Loredana Groza, mai sexy ca niciodata! Vezi cum si-a surprins solista fanii! Loredana Groza reuseste de fiecare data sa-si surprinda fanii cu tinutele sale. La cei 44 de ani, interpreta arata perfect, iar ultima imagine postata pe contul de socializare, demonstreaza acest lucru. In urma cu scurt timp, Doinita Oancea a postat o imagine pe Facebook, in care apare alaturi de Loredana si fiica ei. Imbracata in negru si foarte sexy, Loredana a reusit sa-si uimeasca fanii cu tinuta sa excentrica. . "La multi ani Lory& Elena, mother and daughter!!', a scris actrita pe site-ul de socializare. In doar cateva minute, imaginea a strans sute de like-uri, dar si multe comentarii. "Frumoase cuceritoare", "La multi ani", "Frumoase si destepte", au scris fanii in dreptul imaginii postate pe Facebook, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Alexandra Stan, primul turneu dupa bataia luata de la impresar. In urma cu un an, fostul ei impresar, Marcel Prodan, a snopit-o in bataie si a fost acuzat ca ii fura onorariile din concerte. Acum, Alexandra Stan (25 de ani) este din nou gata sa cucereasca lumea. La inceputul lunii iulie, ea a revenit pe scenele internationale. Primul concert l-a sustinut intr-un club din Rusia (5 iulie), apoi a luat avionul cu destinatia Cancun (Mexic), unde a cantat vinerea trecuta. Azi, Alexandra se afla in Antalya (Turcia), vineri si sambata in Tokyo si Osaka (Japonia). Turneul ei nu se opreste aici. La 22 si 25 iulie solista revine in Antalya, iar la 29 incheie, tot in Turcia, dar la Kemer. Artista se va bucura din plin de revenire si va fi platita regeste. Ea va castiga bani si fara ajutorul lui Prodan. De pe urma turneului "Cherry Pop Tour" va incasa in jur de 90.000 de euro, avand in vedere ca onorariul ei pentru un concert peste hotare este de 10.000 de euro, anuntaClick.

Serban Huidu face azi 38 de ani: "N-am chef de nici o distractie". Serban Huidu nu mai este, ca pe vremuri, sufletul petrecerilor. Iar azi, desi este ziua lui de nastere, nu a organizat nici un chef. Prietenii lui sustin ca, din octombrie 2011, cand a fost implicat intr- un teribil accident de masina, soldat cu decesul a trei persoane, "Carcotasul" este mai tot timpul trist, iar uneori se retrage in cochilia lui si refuza sa schimbe vreo vorba cu apropiatii. Daca anul trecut, de ziua lui, si-a cinstit colegii cu pizz a si suc, iata ca de data aceasta nu vrea sa mai sarbatoreasca evenimentul la serviciu. Nici acasa nu ii mai arde de bairam, dar, de dragul celor doi baieti ai sai, dar si al sotiei, Cristina, el va cumpara totusi un tortulet, informeazaLibertatea.

"Sexy, sexy, stiu ca ma vrei"! Anda Adam, in pozitii de infarct la piscina! Anda Adam nu rateaza nicio ocazie sa-si zapaceasca fanii de pe Facebook cu imaginile incendiare surprinse la piscina. Artista este mai sexy ca niciodata si dovada o fac imaginile pe care aceasta le posteaza zi de zi pe sit-ul de socializare. Intr-un costum minuscul, fosta iubita a lui Victor Slav s-a asezat pe marginea piscinei, reusind sa aprinda imaginatia barbatilor. Admiratorii interpretei au fost incantati de imaginea sexy si au sarit cu like-urile si comentariile. "Bunaciune", "As vrea sa cred ca exista femeie mai frumoasa ca tine", Vai Doamne, ce poti face cu astfel de bunaciuce", i-au scris fanii in dreptul imaginii de pe Facebook, scrieCancan.

E periculos de sexy si umbla goala pe Litoral. Dupa ce s-a certat cu Mihai Traistariu, a pozat cu cartea Mihaelei Radulescu si a filmat un clip goala, cu peste 200 de barbati in jurul ei, Shiva (22 de ani) a comis-o din nou. Cantareata a fost surprinsa la mare, in compania unei alte domnisoare, in ipostaze extrem de sexy, ceea ce ar da multora de gandit. Cele doua tinere s-au bucurat din plin de razele soarelui si de apa marii, asa ca n-au observat ca sunt urmarite si s-au distrat pe cinste. Timp de cateva ore, cele doua tinere s-au balacit amandoua si nu au ezitat sa se atinga una pe cealalta, semn ca erau destul de intime si bune prietene. Shiva nu a fost deranjata de cei din jur si si-a expus sanii voluptuosi de care, in acel moment, doar prietena ei a profitat si i-a mangaiat ori de cate ori a avut chef, anuntaClick.