita Iovan si Monica Gabor. Acesta ar vrea ca Alexandra sa rupa blestemul care parca a pus stapanire pe casa din care toate iubitele au luat-o la fuga si sa ramana aici o eternitate. Pentru ca inca n-a absolvit liceul, Alexandra Hotis, tanara care l-a facut pe Irinel Columbeanu s-o uite definitiv pe fosta nevasta, Monica Gabor, este mai mult pe drumuri, caci in timpul saptamanii trebuie sa se prezinte, constiincioasa, la Cluj, unde e eleva in ultimul an. Insa, de vineri pana duminica, frumusica a carei asemanare izbitoare cu fosta sotie a milionarului i-a socat pe toti cunoscutii lor, obisnuieste sa zaboveasca la vila din Izvorani, unde se iubeste cu proprietarul milionar, departe de ochii curiosilor, scrieLibertatea.

Victor Slav a sarbatorit divortul de Bianca Dragusanu cu 6 femei. Vezi ce au facut pana la 6 dimineata. Nu e usor sa afli ca nevasta te-a inselat cu fostul ei iubit la doar trei luni de la nunta. Iata insa ca Victor Slav pare sa fi depasit deja momentul, starul TV petrecand sambata noapte cu sase fete in apartamentul lui. In jurul lui Victor Slav, totul se intampla ca la Meteo! Si astfel, dupa o saptamana de ploaie, pe strada prezentatorului de la PRO TV a iesit in sfarsit soarele. Victor a petrecut primul weekend dupa despartirea de Bianca Dragusanu cum nu se poate mai bine. Starul TV a pus-o de o petrecere pe cinste, alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui si de nu mai putin de... sase femei, scrieCancan.

Cum aratau politicienii celebri in tinerete? Imagini senzationale. Vi-l imaginati pe Bill Clinton cu parul lung? Sau pe Silvio Berlusconi cantand in cluburi de noapte? Va prezentam o serie de imagini cu oameni politici celebri intr-o perioada cand bateau la portile succesului. Foto peClick.ro.