Mihaela Radulescu, noi confesiuni despre iubirea cu austriacul Felix Baumgartner. Cu picioarele dezgolite si cu sanii la vedere, Mihaela Radulescu a pozat pe un camp din Polonia si spune ca nu va putea fi niciodata femeia in capot care impleteste ciorapi. "Nu vreau capot, ci costum de baie sau portjartier, nu vreau basma, ci sa ma simt minunat cu casca de raliu, nu vreau sa impletesc niste ciorapi, ci sa sar de la 3.600 de metri", precizeaza vedeta, care continua sirul confesiunilor cu detalii despre iubirea cu austriacul Felix: "Facem dragoste si in engleza!" Toate acestea par a fi lucrurile care o transforma pe Mihaela intr-o vedeta controversata, enervanta, dar imposibil de trecut cu vederea, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Laura Cosoi joaca rolul unei sotii adultere in filmul "Cel ales". A ramas mai putin de o luna pana cand o vom vedea pe Laura Cosoi "intr-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul romanesc al ultimilor ani", dupa cum spune regizorul Cristian Comeaga. Filmul se numeste "Cel ales", iar Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin - Nora, sotia adultera a unui antrenor de fotbal. Nora este o femeie puternica si complexa, cu un caracter contradictoriu. Pe de o parte este gingasa, dar si vulgara, superficiala, dar uneori cu profunzimi neeasteptate. "Mi-a placut din prima Nora, pe care am descoperit-o si am construit-o alaturi de Cristian Comeaga si de Bogdan Stanoevici. Personajul pur si simplu m-a naucit! Si asta pentru ca Nora este inteligenta, dar si vicleana, trece brusc de la o stare la alta si are o personalitate de-a dreptul vulcanica", a spus Laura Cosoi (33 ani), anuntaUnica.ro.

Sindromul Traistariu inoculeaza alte vedete! Vezi ce barbat se pozeaza dezbracat. Constient ca artistii controversati trezesc interesul publicului, Mihai Mitoseru si-a expus bustul pe pagina de Facebook, in incercarea de a scapa din conul de umbra in care se afla. Incurajat de succesul cotroversatului rege al selfieurilor la bustul gol, Mihai Traistariu, Mitoseru ne arata prin noncomformista sa sedinta foto cum lupta cu criza barbatului trecut de 40 de ani. Putin mai sfios decat modelul sau, care a "speriat" internetul cu pozele lui, coprezentatorul emisiunii "Superbingo" de la Antena 1, Mitoseru, nu s-a pozat in chiloti, ci acoperit de un prosop, cu muschii incordati si burta trasa, pentru deliciul potentialelor fane, informeazaLibertatea.

Jennifer Lopez vrea sa inregistreze un duet cu Rihanna. Jennifer Lopez e interesata de o noua colaborare muzicala si spune ca si-ar dori sa inregistreze o piesa cu Rihanna, alaturi de care a lucrat la filmul de animatie "Acasa/ Home", informeaza site-ul contactmusic.com. Lopez, care a avut cateva colaborari interesante in ultima vreme, precum cele cu Iggy Azalea sau Pitbull, a declarat pentru contactmusic.com ca a admirat-o intotdeauna pe Rihanna si ca spera ca protejata lui Jay-Z sa accepte un duet in viitorul apropiat. "Sunt o mare admiratoare a Rihannei, cred ca e o fata foarte decenta, iar eu ador acest lucru, pentru ca si eu sunt la fel", a mai spus Lopez intr-un interviu acordat publicatiei E!News. Admiratia pare a fi reciproca, Rihanna declarand, la randul ei, pentru o revista din Italia: "Am colaborat minunat pentru animatia Home. Vocea lui Jennifer are aceeasi caldura ca vocea mamei mele. E aproape ca si cum iti spune ca ii vine sa te imbratiseze. E o femeie minunata si o ador", scrieViva.ro.

Anda Adam a dezvaluit cum o sa fie rochia ei de mireasa. Are doua luni la dispozitie sa puna la punct toate detaliile nuntii ei de vis. Anda se marita pe 7 iunie cu Andrei Sorin si prioritatea ei, in acest moment, este sa-si cumpere rochia de mireasa. "Avand in vedere ca este un eveniment unic, cu totul special, as opta pentru o rochie spectaculoasa cu o trena lunga. In plus, imi doresc un model cu corset, fara maneci sau bretele", spune Anda cand vine vorba despre model. Insa, cel mai important: "Trebuie sa fie indeajuns de comoda pentru a ma putea misca in voie. Asta pentru ca imi doresc sa dansez, sa ma distrez la nunta mea". Un cuvant foarte important in alegerea rochiei il va avea mama ei, cu care se sfatuieste la fiecare pas, anuntaLibertatea.